Sovesofaer med god komfort

En sovesofa er et multifunktionelt møbel, der skaber lidt ekstra albuerum i boligen uden at gå på kompromis med plads til hygge og samvær. Brug den som sofa og seng i én, hvis pladsen er trang, eller skab plads til overnattende gæster i gæsteværelset. Uanset om du er på udkig efter en hjørnesovesofa, en sovestol eller en sovesofa uden/med chaiselong eller open end, så har vi en der passer til dine behov. Nogle af vores sovesofaer kan spejlvendes, så den nemmere kan indgå i indretningen af din stue. Gå på opdagelse i vores store udvalg af moderne sovesofaer til skarpe priser.

  Sovesofaer - Sovesofaer

  Et godt tilbud
  Sovesofa JUVRE lysegrå
  1300,-/stk.
  2199,- /stk.
  Spar 41%
  plus
  Kun online
  Et godt tilbud
  Sovesofa JUVRE velour mørkegrøn
  1350,-/stk.
  2299,- /stk.
  Spar 41%
  plus
  Kun online
  Sovestol NORODDEN lysegrå
  1750,-/stk.
  2299,- /stk.
  Spar 24%
  plus
  Kun online
  Sovesofa NEJEDE lysegrå
  1750,-/stk.
  2299,- /stk.
  Spar 24%
  plus
  Kun online
  Sovesofa SANDBJERG lysegrå
  2250,-/stk.
  2999,- /stk.
  Spar 25%
  gold
  Kun online
  Sovesofa VARPELEV lysegrå
  2250,-/stk.
  2999,- /stk.
  Spar 25%
  gold
  Kun online
  Hjørnesovesofa SAHL mørkegrå
  5000,-/stk.
  6999,- /stk.
  Spar 29%
  plus
  Kun online
  Hjørnesovesofa AGTRUPVIG mørkegrå
  5000,-/stk.
  6999,- /stk.
  Spar 29%
  gold
  Kun online

  Sovesofaer og sovestole med forskellige funktioner:

  Sovesofa uden chaiselong - denne model vælges ofte, fordi den passer ind i de fleste rum. Findes som både 2-personer og 3-personers sofa, og passer til at to mennesker kan sove der, når den er slået ud. Fås både med og uden armlæn.

  Sovesofa med chaiselong - Vil du gerne have et funktionelt møbel, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong. Den egner sig godt som stuemøbel, fordi den ligner en sofa. Ved nogle modeller er det desuden muligt at bruge chaiselongen til opbevaring. 

  Sovestol - den ligner til forveksling en lænestol. Forskellen er, at sovestolen også kan foldes ud og bruges som enkeltmands seng. Vores sovestole fås i størrelse 74x220 cm og 91x195 cm. Den egner sig bedst til gæsteseng og ikke som din daglige seng.

  Hjørnesovesofa - denne model kræver mere plads, fordi der er chaiselong og/eller open end i begge sider. Hjørnesofaen har til gengæld den fordel, at der er meget opbevaringsplads, og at der er ekstra soveplads, når den er slået ud. Vores hjørnesofaer kan rumme op til 6 personer, og har langt liggemål på helt op til 149x260 cm.