Praktiske og flotte sovesofaer med god komfort

En sovesofa er et multifunktionelt møbel, der optimerer pladsbrugen i boligen uden at gå på kompromis med rum til hygge og samvær. Sovesofaen kan bruges som sofa og seng i én, hvis pladsen i dit hjem er trang, den kan bruges til at give teenageren mulighed for en sofa på værelset eller køb en sovesofa til at skabe plads til overnattende gæster.

Uanset om du er på udkig efter en lille sovesofa, hjørnesovesofa, en sovestol eller en chaiselong sovesofa, så har vi en der passer til dine behov. Udvid funktionaliteten af din sovesofa ved at købe en sovesofa med opbevaring indbygget. Nogle af vores sovesofaer kan spejlvendes, så den nemmere kan indgå i indretningen af din stue. Se det store udvalg af moderne og funktionelle sovesofaer til skarpe priser i JYSK.

Sovesofaer og sovestole med forskellige funktioner

Det kan være svært at gennemskue hvad man skal tage stilling til, når man vælger sovesofa. Det vigtigste er selvfølgelig komforten når man sover på sofaen, hvilket er i fokus i alle vores typer af sovesofaer. Her fremhæves nogle af fordelene ved hver type sovesofa.

  • Sovesofa uden chaiselong – Denne model findes i mange flotte design, som skiller sig ud på farver, materialer og look. Du kan derfor finde en der passer ind i de fleste indretninger. Det er desuden den mindste type sovesofa, og findes som både 2-personer og 3-personers sofa, men passer stadig til at to mennesker kan sove på den, når den er slået ud. Fås både med og uden armlæn og med og uden opbevaringsplads.
  • Sovesofa med chaiselong - Vil du gerne have et funktionelt møbel, hvor du kan slænge dig om dagen, og hvor du har god plads om natten, så vælg en sovesofa med chaiselong. Den egner sig godt som stuemøbel, fordi den udgør en behagelig flyde-sofa. Ved nogle modeller får du desuden en sovesofa med opbevaring, idet du kan åbne chaiselongen og dermed gemme eksempelvis sengetøjet væk. 
  • Sovestol - den ligner til forveksling en lænestol. Forskellen er, at sovestolen også kan foldes ud og bruges som enkeltmands seng. Vores sovestole fås i størrelse 74x220 cm og 91x195 cm. Den egner sig bedst til gæsteseng og ikke som din daglige seng.
  • Hjørnesovesofa - denne model kræver mere plads, men giver dig til gengæld en stor og rummelig sofa til eksempelvis din stue, som kan rumme op til 6 personer. Hjørnesovesofaer kommer både som open end hjørnesofa og som u-sofa, hvor du både får et open end hjørne i den ene side og en chaiselong i den anden. Hjørnesofaer har også den fordel, at der er meget opbevaringsplads, og at der er ekstra soveplads, når den er slået ud. Du får nemlig et liggemål på helt op til 149x260 cm.