Smukke skænke og vitrineskabe til skarpe priser

En skænk eller et vitrineskab er ideelt til opbevaring i køkken-alrum, spisestue og stue, da de er flotte at se på og kan bruges som en smuk del af indretningen. Skænke og vitriner er dog også oplagte til mange andre rum som f.eks. kontoret eller soveværelset. Med en skænk kan du gemme nogle af de ting væk, som du ikke bruger til hverdag, i skuffer og bag skabslåger, mens vitrineskabe med glaslåger er særdeles anvendelige, hvis du har et smukt stel eller fine krystalglas, som du gerne vil vise frem, men ønsker at beskytte mod støv og snavs.

Find din favorit i JYSKs brede udvalg af høje og lave vitrineskabe med eller uden skuffer og skænke med skuffer, låger eller åbne rum. Vælg mellem hvid, sort, egetræ, ask, beton look og stål.

64 produkter
  64 produkter

  Praktisk opbevaring i flot design

  Skænke og vitrineskabe er rummelige og perfekte til opbevaring. De appellerer til alle aldre og typer af bolig, lige fra det lette, minimalistiske udtryk til den mere rustikke, rå stil. Både skænke og vitriner er rigtig gode som ekstra opbevaring i hjemmet. I spisestuen er et vitrineskab oplagt til at rumme glas, porcelæn, servietter eller duge til pænt brug. I soveværelset er er en skænk oplagt som supplement til tøjskabet til opbevaring af f.eks. undertøj og strømper, mens den i entreen kan bruges til opbevaring af hue, handsker, fodtøj mv. Mulighederne er mange.

  Giv din indretning en rød tråd

  Mange af vores skænke og vitrineskabe er en del af en møbelserie. De er derfor oplagte at købe sammen, og skaber en tydelig rød tråd i indretningen i dit hjem. Her præsenteres 3 af serierne hos JYSK, men du kan altid se hvilke varer, der indgår i en serie, når du går ind på det enkelte produkt.

  KALBY-serien

  Er du til det nordiske udtryk med smukke, lyse møbler i træ, er denne serie i egetræ lige noget for dig. Serien består, ud over skænk og vitrine, af møbler til stuen og spisestuen samt et skrivebord til kontoret. Møblerne skaber et lyst og naturligt udtryk i dit hjem, og er lette at kombinere med lige præcis de farver og udtryk du elsker.

  Læs mere om vores KALBY-serie her.

  VIRUM-serien

  Er du til et mere industrielt look og kontraster, er de sorte møbler i VIRUM serien perfekte for dig. De lette møbler skaber kontrast til hvide vægge, og får de farver, du vælger at sætte sammen med møblerne til at stå flot og kraftigt frem. Serien består af en skænk, et skab og et vitrineskab. Sidstnævnte fås i både sort og hvid. Der ud over kan du købe møbler oplagte til stuen, soveværelset, teenageværelset og entreen.

  Læs mere om VIRUM-serien her.

  NORDBY-serien

  Er du til det hvide, romantiske og klassiske udtryk kan NORDBY serien være lige din stil. Her finder du afdæmpede møbler med fine detaljer som passer ind i de fleste hjem. Serien rummer, sammen med skænk og vitrineskab, møbler designet til stue, spisestue, køkken-alrum, soveværelse og børneværelse. 

  Læs mere om NORDBY-serien her. 

  Sæt dit personlig præg

  Du kan sætte dit personlig præg på din skænk eller vitrine ved at tilføje billedrammer, vaser eller andre pynteting, og på den måde skabe en indretning i stuen, som passer til netop din smag. En skænk i hvid kan f.eks. suppleres med vaser og lysestager i klare eller mørke farver - det giver gode kontraster. Lad dig inspirere af vores store udvalg her på siden, og find dine egne favoritter blandt vores mange skænke og vitrineskabe i høj kvalitet til skarpe priser. Har du brug for inspiration til indretningen af dagligstue eller spisestue så gå på opdagelse i vores mange blogindlæg om indretning - læs mere her.