Køb barstole og barborde i flot design

Indret en moderne bar med barstole og barbord til afslappet hygge med vennerne i spisestuen eller en ekstra spisekrog i køkkenet. Barbordet kan du få i rundt og rektangulært design i eg og sort. Barstolen kan findes i et bredt udvalg. Ønsker du en barstol med eller uden ryglæn? Er du til en elegant og minimalistisk stol med sæde i flet og stel i egetræ? Eller mere til et eksklusivt lounge-udtryk som på barstolene med polstret sæde i stof eller kunstlæder og stel i træ eller stål? Find barstole med drejefod og justerbar højde, og sædehøjde der spænder fra 61 til 87 cm.

12 produkter
  12 produkter

  Barborde og barstole til hverdag og fest

  Barborde er også ideelle at bruge til festlige lejligheder. Hvad enten du skal holde bryllup, fødselsdag eller reception er det lille høje bord nemt at samles om. Forestil dig gæsterne med en drink i hånden, samlet om et barbord med snacks og levende lys - så bliver det næsten ikke mere festligt. En stående drink indbyder til bevægelse og gør det nemt for folk at blande sig med hinanden og snakke på kryds og tværs. Derfor kan barborde hvor I står op sammen være en god løsning, hvis du har begrænset med plads.

  Brug for inspiration til den næste fest? Læs vores blog og bliv inspireret:

   

  Rød tråd i indretningen

  Ønsker du at skabe en rød tråd i din indretning kan du med fordel købe barbord eller barstole fra en af vores møbelserier. For eksempel findes JYSK’s populære serie JONSTRUP både som barstol og som spisebordsstol, så har du et køkken-alrum med indbygget bar i køkkenet eller plads til en morgenmadskrog, kan du skabe ro og balance for øjet ved at købe samme stol i forskellig højde.

  Indgår baren som en del af stuen eller spisestuen er vores serie TRAPPEDAL et smukt bidrag til indretningen. Her findes både barbord samt vitrineskab, skænk, reoler og meget mere.