Baby sengetøj med søde motiver

Sengesæt til babyer findes i mange farver og med charmerende motiver og mønstre. Hos JYSK har vi babydynebetræk til både drenge og piger i flotte farver og med søde prints, eller neutrale sengesæt i hvid med diskrete motiver. Det gør det nemt at finde sengetøj, der passer til babysengen og babyværelset. De fleste af vores sengesæt til babyer er i 100% bomuld, som gør det blødt og behageligt at sove i. Vores babysengesæt findes i størrelse 70x100 cm, og et sæt indeholder både dynebetræk og pudebetræk. Find det sengetøj, der passer bedst til din babys behov.

Se også vores udvalg af babydyner og babypuder.

Køb forskelligt sengetøj til din baby

Har du også svært ved at vælge hvilket sengesæt der er det sødeste? Så er der en god undskyldning for at købe lidt forskelligt. Det kan nemlig være en fordel at have et bredt udvalg af babysengetøj i skabet, til når uheldet er ude. Så er du fri for at skulle vaske dynebetræk hele tiden. Du kan med fordel også vælge at have en ekstra babydyne liggende, da denne er lidt mere omfattende at vaske og rengøre - især hvis det er midt om natten.

Husk også at købe et almindeligt lagen og et vådliggerlagen til at beskytte madrassen i babysengen.

Ingen skadelig kemi

Vores baby sengesæt er certificeret med Standard 100 af OEKO-TEX®. Det giver dig en tryghed for, at tekstilerne ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Læs mere her.