Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sengesæt NELL satin EXL sort

Varenummer: 1259601
GOLD

Sengesæt NELL satin EXL sort

Pr. sæt 349,- 2 for 499,-

Specifikationer

Materiale
100% bomuldssatin
100% bomuldssatin er en eksklusiv bomuldsvævning.
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning ** Strygning muligt ved normal temperatur (max. 150ºC)
Rens Tåler ikke kemisk rens
Instruktion Lynlåse bør lukkes før vask, Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Pudebetræk størrelse 60x63/70 cm
Dynebetræk størrelse 140x220 cm
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Design Ensfarvet
Farve Sort
Krymp 3-5 %
Vægt 124 g/m².
Trådtal 220
Egenskaber Sengesæt med lynlås
Sæt Indeholder 1 dynebetræk og 1 pudebetræk

Alle kundeanmeldelser

 
14 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
20/10/2018

Sengetøj

Dejligt skønt sengetøj

Skrevet af: Grith Andersen By: Kastrup Alder: Over 65 Køn: Kvinde
24/09/2018

Dette arrangement levede helt op til mine forventninger.

Var utrolig heldig med prisen, da den var nedsat med 50% lige den dag, jeg ville købe det. Denne hændelse gør jo købet endnu bedre.

Skrevet af: Lillian Hansen By: Nivå Alder: Over 65 Køn: Kvinde
30/07/2018

SUPER

Lækkert og flot sengesæt, god kvalitet, men lidt usmart, at man sætter en hvid lynlås i et sort sengesæt.

Skrevet af: Lilian Christensen By: 8860 Ulstrup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
06/02/2018

Lækkert sengesæt

Rigtig dejlig kvalitet, dog ville det være rart, hvis jysk havde større udvalg i pudebetræk til de mere aflange puder så som dunlopillo

Skrevet af: Nicolai Halby By: københavn Alder: 35-44 Køn: Mand
07/12/2017

Lækker stof dårligt skåret

En lækker stof kvalitet med mønstret er skåret skæv ift væveretning, så sættet vrider sig efter vask. Æv

Skrevet af: Ulla Melgaard By: Aalborg Alder: 45-54 Køn: Kvinde
02/05/2017

Næsten helt godt

Rigtigt lækkert sengetøj. Jeg undrer mig dog over, at der er en hvis lynlås i et sort sæt "eksklusivt" sengetøj.

Skrevet af: Birgitte By: Århus Alder: 35-44 Køn: Kvinde
11/01/2017

Vildt lækkert

Det er det bedste sengetøj jeg nogensinde har haft! Jeg sover 10 gange bedre om natten, efter jeg har fået dette sengetøj.

Skrevet af: Michelle Kristensen By: Holsted Alder: 15-24 Køn: Kvinde
04/07/2016

Lækkert sengetøj

Som anvist på billedet. Med lynlås. Rigtig flot!

Skrevet af: Jesper knudsen By: Nivå Alder: 15-24 Køn: Mand
09/05/2016

god kvalitet

Jeg er meget glad for sengesættet. kvaliteten er god, Jeg ville have et dynebetræk uden stropper, og dette sæt har lynlås i dynebetrækket som er meget praktisk.

Skrevet af: Mehrak Maleki By: Taastrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/01/2016

kanon

det er rigtigt godt sengetøj hurra.

Skrevet af: michael pedersen By: køge Alder: 45-54 Køn: Mand

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

KRONBORG - OF DENMARK

Med KRONBORG® kan du opgradere dit hjem med tekstiler i fremragende kvalitet til en pris, der er til at betale.

Siden KRONBORG blev etableret i Danmark i 1940'erne, har mærket bygget på ekspertise, kvalitet og faglig stolthed. Det skandinaviske mærke står for den højeste kvalitet inden for tekstiler til badeværelset, sengelinned, dyner og puder.

Navnet KRONBORG er langt ældre end 1940'erne, da det også er navnet på det verdensberømte slot i Helsingør, hvor Shakespeares "Hamlet" fra 1603 udspiller sig. Slottet blev opført i 1420’erne og fik senere navnet Kronborg af den danske konge Frederik II.

Slottet spiller også en rolle i H.C. Andersens eventyr "Holger Danske" fra 1845, der er inspireret af den europæiske, mytiske karakter af samme navn. I eventyret hviler Holger Danske i Kronborgs kasematter, hvor hans skæg er groet fast i et marmorbord. Sagnet siger, at hvis danskernes rige trues, vil Holger Danske vågne og forsvare fædrelandet.

Langt størstedelen af varerne fra KRONBORG er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer