Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Sengesæt NELL Satin DOB hvid

Varenummer: 1259402
GOLD

Sengesæt NELL Satin DOB hvid

  Pr. sæt 449,-

Specifikationer

Materiale:
100% bomuldssatin
100% bomuldssatin er en eksklusiv bomuldsvævning.
Vask: 60°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: ** Strygning muligt ved normal temperatur (max. 150ºC)
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Instruktion: Lynlåse bør lukkes før vask, Vaskes før brug, Bør vaskes med lignende farver og separat de første gange
Pudebetræk størrelse: 2x60x63/70 cm
Dynebetræk størrelse: 200x220 cm
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100, 976-14601 DTI
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Design: Ensfarvet
Farve: Hvid
Krymp: 3-5 %
Vægt: 124 g/m².
Trådtal: 220
Sæt: Indeholder 1 dynebetræk og 2 pudebetræk

Alle kundeanmeldelser

 
11 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/01/2018

Lækkert materiale

Rigtig dejligt sæt, er virkelig glad for det

Skrevet af: A By: Aarhus Alder: 25-34 Køn: Mand
19/09/2017

Lækkert!

Hvidt sengetøj som minder om hotellets bløde lagner. Er vild med det!

Skrevet af: Wanida Pannin By: Bagsværd Alder: 25-34 Køn: Kvinde
23/04/2017

Top kvalitet!

Super blødt og lækkert

Skrevet af: Trine Bisgaard By: Hellerup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
22/01/2017

blød og lækker kvalitet

Blødt og fint sengetøj, stadig blødt efter flere vask. Kan helt sikker anbefales!

Skrevet af: Caroline By: Silkeborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
03/09/2016

Nemt og hurtigt

Man kan kun være tilfreds

Skrevet af: Torben Krabbe By: Jyllinge Alder: 45-54 Køn: Mand
28/05/2016

Lækkert

Rigtig lækkert sengetøj at ligge i, og jeg er meget sart hehe. Dog vil jeg kun give 4 stjerner, fordi lynlåsen gik i stykker under vask, og jeg var nødt til, at få sat snore på i stedet.

Skrevet af: Karina By: Kastrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
17/02/2016

Soft

Top Nice...

Skrevet af: Thomas By: Høng Køn: Mand
16/02/2016

Lækkert sengesæt

Super lækkert sængesæt. Det er meget stilrent og lækkert at sove med.

Skrevet af: Diana By: Idestrup Alder: 15-24 Køn: Kvinde
14/02/2016

Lækkert

Lækkert sengesæt, er så glad for mit sorte sæt af samme model, at jeg måtte eje det i Hvidt også. Dog er det hvide gennemsigtigt, så man kan se dynens farve - hvis den er andet end hvid..

Skrevet af: Catharina By: 4873 Væggerløse Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/01/2016

Topkarakter!

Rigtig lækkert. Ligner hotelsengetøj, men føles absolut ikke sådan. Kan klart anbefales.

Skrevet af: Marie Sørensen By: Svinninge Alder: 35-44 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

KRONBORG - OF DENMARK

Med KRONBORG® kan du opgradere dit hjem med tekstiler i fremragende kvalitet til en pris, der er til at betale.

Siden KRONBORG blev etableret i Danmark i 1940'erne, har mærket bygget på ekspertise, kvalitet og faglig stolthed. Det skandinaviske mærke står for den højeste kvalitet inden for tekstiler til badeværelset, sengelinned, dyner og puder.

Navnet KRONBORG er langt ældre end 1940'erne, da det også er navnet på det verdensberømte slot i Helsingør, hvor Shakespeares "Hamlet" fra 1603 udspiller sig. Slottet blev opført i 1420’erne og fik senere navnet Kronborg af den danske konge Frederik II.

Slottet spiller også en rolle i H.C. Andersens eventyr "Holger Danske" fra 1845, der er inspireret af den europæiske, mytiske karakter af samme navn. I eventyret hviler Holger Danske i Kronborgs kasematter, hvor hans skæg er groet fast i et marmorbord. Sagnet siger, at hvis danskernes rige trues, vil Holger Danske vågne og forsvare fædrelandet.

Langt størstedelen af varerne fra KRONBORG er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.