Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude Dunlopillo TEMPSMART 40x60x12

Varenummer: 4013900
GOLD

Pude Dunlopillo TEMPSMART 40x60x12

  Pr. stk. 899,-
 
12 anmeldelse(r)

Eksklusiv pude i åndbar Dunlop-latex, der effektivt leder overskydende varme væk. Bolster i 100% polyester. Vask 60°C. 40x60x12 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: Latexpude
Størrelse: Bredde: 40 cm, Længde: 60 cm, Højde: 12 cm
Fyldvægt: 1100-1300 g
Fyld: 100% formstøbt Dunlop-latex
Bolster: 100% polyester
Konstruktion: Latexpude
Farve: Hvid
Kant: Facon: Interlock
Vask: 60°C
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber: Latex
Indpakning: Colour box
Højde: Uden kontur
Allergivenlig: Øvrige
Yderligere info: Centrifugering: MAX 1000 omdrejninger SKAL tørretumbles. SKAL forblive i betrækket under vask. SKAL vaskes i en fyldt maskine

Alle kundeanmeldelser

 
12 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
03/02/2017

Drømmepuden

Den støtter, den er blød uden at være for blød. Dejlig stor

Skrevet af: Heidis Winther By: Skanderborg Alder: 35-44 Køn: Kvinde
12/12/2016

Dunlopillo Tempsmart pude

Formstærk men også meget hård.

Skrevet af: Dorte Nielsen By: Glostrup Alder: 45-54 Køn: Kvinde
24/07/2016

God komfort

En god hovedpude til den, der sover på ryggen eller siden.

Skrevet af: Rikke By: Hirtshals Alder: 25-34 Køn: Kvinde
12/02/2016

God pude

God pude der har god støtte og holder formen

Skrevet af: Jonas By: København Alder: 25-34 Køn: Mand
27/11/2015

Bedste pude jeg har haft

Havde en god (og dyr) gåsefjers pude. Men allerede efter et halvt år begyndte den at være lidt slatten og jeg havde til tider ondt I skulder/nakke regionen. Alt dette ændrede sig med denne pude. Super støtte uden at være for hård. Ens hoved synker lige den lille anelse ned I puden således, at man bare føler dens kertegn og klar ti lat sove. Det muligt at bruge puden sovende på siden og på ryggen. Og kan også give den nødvendige støtte når man ligger I sengen og skal se fjernsyn uden hjælp af andre puder eller lignende.

Skrevet af: Sebastian By: København NV Alder: 25-34 Køn: Mand
15/01/2015

god nat.

en god nat søvn med min min pude.

Skrevet af: Bo Pilegaard By: Nakskov Alder: 45-54 Køn: Mand
14/01/2015

Himmerigs pude

Fantastisk pude som ikke skal puffes og bukkes for at man ligger godt. Evt. varme fordeler sig automatisk så det ikke mærkes. Samtidig er puden nem at glatte ud efter brug. Købte 2 stk. i foråret 2014, og i går har vi investeret i 2 mere til gæsterne. Puden er fantastisk, og lige nu er prisen endnu bedre.

Skrevet af: Elsebet F. Simonsen By: Viborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
22/12/2014

Fantastisk pude

Har har flere pude fra dunlopillo og de er fantastiske hver og en. Denne er jeg særlig glad for pga den kan være i alm pude betræk

Skrevet af: Mai-Britt By: Aarhus Alder: 35-44 Køn: Kvinde
05/04/2014

Super pude, der giver maksimal støtte!

Købte to Dunlopillo Tempsmart til min kæreste og jeg. Vi blev overrasket over hvor god støtte der er i puden. God pude til den der har nakke/skulder problemer.

Skrevet af: Anders Jacobsen By: Aarhus C
16/01/2014

Super Dunlopillo Pude

Min bedste hovedpude nogensinde, støtter uanset sovestilling.

Skrevet af: Jane By: Skive

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Dunlopillo - Hvad naturen har skabt, har vi gjort perfekt - siden 1929

Dunlopillo® er en kollektion af madrasser, dyner og puder i højeste kvalitet, designet til at give dig den optimale nattesøvn.

Madrasser og topmadrasser er fremstillet med latex, der giver dig anatomisk korrekt aflastning af ryggen, mens du sover. Latex er naturligt blødt, fleksibelt og åndbart.

Den første Dunlopillo madras blev fremstillet i 1920'erne af Dunlop Rubber Company. I dag er Dunlopillos sortiment udvidet med puder og sengeløsninger, og Dunlopillos produkter er fortsat kendt for uovertruffen komfort og holdbarhed. Produktionen foregår med vægt på bæredygtighed samt respekt for miljø og mennesker.

Dunlopillo produkter er allergivenlige, da væksten af bakterier og husstøvmider hæmmes af latex. Produkterne er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.