Hovedpuder med dun, fjer, silke eller uld

Puder med naturfyld består primært af dun og fjer, men kan også indeholde materialer som uld, silke og kapok. Hos JYSK finder du mange komfortable hovedpuder med disse materialer, og en stor del af vores puder er allergivenlige. Din sovestilling har afgørende betydning for valg af hovedpudens højde - du kan vælge mellem lav, medium eller høj. Læs vores pudeguide og find frem til puden, der bedst dækker dit behov. Få også hjælp og vejledning i din lokale JYSK butik.

  Puder - Naturfyld

  Et godt tilbud
  Et godt tilbud
  Pude 700g MERRATIND 60x63/70
  375,-/stk.
  749,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Så længe lager haves
  Kun i butik
  Pude 700g ANEMONE 60x63/70
  2 for 1199,-
  799,- /stk.
  Spar 25%
  gold
  Pude 750g KR. STORKOLLEN 60x63/70
  2 for 1599,-
  1099,- /stk.
  Spar 27%
  gold
  Kun online
  Pude 500g ROYAL GOLD 60x63/70
  2 for 2199,-
  1499,- /stk.
  Spar 27%
  gold

  Naturfyld - Diverse

  Pude 950g JESSHEIM 60x63/70
  2 for 549,-
  369,- /stk.
  Spar 26%
  plus
  Kun online
  Pude 950g KRONBORG MELEGGA 60x63/70
  2 for 749,-
  499,- /stk.
  Spar 25%
  gold
  Kun online
  Pude 1000g TEXEL 60x63/70
  2 for 899,-
  599,- /stk.
  Spar 25%
  plus
  Kun online

  Forskellen på de forskellige typer naturfyld

  En pude af naturfyld føles blød og fyldet kan nemt flyttes rundt på. Det er f.eks. en fordel, hvis du skiftevis sover på siden og ryggen og har brug for at justere pudens højde. Men de forskellige materialer har forskellige gode egenskaber.

  Dun og fjer
  En pude består typisk af begge dele, fordi hovedpuden bliver flad hvis den kun indeholder dun, og den giver dermed ingen støtte. Moskusdun giver en blød og behagelig støtte og minder om de eksklusive edderdun. Dun er verdens bedste materiale til at regulere varme og fugt.

  Kapok
  Dette er et let, organisk materiale, der føles som silke. Puder med kapok er allergivenlige, da støvmider og bakterier ikke kan leve i det. Materialet absorberer ikke fugt, så en pude af kapok vil føles tør og behagelig varm.

  Silke
  En pude af silke kan også indeholde lette fiberdun, som giver holdbar støtte. Silke er antibakteriel og dermed allergivenlig, og har samtidig en god evne til at regulere temperaturen og absorbere fugt.

  Uld
  Der er masser af fordele ved at købe en hovedpude med uld. Fra naturens side er uld velkendt som et fugtabsorberende og ventilerende materiale, der renser sig selv. Derfor er en uldpude god til mennesker, der har det varmt om natten.

  Pleje og vedligeholdelse af naturfyldspuder

  Holdbarheden på din hovedpude afgøres både af pleje og kvalitet. For at bevare den gode kvalitet og forlænge holdbarheden på din pude, er det vigtigt at den vaskes minimum to gang om året. På den måde undgår du at fyldet klumper sammen, samtidig med at du får udryddet husstøvmider, og din pude holder længere.

  Vær opmærksom på, at det ikke er alle hovedpuder med naturfyld, der tåler maskinvask.

  Læs her hvordan du vedligeholder din hovedpude.

  DYREVELFÆRD

  I JYSK accepterer vi ikke dyremishandling, og vores Supplier Code of Conduct stiller krav til, at dun og fjer ikke plukkes fra levende fugle. Det vil sige, at de dun og fjer, der findes i JYSKs produkter kommer fra fugle, som i forvejen skulle slagtes, og hvor fuglene er døde når fjerene plukkes.

  Læs mere her.