Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude 400g BREIDTINDEN fiber 60x63/70

Varenummer: 4228000
BASIC

Pude 400g BREIDTINDEN fiber 60x63/70

  Pr. stk. 25,-
 
13 anmeldelse(r)

Let, luftigt fyld af silikoniserede, spiralformede hulfibre, i alt 400 g. Blødt bolster i 100% polyestermikrofiber. Vask 60°C. 60x63/70 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type: Fiberpude
Størrelse: Bredde: 60 cm, Længde: 63/70 cm, Højde: 12 cm
Fyldvægt: 400 g
Fyld:
100% silikoniserede, spiralformede polyester-hulfibre
Hulfibre er hule indeni og har derfor en bedre isoleringsevne, større fugttransport og større komfort end massive fibre. Spiralformede hulfibre indeholder mere luft og isolerer derfor bedre end almindelige hulfibre. Silikonebehandlingen gør fibrene mere smidige og glatte. Herved undgår man, at fibrene filtrer ind i hinanden, hvilket giver en let og luftig følelse.
Totalvægt: 460 g
Bolster: 100% polyestermikrofiber
Konstruktion: 1 kammer
Farve: Hvid
Kant: Farve: Hvid, Facon: Interlock
Vask: 60°C
Blegning: Må ikke bleges
Tørretumbling: * Tørretumbling muligt ved lav temperatur (max. 60ºC)
Strygning: Må ikke stryges
Rens: Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold: Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Højde: Lav
Allergivenlig: Øvrige

Alle kundeanmeldelser

 
13 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
29/07/2018

Hynder

dejlige hynder fine og nemme at sidde på uden facogen går ud

Skrevet af: erik By: Aalborg Alder: Over 65 Køn: Mand
24/05/2018

Super god pude

Dejlig puffet pude :-)

Skrevet af: Melanie By: Ringsted
20/01/2018

Dyne og pude

Helt fint. Dejligt, blødt og billigt.

Skrevet af: Marc Rutzou By: Nykøbing F Alder: 25-34 Køn: Mand
11/01/2018

Ganske udmærket pude

Til prisen så opfylder den alle de krav man evt kan sætte. Min datter elsker den, for det er en rigtig kramme pude, og det er dem hun foretrækker. Selv foretrækker jeg selv en mere fast pude, da de bløde krammepuder føles som om de klumper. Men datteren elsker det for som hun siger "Det føles som at have en ekstra bamse"

Skrevet af: Nadia By: Korsør Alder: 25-34 Køn: Kvinde
02/10/2017

Pude

Rigtig behagelig og hverken for høj eller lav. Passer godt til nakke og hoved.

Skrevet af: Thrine-Marie Christensen By: Svenstrup J Alder: 25-34 Køn: Kvinde
31/05/2017

God pude

Det er en god pude til små penge.

Skrevet af: Poul Vilhelm Hansen By: Vejle Alder: Over 65 Køn: Mand
04/05/2016

hovedpuder

ganske fine puder til ryggen

Skrevet af: annie aamand By: svendborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
12/03/2016

fine puder

Det er super fine puder men lidt mere fyld ville være dejligt.

Skrevet af: lene jørgensen By: Faaborg Alder: 15-24 Køn: Kvinde
25/04/2015

den er billig, men duer ikke

Jeg købte den til sommerhus og synes den så fin ud til prisen. Men den har ikke været brugt meget, den har ikke været vasket, men den klupper og er ikke til at bruge. Spild af penge og tid at købe den. Jeg giver den en stjerne men det fortjener den ikke*!

Skrevet af: Annie By: Nyborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
14/01/2015

Hovedpude, der kan "krammes"

En utrolig god hovedpude, hvis du som mig godt kan lide en pude, der ikke er så stoppet, at man kan folde den og kramme den til den facon, man ønsker. Og så er den så billig, at man kan tillade sig at skifte den ud, hvis man får krammet den lidt for meget med tiden. Den er simpeltheh fundet for de penge!!

Skrevet af: jette jensen By: 6670 Holsted Alder: 55-64 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.