Kurve, kasser og bokse til praktisk opbevaring

Kender du det, at huset flyder med småting, der roder og skaber uro? 

Kurve, kasser og bokse er effektive til at gemme ting af vejen og holde orden. Uanset om du er på udkig efter farverige plastikkasser til børneværelset, moderne fletkurve til stuen eller en smart bedroller til soveværelset, så finder du helt sikkert en løsning, der matcher både dine behov og din smag. Hos JYSK kan du købe små og store opbevaringskasser. I vores udvalg finder du bl.a. plastkurve i flotte farver, fletkurve, foldekasser, bedrollers, kurvesæt, vakuumposer og plastkasser med låg eller hjul. Køb også plastkasser i hvid, sort, grå eller gennemsigtig. Du finder et stort udvalg af flotte kurve fremstillet i flet og moderne naturmaterialer som bambus, træ, siv, rattan, vandhyacint og søgræs.

104 produkter
  104 produkter

  Få styr på hjemmet med smart opbevaring

  Udover at skabe orden i hjemmet, kan kurve og kasser også kombineres med indretning, og tilføre give dit hjem et personligt præg. Køb nye opbevaringsbokse og kurve og benyt lejligheden til at få ryddet op og smidt ejendele ud, som du ikke længere bruger. Med praktiske opbevaringsløsninger kan du let få organiseret de ting, som du ikke nødvendigvis bruger til dagligt, men som stadig skal være nemme at finde igen.

  Ideer til opbevaringsløsninger

  Skab et reolsystem, hvor du kan have plads til små opbevaringskurve eller pynteting. Det gør opbevaringen mere funktionel og smart.

  Brug fx opbevaringskasser eller kurve til skoopbevaring, bøger, potteskjuler til planter, huer og handsker. Kurve er særdeles populære at bruge som pynt i en reol og rumdeler - både til at få styr på legetøjet på børneværelset, til hobbyting som garn og sytøj, som ikke skal gemme for langt væk eller til noget helt andet - kun din fantasi sætter grænser. Vores store kurve kan også bruges som vasketøjskurv. 

  Få effektiv og smart opbevaring under sengen med en bedroller, som udnytter dine kvadratmeter til fulde. Når årstiderne skifter kan sengeopbevaring være ideel til sko og jakker, som ikke bruges hele året uden at det optager plads i det daglige.

   Udvalget hos JYSK

  I JYSKs sortiment finder du opbevaringsløsninger, som passer ind i en enhver bolig. Vælg mellem rustikke eller moderne designs i enten neutrale eller farverige nuancer. Tilfør din reol et skud farve med en blå, orange eller koral-farvet kurv eller kasse.

  Besøg vores blog hvor du bl.a. kan læse om opbevaringsløsninger i det moderne hjem og få tips til at holde hjemme pænt og ryddeligt: