Tekstiler til hjemmet: sengetæppe, pyntepuder, rygpuder og rygpuder

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Hver gang vi rammer en ny sæson, bliver vores sortiment indenfor boligtekstiler fornyet med de seneste nyheder og trends. Vores indkøber indenfor boligtekster, Category Manager Sara Højgaard Rasmussen, håndplukker altid vidunderlige fund for JYSKs kunder, og i dette blogindlæg deler hun sine tanker bag, hvorfor disse tekstiler endte med at være hendes favoritter. ”For mine favoritter til denne sæson har jeg udvalgt nogle tekstiler, der virkelig udtrykker komfort og taktil hygge. Samtidig har jeg været fokuseret på at vælge nogle, der på egen hånd kommer til sin ret, men som samtidig også passer rigtig godt sammen med andre tekstiler, interiør og boligindretninger,” forklarer Sara. ”Derfor kan du også være sikker på, at mine udvalgte tekstiler tilfører dit hjem varme og god stemning, uanset hvordan det er indrettet.”

KORNBLOMST-rygpude, -pyntepudebetræk og -sengetæppe

“Min første favorit er den skønne KORNBLOMST-kollektion, der inkluderer en rygpude, et pyntepudebetræk samt et stort og praktisk sengetæppe, der også er et godt alternativ til dynen på varme sommernætter. Hvert produkt har samme vævede mønster, der giver tekstilerne en taktil og blød struktur,” fortæller Sara. Navnet KORNBLOMST signalerer også, at kollektionen bringer masser af sommerstemning med sig, og det kommer især til udtryk med kollektionens smukke farver.

”Jeg synes, at KORNBLOMST-boligtekstilerne er rigtig god værdi for pengene, da prisen er meget overkommelig,” fortsætter Sara. ”Derudover er hele kollektionen også OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret, hvilket er din forsikring for, at tekstilerne er grundigt testet ift. både kvalitet og sikkerhed.” 

ENGFIOL-dug og -stofserviet

“ENGFIOL-tekstilerne er nye tilføjelser til vores store udvalg af bordopdækning,” forklarer Sara. ”ENGFIOL-dugen og ENGFIOL-stofservietterne fås i en varm beige farve med et hørlignende look – og de er perfekte til at dække bordet med masser af charme.” ENGFIOL-tekstilerne er lavet af garnfarvet stof, hvilket betyder, at hver enkelt tråd er farvet inden vævningen. Derved vil detaljer være synlige på begge sider af stoffet, der giver tekstilerne masser af personlighed. ENGFIOL-stofservietterne kan naturligvis vaskes og genbruges, så du får en langtidsholdbart alternativ til papirservietter. Ligesom KORNBLOMST-kollektionen er ENGFIOL-dugen og -stofservietterne OEKO-TEX® STANDARD 100-certificerede, så du kan være sikker på, at tekstilerne er gode og sikre valg for dig og din familie. 

KASTANIE-dug, -bordløber og -stofserviet

“Min tredje favorit er KASTANIE-kollektionen,” fortæller Sara. ”Med et udtryk, der minder meget om ENGFIOL, finder du blandt KASTANIE-boligtekstilerne en dug, en bordløber og stofservietter med blødt, hørlignende stof og masser af retro æstetik – perfekt til at skabe en forårs- eller sommerstemning.” De tre KASTANIE-tekstiler passer naturligvis perfekt sammen og er ideelle til at løfte stemningen ved middagsbordet. Du behøver dog ikke bruge alle tre sammen: Mix og match KASTANIE med ENGFIOL eller anden bordopdækning, eller tilføj et enkelt af KASTANIE-produkterne til dit bord for lidt let elegance.

Ligesom Saras andre favoritter indenfor boligtekstiler er KASTANIE-kollektionen også OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret. 

Få mere inspiration fra vores indkøberes favoritter

Se flere af Saras udvalgte boligtekstiler nedenfor eller se vores fulde sortiment indenfor interiør og tekstiler til hjemmet i vores onlineshop. Du kan også få mere inspiration fra vores indkøberes favoritter indenfor andre produktområder

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion