GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%

To runde kurve, en lille firkantet kurv og indsat billede af Susanne Bank

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Category Manager, Susanne Bank er JYSKs ekspert i smarte opbevaringsløsninger, og en af hendes foretrukne løsninger er kurve. "Kurve kan gemme ting og sager af vejen, men inden for rækkevidde på samme tid," siger Susanne, inden hun fortsætter med at fortælle om sine tre favoritter i den nye sæsons sortiment.

LAU søgræskurv

Søgræskurv hængende på en væg i et køkken


LAU er en kurv i søgræs med to hylder og ideel at hænge på væggen. Den er 28 cm bred, 36 cm høj og 12 cm dyb.

”LAU er meget dekorativ og praktisk på samme tid. Du kan bruge den i køkkenet til friske krydderurter, på badeværelset til cremer og parfumer, i entreen til handsker og nøgler – eller hvor du ellers har brug for en smart opbevaringsløsning,” siger Susanne og tilføjer: ”Hos JYSK kigger vi hele tiden efter varer, der kan hjælpe vores kunder i hverdagen. Mange har svært ved at holde orden i hjemmet, så opbevaringsløsninger er et område, hvor vi oplever, at vi virkelig kan gøre en forskel. At bruge vægge til opbevaring er et af vores bedste tips – det holder gulvet ryddeligt, og LAU pynter oven i købet.”

MILAS plastik kurv

Blå, grå og koral plastik kurve på en reol


MILAS plastikkurv er både foldbar og stabelbar. Den fås i to forskellige størrelser og i tre forskellige farver: Blå, grå og koral.

“MILAS har været i vores sortiment i et stykke tid nu, og da den er populær blandt vores kunder, har vi besluttet at introducere en ny farve – en frisk og munter blå, der komplementerer de to oprindelige farver,” siger Susanne. “MILAS er både smuk og funktionel. Hvis du har begrænset plads, kan du stable et par MILAS-kurve oven på hinanden. Husk at sætte en etiket på, så du ved hvad kurven indeholder. Og hvis du ikke har brug for kurven i et stykke tid, kan du bare folde den sammen og gemme den væk. Du kan bruge den i køkkenet, på badeværelset eller i soveværelset. Den pynter alle steder,” siger Susanne med et smil.

ALVAR rund opbevaringskurv

Tre runde kurve og en lille firkantet kurv


ALVAR er en rund kurv, der er 35 cm høj og har en diameter på 35 cm.

”ALVAR har et meget naturligt udtryk, men den er faktisk lavet af plastik. Det betyder, at den er super praktisk - du kan uden bekymringer kan bruge den på badeværelset eller måske udenfor på en overdækket altan eller terrasse, og hankene gør den nem at flytte rundt. Den har et lækkert design med et lodret mønster på den ene side og et vandret mønster på den anden. Personligt vil jeg bruge en til plaider på min terrasse og en til håndklæder på badeværelset,” siger Susanne, inden hun fortsætter med at finde nye, praktiske opbevaringsløsninger til JYSKs kunder.

Se også Tinas favoritter i vores nye sortiment inden for dekoration.

Udforsk mere

Smart entré-indretning

Indret et fedt multifunktionelt vaskerum

5 tips til indretningen af entréen

Ny Nordic Mood-kollektion kombinerer det farverige og rolige

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.