Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

MØBELDAGE – SPAR 20-50%*KØB NU


SUPERDAGE – SPAR OP TIL 60%*KØB NU

Runde flettede kurve og firkantet træ- og fletkurv

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Kurve, Oprydning, Indkøberens favorit

Intet kan få et hjem til at se pænt og ryddeligt ud som kurve og opbevaringskasser. Uanset om du har brug for et sted at opbevare plaider, strikketøj, magasiner eller legetøj, kan en dekorativ kurv være løsningen. Vi har spurgt vores Category Manager inden for kurve hos JYSK, Susanne Bank, om hendes favoritter i det nye sortiment: "Jeg har haft rigtig svært ved at vælge, men det lykkedes mig at vælge tre forskellige kurve, der alle er multifunktionelle og meget dekorative," siger Susanne.

CHRISTOF rund kurv

Rund flettet kurv med sorte og orange detaljer


"CHRISTOF har den helt rigtige størrelse til flere formål," siger Susanne. “Du kan bruge den i bogreolen til stearinlys, på skrivebordet til notesbøger, i skabet til tørklæder – eller hvad du nu vil. Den har smukke detaljer i orange og sort, der giver den et meget unikt udtryk. Perfekt til det moderne hjem,” siger Susanne.

CHRISTOF er lavet af søgræs og er 16 cm høj og 16 cm i diameter.

EGGERT rund fletkurv

Round basket on wood floor


“EGGERT-kurven er også super alsidig, men næsten dobbelt så stor som CHRISTOF. Størrelsen gør den perfekt til tæpper, puder eller legetøj,” siger Susanne. "Så uanset du er på udkig efter en opbevaringsløsning til stuen, soveværelset, badeværelset eller børneværelset, så er EGGERT et godt valg."

EGGERT er lavet af søgræs og er 30 cm høj og 35 cm i diameter.

GERLAND kurv af træ og flet

Træ- og fletkurv på hvidt konsolbord


"Opbevaringskurv til håndklæder, undertøj, sokker, makeup eller dyrelegetøj ... GERLAND er meget nyttigt," siger Susanne. "Det enkle, stilfulde udtryk vil passe til ethvert teenageværelse, kontor eller entre, og du kan let tage den ind og ud af reoler og hylder."

 GERLAND er lavet af træ og bambusflet og er 14 cm høj, 20 cm i bredden og 30 cm lang.

Se også Tinas favoritter i vores nye sortiment inden for dekoration.