Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Kurve i søgræs foran gulvvase og opbevaringskurve i en reol

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Opbevaringsløsninger som kurve, kasser og opbevaringsbokse er perfekte til at holde orden på dine ting og holde dit hjem pænt og ryddeligt. Hos JYSK fornyer vi vores sortiment indenfor kurve to gange om året, og i dette blogindlæg røber vores indkøber, Tina Nymann, hvilke favoritter hun har blandt nyhederne: ”De kurve, jeg har valgt ud, kombinerer det flotte med det funktionelle, og det er noget som kan glæde mig i hverdagen,” begynder hun.

Stilfulde opbevaringsløsninger

”Først vil jeg gerne fremhæve FRITLEV. Det er en lille, rund kurv med låg, som jeg har tænkt mig at bruge i mit garderobeskab til tørklæder, sokker, bælter og andre småting,” siger Tina og fortsætter: ”Opbevaringskurve med låg gemmer dine ting effektivt væk og skaber et velorganiseret look i skabet eller på hylden.”

FRITLEV er lavet af søgræs og har en diameter på 29 cm og er 15 cm høj.

”VITUS er en anden af mine andre favoritter,” fortsætter Tina. ”Det er ikke kun en praktisk kurv: Dens runde hjørner giver den også en eksklusiv og dekorativ charme, der adskiller den fra andre mere simple trækasser. I mine øjne kombinerer den funktionalitet med en æstetisk appel.

VITUS har en overflade i birkefiner og er 30 cm bred, 23 cm lang og 12 cm høj.

Kurve med et moderne look

"Farverne har også fundet vej til vores kurve i denne sæson," fortsætter Tina. "VESTER kurven har blågrå striber, der smukt komplementerer det naturlige søgræs."

Når det handler om design, adskiller VIGIL kurven sig også. “Mønsteret er diskret, men fanger stadig opmærksomheden. Jeg har tænkt mig at bruge VIGIL til mit strikketøj, og håndtagene gør den nem at flytte med rundt,” siger Tina, inden hun fortsætter sin jagt på praktiske og dekorative produkter til vores kunder.

Glem ikke at tjekke de andre favoritter som vores indkøbere fremhæver 

Udforsk mere

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

Undgå legetøjskaos: Få et funktionelt legehjørne i stuen

Forny dit hjemmekontor på budget

I rampelyset: VANDSTED kollektionen