Olivengrøn spisebordsstol, beige skalstol og støvet fersken/koral skalstol

Farverige skalstole til det moderne hjem

Samlingspunktet i ethvert hjem er i sandhed der, hvor man nyder dagens måltider i hinandens selskab. Hvad enten det i dit hjem er i en stor spisestue, ved spisebordet i køkkenalrummet eller ved et par stole ved køkkenøen, at I spiser sammen i hverdagen, så er spiseområdet i hjemmet et sted, hvor man sammen med familie og venner tilbringer kvalitetstid. Derfor er det også vigtigt at have et spiseområde, der understøtter ens ønsker og behov, giver anledning til ren afslapning samt fornyer energien på bedste vis. 

Sæt din personlighed i rampelyset med farverige spisebordsstole 

Farverige spisebordsstole og skalstole tilfører dit hjem en minimalistisk og let elegance, samtidig med de også løfter stemningen med liv og farve. Deres bløde, taktile overflade og organiske formsprog betyder, at du altid vil kunne sidde i komfort med ro i sindet. Hvad enten du er til sarte pastelfarver eller mere prominente og iøjnefaldende nuancer, så giver skalstolene i de mange farver dig mulighed for at manifestere netop din stil og personlighed, så dit spiseområde bliver præcist, som du gerne vil have det. 

BISTRUP spisebordsstol i støvet fersken 

Støvet fersken, pudret rosa – kært barn har mange navne. Fælles for dem er, at de alle refererer til de samme hjertevarme nuancer af rolig, dæmpet lyserød. Uanset hvilke ord du vil beskrive farven med, er BISTRUP-spisebordsstolen i støvet fersken et fantastisk bud på en stol, der kan tilføre dit hjem og spiseområde glæde og fornyet energi.

Midnatsblå skalstole med bløde former 

BISTRUP-spisebordsstolen i mørkeblå og EJSTRUP-spisebordsstolen i blå er fantastiske eksempler på, hvordan dybe toner af blå – heriblandt den populære elektriske blå – kan passe ind i mange hjem, selv hvis de er indrettet primært med dæmpede, lyse farver. Begge skalstole tilfører dit hjem smukke nuancer af blå, der netop står godt i kontrast til de ofte meget lyse danske hjem. Stolene er derimod også et godt match til et farverigt hjem, hvor brugen af livlige farver er reglen mere, end det er undtagelsen. 

Nyd den rene afslapning med olivengrøn 

Når det kommer til farverige spisebordsstole, er de personer, der foretrækker lyse pangfarver samt dem, der foretrækker mere rolige og dæmpede farver. Olivengrøn anses generelt som en moden og sofistikeret nuance af mørkegrøn, der samtidig er perfekt til at tilføre dit hjem farve uden at gå på kompromis med indretningen, hvis du fx foretrækker et hjem, der er indrettet primært i hvide, sorte eller grå nuancer. 

Lyse og livlige nuancer af beige og sand 

Nuancer af beige er evigt populære og har længe været go to-farver i de danske hjem – og med god grund. Spisebordsstole i nuancer af beige og sand er med til at skabe en rolig stemning i dit spiseområde, og samtidig passer de rigtig godt til en bred vifte af indretninger uden at stjæle rampelyset. Hvis du er på udkig efter en spisebordsstol, der er et perfekt match til dit hjem, vil BISTRUP og EJSTRUP-skalstolene i beige og sand være virkelig gode valg for dig. 

Når det kommer til farverige spisebordsstole, er BISTRUP, EJSTRUP samt JONSTRUP-skalstolene ideelle til at tilføre dit spiseområde farve og glæde. Hvis du virkelig gerne vil have, at dit spiseområde er unikt og fremstår som et iøjnefaldende midtpunkt i hjemmet, så kan du også vælge at blande forskellige spisebordsstole, så det ikke kun er farverne, men også selve stolene, der er forskellige. 

Udforsk mere

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?

Sådan vælger du spisebordsstole

Sådan vælger du spisebordsstole