Skalstole og spisebordsstole i sort, grå, cognac og lyseblå med ben i egetræslook

JONSTRUP: En klassisk spisebordsstol

Løft stemningen og oplevelsen i din spisestue med JONSTRUP-spisebordsstolen, der er et klassisk eksempel på, hvordan stilrenhed og funktionalitet kan samles i en smuk kombination. Den charmerende spisebordsstol fås i flere smukke farver og materialer – klassisk sort, kunstlæder i gylden cognac, dæmpet grå, støvet lyseblå og ikonisk karry eller sennepsgul. Du kan nemt forny og tilpasse indretningen i dit hjem ved at bruge JONSTRUP til at skabe en spisestue, der afspejler din unikke personlighed og smag. 

En skalstol med fokus på stil og komfort   

Med øje for detaljerne er JONSTRUP fremstillet med et sæde, der giver din krop både støtte og komfort, når du samles med familie og venner til hyggestunder og måltider. Stolebenene er lavet af metal med et egetræslook og udstråler en naturlig elegance, der tilfører hjemmet varme. JONSTRUP fås også som barstol – en høj stol, der passer perfekt til et højt bord, en køkkenø og naturligvis til en bar. 

Få JONSTRUP i et sæt med spisebord og stole 

JONSTRUP-spisebordsstolen fås også som del af et sæt, der inkluderer et spisebord samt fire spisebordsstole. At vælge at gå med sådan et sæt med spisebord og stole kan være en god ide både ift. prisen, men også ift. sættets samlede udtryk, som typisk vil passe rigtig godt ind i ethvert hjem. Er du interesseret i at se flere sæt med spiseborde og stole, kan du se flere, der inkluderer andre stole end JONSTRUP.  

Altid et godt tilbud på spisebordsstole

Udover sin komfort, alsidighed og klassiske udtryk er JONSTRUP-spisebordsstolen også populær, fordi prisen er overkommelig og i et niveau, hvor du let kan udskifte dine eksisterende spisebordsstole uden, at det behøver at være den helt store omgang. Spisebordsstole som møbler kan hurtigt løbe op i pris, så med JONSTRUP er det mere ligetil. JONSTRUP-spisebordsstolen passer, med sit rolige og simple udtryk, også godt til forskellige indretningsstile, og derfor vil den også være en fantastisk tilføjelse til dit hjem. JONSTRUP og mange andre spisebordsstole i vores sortiment fås i mange forskellige farver, og derved er du også sikret, at du kan finde den helt rigtige til dig og dine behov.

I vores sortiment har vi flere populære møbelserier med en lang række møbler, der passer perfekt sammen, så du kan indrette dit hjem i sin helhed. Få inspiration i vores klassiske kollektioner som VANDSTED- og RY-serierne eller få et overblik over alle vores møbelserier. 

Udforsk mere

Gode råd før du køber nyt spisebord

Gode råd før du køber nyt spisebord

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

Spisebord: Vælg den rigtige størrelse

I rampelyset: Egetræsstolen ARNBORG

I rampelyset: Egetræsstolen ARNBORG

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?