Duge og stofservietter til din boligstil

En flot borddækning starter med en dug! Den kan sammen med en bordløber, dækkeservietter og matchende stofservietter danne rammen for en gennemført og smuk borddækning. Uanset om du får gæster eller ej, så kan den rette dug løfte enhver boligindretning. Udover dugens æstetiske funktion fungerer den også som en bordskåner. Har du et sart spisebord, så beskyt det med en stofdug eller voksdug. Vælger du en voksdug er dit bord godt beskyttet, men vægtes design en smule højere end praktik, så gå med en smuk dug i bomuld, polyester eller hør.

Hos JYSK finder du et stort udvalg af flotte og klassiske plastikduge og tekstilduge til både runde og firkantede borde. Se også vores guide til hvordan du dækker et flot bord.

19 produkter
    19 produkter

    Duge til alle anledninger

    Der er ingen grænser for, hvornår du kan dække bord med en dug - både til hverdag og fest. En dug er både flot og funktionel. Læg en dug på bordet, også selvom du ikke venter gæster. Det lyser af overskud og får dit hjem til at fremstå velovervejet og nydeligt.
    I hverdagen skal det oftest gå hurtigt, og tiden er ikke altid til at få strøget dugen - men selv i weekenden kan tiden være knap. Hvis du ikke har tid til at stryge dugen før gæsterne kommer, så er et godt tip at bruge en vandforstøver. Spray lidt vand på dugen, når den ligger på bordet. Vandet vil udjævne de værste folder, så du ikke behøver at have strygebrættet frem.

    Få inspiration og idéer til flot borddækning her.