Skænke og vitriner i god kvalitet til skarpe priser

Med en skænk eller en vitrine kan du lægge nogle af de ting væk, som du ikke bruger til hverdag. Mens skænke giver mulighed for at gemme tingene væk, er vitriner grundet glaslågerne særdeles anvendelige, hvis du har et smukt stel eller fine krystalglas, som du gerne vil vise frem. Find en vitrine og skænk der matcher og kombiner med andre møbler fra samme serie som fx spiseborde og tv-borde. Hos JYSK har vi skænke og vitrineskabe i mange forskellige designs og med låger og skuffer, så der er noget for enhver smag. Find både små og store møbler i sort, hvid, grå, egetræ, højglans og beton look.

  Skænke og vitriner - PLUS

  ?
  Skænk JUNGEN 2 låger eg
  1150,-/stk.
  1599,- /stk.
  Spar 28%
  plus
  Kun online
  Vitrine JUNGEN 2 låger eg
  2000,-/stk.
  2999,- /stk.
  Spar 33%
  plus
  Kun online

  PRAKTISK OPBEVARING I FLOT DESIGN

  Skænke og vitrineskabe er rummelige og perfekte til opbevaring. En vitrine appellerer til alle aldre og alle typer af bolig. Begge møbler er rigtig gode til ekstra opbevaring i hjemmet. I spisestuen kan den nemt rumme glas, porcelæn, servietter eller duge til pænt brug. I soveværelset er den oplagt som supplement til tøjskabet til opbevaring af fx. undertøj og strømper. I entreen kan den bruges til opbevaring af hue, handsker, fodtøj mv. Mulighederne er mange.

  Mere end bare én slags

  Skænke og vitriner fås i flere udgaver og kan købes både med og uden ben, til vægophæng eller placeres direkte på gulvet.

  Stående vitrine
  Som navnet antyder, er dette møbel placeret på gulvet. Fordelen ved denne type vitrineskab er, at du slipper for at bore huller i væggen til ophæng, og alligevel har vitrinen plads til opbevaring bag flotte glaslåger. Derudover er den nem at flytte hvis du vil indrette dit hjem på en ny måde.

  Hængevitrine
  Denne type vitrine / overskab hænger på væggen og matches oftest med en skænk nedenunder i samme materiale. Det er et stilfuldt møbel, som tager sig godt ud på væggen i stuen eller spisestuen. Hængemøbler skaber desuden mere plads på gulvet, så det er nemmere at støvsuge og vaske gulv.

  Skænk med eller uden ben
  Denne type skænk er klassisk, fordi den er let at placere på gulvet og ikke kræver arbejde med at hænge op. Desuden kan du nemt flytte den rundt i hjemmet, hvis behovet opstår.

  Væghængt skænk
  En skænk der hænger på væggen frigør gulvplads og gør det f. eks nemmere at støvsuge. Væghængte møbler giver samtidigt et let udtryk i indretningen. Vær opmærksom på at ikke alle skænke egner sig til ophæng.

  Sæt dit personlig præg

  Du kan sætte dit personlig præg på din skænk eller vitrine ved at tilføje billedrammer, vaser eller andre pynteting, og på den måske skabe en indretning i stuen, som passer til netop din smag. En skænk i hvid kan f. eks suppleres med vaser og lysestager i mørke farver - det giver gode kontraster. Lad dig inspirere af vores store udvalg her på siden, og find dine egne favoritter blandt vores mange billige skænke og vitrineskabe. Brug for inspiration til indretningen af dagligstue eller spisestue så gå på opdagelse i vores mange blogindlæg om indretning - læs mere her.