Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Topmadras 90x200 GOLD T70 DREAMZONE

Varenummer: 3424732
GOLD

Topmadras 90x200 GOLD T70 DREAMZONE

Kampagnen gælder til og med: 05.05.2019

Pr. stk. 2499,- 2 for 2999,-
 
anmeldelse(r)

9 cm tyk luksusmadras med kerne af trykaflastende memory-skum, der former sig præcist efter kroppen. Vaskbart strækbetræk med blød og kraftig quiltning. 90x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Madrastype Topmadras
Størrelse Bredde: 90 cm, Længde: 200 cm, Højde: 9 cm
Emballering
Rulle/vakuumpakket
Varen er vakuumpakket for nemmere transport. Det kan tage 3-5 dage før varen opnår sin fulde størrelse.
Kerne
Memory-skum
Memory-skum er en trykaflastende skumtype, der former sig præcist efter kroppen og afhjælper muskel- og ledsmerter samt kredsløbsproblemer.
Kernekvalitet 43 kg/m³
Kernehøjde 5 cm
Quiltning 400g polyester
Materiale Strikket, Strækbetræk
Bolster 60% polyester/40% viskose
Farve Guld, Hvid
Vask 40°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Miljø- og sundhedsmærkninger
Certipur
,
OEKO-TEX 100
Varer med CertiPUR-mærket indeholder skum, der overholder CertiPURs standarder for sundhed, sikkerhed og miljø.
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Alle kundeanmeldelser

 
24 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
24/01/2019

Topmadras

Meget behagelig

Skrevet af: By: Vanløse Alder: Over 65 Køn: Kvinde
21/01/2019

Topmadras

Den topmadras ergod jeg har sovet helt vildt godt uden store smerter i ryggen.

Skrevet af: By: Ringsted Alder: Over 65 Køn: Kvinde
02/10/2018

Topmadras

Udskiftet tidligere topmadras Gold T70 wellpur med en tilsvarende. Jeg er meget glad for den

Skrevet af: By: 3609 Frederikssund
02/09/2018

Super lækre topmadrasser

Lækre topmadrasser.

Skrevet af: By: Grindsted Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/02/2019

koko ei toteudu

ei odottelunkaan jälkeen saavuttanut oikeaa kokoa. Puuttui lev 6cm ja pit 4cm kevyen venytyksenkin jälkeen.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: KOKEMÄKI Alder: 55-64 Køn: Kvinde
Jysk Svar fra JYSK

Hei, 

Ikävä kuulla, että patjan kanssa on ilmennyt ongelmia. Olethan venyttänyt patjaa molemmista päistä, jonka jälkeen patja palautuu oikeisiin mittoihin? 

Ystävällisin terveisin, 

-Lotta/ JYSK Asiakaspalvelu

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

01/02/2019

sijauspatja

selkärankaleikatulle hyvä tuote.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: 63770 Alder: 55-64 Køn: Mand
27/01/2019

Sijauspatja 120x200 GOLD T70 DREAMZONE

Erittäin hyvä sijauspatja monikemikaali altistuneelle, sillä patja ei sisällä formaldehydiä eikä sillä ollut minkäänlaista ominaishajua. Patja mukautuu myös miellyttävästi vartalon painoon kyljellään nukkuvallakin.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: Suolahti Alder: 55-64 Køn: Kvinde
13/01/2019

Mikä on oikea paksuus?

Ihan mielenkiintoista, että täällä sivuilla lukee, että patja on 9 cm paksu, mutta huomattiin, että pakkauksessa tulevan selostuksen mukaan patjan sanotaan olevan 5 cm paksu.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: 01350
Jysk Svar fra JYSK
Hei,

Sijauspatjassa on 5cm paksuinen vaahtomuoviydin, mutta patjan kokonaispaksuus on 9cm.

-Aino

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

09/10/2018

Jämäkkä petari

Alkuun arvelutti, kun petari oli vain muutaman sentin paksuinen ja joka suunnasta nafti 160x200cm sänkyyn. Mutta parissa päivässä kasvoi mittoihinsa ja olemme olleet todella tyytyväisiä.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: 12400 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
10/02/2019

Top matras

Heerlijk! Er mag alleen een gebruiksaanwijzing bij want het duurt wel een aantal dagen voordat hij helemaal goed in model is uit de vacuüm verpakking

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Bergen op zoom

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.