Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude JUN 100g ROYAL 40x45

Varenummer: 4414400

Pude JUN 100g ROYAL 40x45

  Pr. stk. 200,-
 
5 anmeldelse(r)

Allergivenlig pude med tætvævet bolster i 100% bomuldscambric. Fyldt med 90% hvide, europæiske gåsedun/10% gåsefjer, i alt 100 g. Bæreevne 10. Vask 60°C. 40x45 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg

Specifikationer

Type: Gåsedunspude
Størrelse: Bredde: 40 cm, Længde: 45 cm, Højde: 4 cm
Fyldvægt: 100 g
Fyld:
90% hvide europæiske gåsedun/10% hvide europæiske gåsefjer
Fyldet er en blanding af gåsedun og fjer, som er store og luftige. Jo højere dunprocent, jo lunere, lettere og luftigere er dynen.
Totalvægt: 150 g
Bæreevne: 10
Bolster:
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion: 1 kammer
Farve: Grå, Logo print, Hvid
Kant: Farve: Grå, Materiale: Satin, Facon: Snorekant
Vask: 60°C
Tørretumbling: ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Miljø- og sundhedsmærkninger:
OEKO-TEX
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber:
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Højde: Lav
Allergivenlig: Ja

Alle kundeanmeldelser

 
5 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
30/08/2017

en skuffede

Vi var i starte meget glad for den da den var dansk og allergivenlig... blev hurtig en Stor skuffede for bare efter en nat er den total flad, og bliver bare ved med at være flad lige meget hvad man gør ..

Skrevet af: Mette loua By: Skårup Fyn Alder: 25-34 Køn: Kvinde
29/03/2017

Super

Det er en fornøjelse at lægge hovedet på puden hver gang !

Skrevet af: Sabine Thrane By: Næstved Alder: 25-34 Køn: Kvinde
29/01/2017

Bliver alt for hurtig flad

Puden virker rigtig lækker i starten, men desværre bliver den meget hurtigt flad og skal udskiftes efter knap 6 mdr brug ..

Skrevet af: Marie By: Struer Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/01/2016

Skøn sag

Dejlig baby/junior pude.

Skrevet af: Helene By: 3050 Alder: 25-34 Køn: Kvinde
22/11/2015

Lækker pude

Vi har kun brugt den i kort tid, men virker rigtig lækker og god. Og så er det helt klart betryggende, at den er produceret i Danmark, specielt når den er til små børn.

Skrevet af: Sonja By: Næstved Alder: 35-44 Køn: Kvinde

Levering

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med click & collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger click & collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger click & collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Ringsted Dun - Fremstillet i Danmark

Ringsted Dun tilbyder dundyner og –puder til hele familien i 100% naturmaterialer og er udviklet til dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Ringsted Dun produceres i Danmark, og produktionen bygger på den dybeste respekt for håndværk, traditioner og hensyn til både dyr og mennesker. Kombinationen af de fineste gåse- eller andedun inderst og blød bomuldsvår yderst sikrer alle i familien den bedste søvn.

Historien om Ringsted Dun begyndte i 1947. Dengang var fjer og dun blot et overskudsprodukt, men i stedet for at smide dunene ud etablerede Ringsted Dun et fjerkrævaskeri. Her blev dun og fjer vasket, så det blev perfekt som fyld i dyner og puder. Den store erfaring med og viden om fjer og dun gør, at Ringsted Dun i dag leverer nogle af de bedste og fineste dyner og puder.

Ringsted Dun er velegnet til allergikere. Dynerne og puderne er certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Ringsted Dun er derudover mærket med NOMITE og Downafresh®.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.