Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Kontinental 140x200 GOLD C35 memory

Varenummer: 3242357
GOLD
KAMPAGNE

Kontinental 140x200 GOLD C35 memory

Se udstillingsmodel eller lignende vare i butik.

Kampagnen gælder til og med: 28.04.2019

  Pr. stk. 6500,-
 
anmeldelse(r)

En kontinentalseng giver dig en samlet løsning med fokus på design og komfort. Øverst en 7 cm tyk topmadras med strækbetræk og kerne af trykaflastende memory-skum. I midten en vendbar springmadras med pocket-fjedre 260/m² inddelt i 5 komfortzoner, polstret med koldskum og purskum. Nederst en boxmadras. Box- og springmadrassen er betrukket med slidstærkt, eksklusivt møbelstof. Inkl. ben. 140x200 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Sengen består af 1 base + 1 madras + 1 top madras
Gavl Ekskl.
Matchende gavl GOLD H35
Total størrelse inkl. ben Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 63 cm
Base
Størrelse Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 23 cm
Fjederindlæg
Bonell
Bonnel-fjedre medvirker til en fast og relativ ufleksibel madras.
Fjedre/m² 110
Antal lameller 11
Polstring 20mm purskum 20kg/m³
Materiale Vævet
Bolster 52% polypropylene/48% polyester
Farve Mørkegrå melange
Springmadras
Størrelse Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 18 cm
Emballering Rulle/vakuumpakket
Hårdhed Ekstra fast, Fast
Fjederindlæg
Pocket
I et pocket-fjedresystem er hver fjeder beskyttet i en stofpose, hvilket reducerer sliddet på fjedrene og derved forlænger levetiden.
Fjeder/m² 260
Zoneinddelt 5
Bolstermateriale 52% polypropylene/48% polyester
Polstring 30mm koldskum 37 kg/m³ // 25mm purskum 25 kg/m³
Farve Mørkegrå melange
Topmadras
Madrastype Topmadras
Størrelse Bredde: 140 cm, Længde: 200 cm, Højde: 7 cm
Topmadraskerne
Memory-skum
Memory-skum er en trykaflastende skumtype, der former sig præcist efter kroppen og afhjælper muskel- og ledsmerter samt kredsløbsproblemer.
Kernekvalitet 50 kg/m³
Kernehøjde 5 cm
Quiltning 300g/m² polyester
Materiale Strækbetræk
Bolstermateriale 100% polyester
Farve Hvid
Vask Nej
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling Må ikke tørretumbles
Strygning Må ikke stryges
Rens Professionel kemisk rens i tetrachlorethen og alle opløsningsmidler, der er anført for symbolet F - mild proces
Instruktion Kan pletrenses med vand
Ben og meder Inkl. ben
Højde på ben/meder/hjul 15 cm
Boxklemmer Ekskl.
Garanti 25 års madras garanti
Vægt 77 kg

Alle kundeanmeldelser

 
60 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
18/01/2019

God (dyr?) seng

Vi skulle have en ny seng i længde 210, det begrænser jo feltet lidt. Prismæssigt var springet fra en box madras til kontinental seng lille, derfor endte vi med denne seng. Vi købte den på tilbud, for ingen tvivl det er mange penge for en seng. Jeg ville ikke selv have købt den til fuld pris, og taget prisen i betragtning så syntes jeg at indpakning/emballering var for dårlig. Papkassen med topmadras var gået op, plastikken til mellemmadrassen var revet i stykker. Der var en lille flænge i mellemmadrassen som dog dækkes af betrækket. Pappet var klipset fast på boxmadrassen, så flere klips måtte trækkes ud eller bankes i. Egentligt var ovenstående ikke noget jeg gad gå til kundeservice med, men havde jeg brugt 18.000 på den seng brude det være bedre og så havde jeg nok været utilfreds. Benene skal man selv monterer, det tænker man lyder nemt, men det er ret bøvlet, man skal selv skrue beslaget på - så det er ikke ren plug & play. Det tager vel 30-40 minutter at sætte sengen op. Det kræver skruemaskine, hammer og knivtang. Når man så endeligt ligger i sengen, efter 72 timer når alt er faldet på plads, så er det virkeligt en god seng. Der er ingen revne i midten og alt ligger fast. Alt i alt er sengen god når man ligger der, sengen er til fem stjerner, indpakningen er til 2. Derfor ender vi på 3 fine stjerner

Skrevet af: By: Købehavn S. Alder: 35-44 Køn: Mand
12/01/2019

Fremragende køb

Vi har købt sengen kun for at få bedre søvn, hvilket lever 100 % op til forventningerne. Vi gik fra en ganske almindelig boxmadras med en dyr topmadras, men intet til samligning med den nye seng. Alt fungere, hurtig at samle og god levering.

Skrevet af: By: Aarhus c Alder: 15-24 Køn: Kvinde
17/12/2018

Kontinental 140x200 GOLD C35 DREAMZONE

Jeg sover fantastisk i min nye seng

Skrevet af: By: 4230 Skælskør Alder: 55-64 Køn: Kvinde
07/12/2018

Helt tilfreds

Helt tilfreds og kroppen er taknemlig for den nye seng.

Skrevet af: By: Faaborg Alder: 55-64 Køn: Kvinde
02/11/2018

Fantastisk

Efter vi købt denne seng, har vi oplevet bedre søvnkvalitet og mindre stivhed i kroppen.

Skrevet af: By: Espergærde Alder: 35-44 Køn: Kvinde
28/09/2018

Kontinentalseng

Sengen er virkelig god at ligge i.

Skrevet af: By: 1964 Frederiksberg c Alder: Over 65 Køn: Mand
15/09/2018

Ok seng

Vi er tilfreds med sengen

Skrevet af: By: 9800
30/07/2018

Super seng

Super seng til prisen

Skrevet af: By: Lynge Alder: 35-44 Køn: Mand
31/01/2018

Glimrende

man ligger fantastisk.

Skrevet af: By: farum Alder: 45-54 Køn: Mand
11/01/2018

Man sover forrygende!

Man sover godt nok forrygende i denne kontinentalseng! Bestemt et godt valg, hvis du overvejer lignende, omend den er lidt pebret. Jeg fik godt nok brug for et mindre lån, men fandt en god løsning via <a href="https://xn--ln-oversigt-x8a.dk/">Lån-oversigt.dk</a>.

Skrevet af: By: København Alder: 25-34 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

DREAMZONE - Bedre søvn begynder her

DREAMZONE® arbejder målbevidst for at forbedre din søvn ved hjælp af individuelle løsninger inden for madrasser og senge. Kvalitet og funktionalitet er altafgørende, og det har det været lige siden etableringen i Danmark i 2003. DREAMZONE er udviklet i Skandinavien og leverer god værdi for pengene.   

Du kan være sikker på at finde den perfekte løsning i det brede udvalg af design og materialer. DREAMZONE tilbyder springmadrasser og skummadrasser, der passer til den sengeramme, du vælger, boxmadrasser til et enklere og lettere look, kontinentalsenge, der kombinerer funktionalitet og design, samt elevationssenge, der giver alsidighed og fleksibilitet. For at beskytte madrassen og få endnu mere komfort tilbyder DREAMZONE også et udvalg af madrasbeskyttere og topmadrasser. 

Størstedelen af madrasserne er certificerede efter OEKO-TEX® Standard 100, som er en af verdens førende sundhedsmærkninger inden for tekstiler. Endvidere ydes op til 25 års garanti på DREAMZONE.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer