INSPIRATIONSDAGE – SPAR OP TIL 60%*KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%*KØB NU

Havehynder på en havebænk

Få inspiration til spændende havetilbehør under 400 kr.

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Forår, Fornyelse, Havetilbehør, Udeliv

Der er intet bedre end at nyde sommeren udendørs, når solen titter frem. Få mest muligt ud af dit udendørsmiljø med det rigtige tilbehør. Vi giver dig inspiration til at peppe din terrasse eller altan op med spændende havetilbehør under 400 kr.

Skab en hyggelig stemning med den rette udendørs belysning

Udendørs belysning er ofte undervurderet, så måske det er denne sommer, at du skal ændre på det og skabe en dejlig udendørs oase, som du ikke har lyst til at forlade igen. Skab en hyggelig stemning ved at sætte smukke solcellelamper i din have eller tilføj en lanterne til dit havebord, når du inviterer venner og familie til havefest.

Har du en havesti, kan du også lade den oplyse af solcellelamper. Det giver en varm og overraskende velkomst til dine gæster. Et andet tip er at sætte en gruppe af lanterner på din terrasse eller altan for at skabe en hyggelig stemning. Mix gerne lanterner i forskellige højder og former. 

Havekrukker tilføjer liv og farver

Blomster og planter er et must på enhver terrasse eller altan, fordi de tilføjer liv og farver til dit udendørs miljø. Du kan bruge blomster og planter på mange måder – og det er lettere, end du tror. Du kan løfte dine planter op i højden eller du kan sammensætte grupper af havekrukker med forskellige højder. Uanset hvilken type af havekrukker du foretrækker, så sæt de blomster og planter i, som du holder mest af.

Loungesofa under træ med hængepotter og lanterner i en have

Få afslapning og komfort med bløde havehynder og plaider

Hvis du vil opfriske dit udendørsmiljø, uden at det koster en formue, så er nye havehynder og plaider også en oplagt løsning. Havehynder giver en stemning, hvor du får lyst til at slappe af. Find et solrigt hjørne, læn dig tilbage og nyd en god bog.

Displaying 0 - 0 of 0