Inspiration til julen - Spar op til 50% 

 

Modulsofa i rattan på en stor terrasse

Indret din terrasse uden besvær med RAVNDRUP

Du kan bygge præcis det loungesæt, der er ideelt til din terrasse eller have med vores lounge-moduler RAVNDRUP i rattan. RAVNDRUP består af tre forskellige moduler:

  • Et midtermodul
  • Et hjørnemodul
  • Et loungebord

RAVNDRUP modulopbyggede havemøbler giver dig den maksimale frihed og fleksibilitet til at indrette terrassen, som det passer dig.

Talrige muligheder


Lav en lækker loungesofa ud af så mange midtermoduler, som du har plads til, og afslut med et hjørnemodul. Eller lad en ende stå ”åben” for at skabe lettere adgang sofaen.

Eller byg en u-formet loungesofa med et eller to loungeborde i midten, hvis du har en stor familie. RAVNDRUP giver dig plads til at samle dem, du holder af, til brætspil, kølige drinks og hyggesnak på terrassen.

Ideer til den lille terrasse


Hvis du ikke har så meget plads, kan du nøjes med en eller to små loungesofaer, sat sammen af to moduler. Med RAVNDRUP hjørnemodulerne kan du skabe oplevelsen af en ægte sofa. Midtermodulerne er lidt nemmere at skubbe sammen til en blød daybed eller solvogn. Læg en af ​​rygpuderne under hovedet og slap af med en god bog.

Flere ideer til den lille terrasse eller altan

RAVNDRUP midter- og hjørnemoduler har stel i stål og sæde og ryg i polyrattan. De har luksushynder med slidstærkt, strukturvævet polyesterbetræk. Hjørnemodulet leveres med to ryghynder. Klemmer til at holde modulerne sammen følger med.

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Klargør din terrasse eller altan til vinter

Hængekøjen: Et udendørs midtpunkt

Opgrader dit udendørsområde med en pavillon