Møbeldage - Spar op til 50%

Madlavning og læsning er hyggelige vinterhobbyer

Indendørs vintersysler og hobbyer

Mørket og kulden gør indendørs aktiviteter, i læ for vejr og vind, ekstra tiltalende. Vi har lavet en liste over hobbyer, som du kan hygge dig med, mens du venter på, at lyset vender tilbage sammen med varmere dage.

Indretning og dekoration og oprydning

De mørke og kolde måneder er ideelle til at tage et ekstra kig på din indretning. Afspejler den din personlige stil, eller trænger dit hjem til en oprydning?

Giv dit hjem en make-over

Hvis din indretning ikke afspejler, hvem du er, eller hvis du føler, at huset trænger til en make-over, er det en god idé at forberede sig lidt, inden du handler. Lav et ”moodboard”, en planche med udklip fra blade og magasiner, der afspejler den indretning, du kan lide. Når du har gjort dig nogle tanker om farver og stil, bliver det både sjovere og nemmere at lave en make-over. Du behøver ikke at gå igennem alle rum - måske bare din yndlingskrog eller et hjørne, der har brug for lidt ekstra omsorg.

Ryd op og organiser  

At rydde ud i de ting, du ikke bruger og organisere det, der er tilbage i kurve, kommoder og garderobeskabe, kan give dig mere energi i din hverdag. Du kan starte i det små og organisere dine garderober eller skuffer, eller du kan fokusere på et helt rum.

Få vores 5 bedste tips til, hvordan du slipper af med rod og bliver organiseret

Selvforkælelse

Det kan være nemt at få lidt ondt af sig selv, når det er koldt, vådt og mørkt udenfor. Så hvorfor ikke bruge ekstra tid på at forkæle sig selv?

Træning

At være fysisk aktiv er sundt for både krop og sjæl. Find nogle øvelser, som du har det godt med, og som får dig til at svede.

Læs bøger

Bøger kan lære dig om videnskab, samfund, historie, andre menneskers liv og følelser og meget mere. Lav en krog i stuen med en lænestol, en plaid og god belysning og fordyb dig i en anden verden.

Madlavning

Er du træt af at lave de samme retter dag efter dag? Hvorfor ikke bruge de mørke aftener på at lære et nyt køkken at kende? Thai, italiensk, fransk mad, eller måske kan du lave dit eget hjemmebagte brød. Mel, vand, salt og gær får dig godt i gang, og intet slår smagen af friskbagt brød.

Håndarbejde

Find en stille krog med en behagelig lænestol, god belysning, og sæt dig ned med en podcast, din yndlingsmusik eller en lydbog i ørerne og noget håndarbejde i hænderne. Lad dig inspirere af denne liste over vintersysler:

Lav en quiltet tæppe

At quilte er at sy tre lag stof sammen – øverst et lag af stof, i midten et lag af vat eller pladevat og nederst et lag af stof. Du kan bruge en dug eller andre stykker stof med et flot mønster og når tæppet er færdigt, har du en smuk plaid til kolde aftener.

Broderi/korssting

Korssting er en type broderi, hvor to sting krydser hinanden diagonalt og tilsammen danner et billede eller et mønster. Brug det på en pude, en bordløber eller et vægtæppe og sæt et personligt præg på dit hjem

Strikning

Du skal bare bruge garn og strikkepinde, og så er du klar til at gå i gang med ret og vrang. Før du ser dig om er du og familien forsynet med lune trøjer, tørklæder, hatte eller måske karklude og plaider.

Syning eller reparation af tøj

Hvorfor ikke reparere tøj med huller eller en revet søm i stedet for at smide det ud? Eller sæt en fin lap på en taske, lav et sødt pandebånd, en pung eller nogle varme puder til lænestolen. Mulighederne er uendelige.

Udforsk mere

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil