MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Velorganiseret skrivebord med stol, lampe, opslagstavle og opbevaringsløsninger

5 nemme tip til at slippe af med rod og holde orden

Er der noget værre end at spilde tid på at lede efter huskelisten, hullemaskinen eller en oplader til din telefon? Hvis du vil undgå at spilde al den tid, skal du bare huske at holde orden. Det lyder måske svært, men er det ikke. Alle de ting, som du har, skal have et sted, hvor de hører hjemme, og hvor du altid kan finde dem igen (for du husker naturligvis at lægge dem på plads efter brug).

Vi har 5 tip, der hjælper dig til at holde orden:

1. Smart opbevaring af dine opladere  

Intet er mere irriterende - nogle vil endda kalde det stressende - end at lede efter en oplader, når din telefon er ved at løbe tør for strøm. Hvis du opbevarer alle dine opladere ét sted - og tæt på en stikkontakt, sparer du dig selv for besværet. Den bedste opbevarings-løsning har også plads til din telefon og tablet, når de ligger til opladning.

Opslagstavle med noter over et skrivebord


2. Glem ikke det, du skal huske

Hæng dine notater op på en opslagstavle, hvor du kan se dem. Når du kan se dine ideer og tanker på papir, hjælper det dig med at huske dem - og måske kan du udvikle dem yderligere. Bonustip: Får også du dine bedste ideer, lige før du falder i søvn, når du lige er vågnet op eller måske under bruseren? Læg en notesblok på sengebordet og på badeværelset, så du kan skrive ideerne ned, inden du glemmer dem.

Bøjler med hængt på knage på en væg som opbevaring for magasiner og kunstig plante


3. Vægopbevaring i den lille lejlighed

Hvis du bor i en lille lejlighed, kan du undgå rod ved at bruge hver kvadratmeter til opbevaring. En sød idé, der hjælper dig med at gøre brug af rummet i højden på en kreativ måde, er at bruge bøjler på knage, hvor du kan hænge kunstige planter eller magasiner.

Kurv med en plaid og flere ruller med gavepapir


4. Smart opbevaring af gavepapir

Lange, tynde ruller gavepapir er vanskelige at opbevare en praktisk måde. En løsning er at sætte dem i en høj kurv og måske holde rullerne på plads med en plaid eller en pude.

Opbevaringskurv i grå metal og med håndtag


5. Opbevaringskurve med kig til indholdet sparer dig tid

Opbevar de ting, du normalt bruger samtidigt, på det samme sted. Saks, blyanter og limstift er ét eksempel. Et andet er nøgler og tegnebog. Et tredje kan være læbestift, makeupbørster og mascara. Anskaf dig en praktisk opbevaringskurv – og helst en, som du kan se igennem, så du ikke spilder tid på at åbne kasser og sætte låg på igen, når du ikke finder det, du søgte. VICKLEBY på billedet ovenfor er super praktisk, da den er nem at bære med sig.

Få flere tip til en ”vinter-make over” og til at fortrænge vintermørket med lys

Hvad er dine bedste tip til at holde orden derhjemme? Del dem med os i kommentarerne!

 

Udforsk mere

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Smart entré-indretning

Indret et fedt multifunktionelt vaskerum

5 tips til indretningen af entréen

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.