Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Ideer til bryllupsgaver

Bryllupsgaver – fem spændende gaveideer

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Gaveideer

Har du svært ved at finde den helt rigtige gave til brudeparret, så giver vi dig fem gaveideer, som vækker begejstring og glæde.

Sengetøj

Det er populært at give sengetøj i bryllupsgave – og med god grund, fordi det er meget brugbart. Sengetøj findes i et væld af farver og mønstre, så du kan vælge det, der passer bedst til brudeparrets smag. Husk altid at undersøge, hvilken størrelse dyner brudeparret har. Enkeltdyner er mest udbredt, men dobbeltdyner vinder mere og mere frem, ligesom flere og flere bruger dyner med ekstra længe. Til bryllupsgaver anbefaler vi sengetøj mærket med GOLD, som er vores bedste kvalitet. 


Lysestager

Lysestager er også en klassiker, når det handler om bryllupsgaver. De er dekorative og skaber masser af hygge i indretningen. Lysestager fås i flere forskellige størrelser og stilarter.  

GERMUND
 

Lanterner

En hyggelig og stemningsfyldt gave er lanterner. Lanterner kan være med til skabe en varm og rar atmosfære på altanen eller terrassen. Lanterner er ikke kun til udendørs brug, men kan også sagtens anvendes inde, for eksempel i stuen eller entréen.

To krukker og to lanterner op ad en sort væg på en terrasse


Håndklæder

Det er også en god idé at give håndklæder i bryllupsgave. De er bløde og lækre og findes i mange forskellige farver og design. Gå efter en god kvalitet og undersøg, hvilke farver brudeparret har på deres badeværelse. Vælg håndklæder i samme farver eller kast dig ud på dybt vand og vælg andre farvenuancer. Vi anbefaler at vælge håndklæder med mærket GOLD, som er fremstillet af de fineste materialer.


Dyner og puder

En idé til den perfekte bryllupsgave kunne også være to luksusdyner og puder. Dyner og puder holder i mange år og er derfor en oplagt gaveidé. Vælg luksusdyner med naturfyld, da disse har lang levetid og en god evne til at transportere fugt væk fra kroppen. 

Allergivenlig luksusdyne med moskusdun

God fornøjelse med at finde den perfekte bryllupsgave. Når gaven er fundet, så husk også at sætte god tid af til at skrive et personligt kort til brudeparret. Du kan for eksempel skrive om særlige oplevelser, I har haft sammen. Det sætter prikken over i’et.