Møbeldage - Spar op til 50%

Smilende par og bryllupsgave til vennepar

Otte spændende bryllupsgave ideer

Har du brug for bryllupsgave ideer? Og spørger du dig selv, hvad der er det rette bryllupsgave niveau? Som så meget andet er det helt individuelt fra brudepar til brudepar og fra giver til giver.

Hvis du er i tvivl om hvilket prisniveau, der er passende, så prøv at tænke efter om du selv har modtaget en gave fra brudeparret. Hvilken anledning var det, og hvilken prisklasse lå gaven i? Det kan give dig en ide om, hvilket niveau du skal holde dig på. Et bryllup er en stor dag, hvor man typisk vil give lidt dyrere gaver end til fx en fødselsdag. Samtidig er det jo en gave til to personer. Men bryllupsgaven behøver ikke at være dyr, for at gøre lykke. I stedet kan du gøre dig umage for at vælge den helt rigtige gave, som passer til parrets personlighed og skrive et personligt kort, der viser din omtanke.

Husk altid at sørge altid for at din gave kan byttes, hvis brudeparret får to af den samme slags, eller bare har en anden smag.

Har du brug for inspiration til at finde den helt rigtige bryllupsgave til et vennepar, så giver vi dig otte bryllupsgave ideer, som vækker begejstring og glæde.

1. Sengetøj

Det er populært at give sengetøj i bryllupsgave – og med god grund, fordi det er meget brugbart. Sengetøj findes i et væld af farver og mønstre, så du kan vælge det, der passer bedst til brudeparrets smag. Husk altid at undersøge, hvilken størrelse dyner brudeparret har. Enkeltdyner er mest almindelige, men dobbeltdyner vinder mere og mere frem, ligesom flere og flere bruger dyner med ekstra længe.

Bryllupsgave niveau: Sengetøj fås i alle prisklasser, men når det drejer sig om en bryllupsgave, anbefaler vi sengetøj i vores bedste kvalitet, som er mærket med GOLD.

2. Lysestager

Lysestager er også en klassiker, når det handler om bryllupsgaver. De er dekorative og skaber masser af hygge i indretningen. Lysestager fås i flere forskellige størrelser og stilarter.

Bryllupsgave niveau: Lysestager behøver ikke at være af den dyre desinger-type for at gøre lykke. De kan gives både som en symbolsk gave og en flot bryllupsgave til et vennepar.

3. Håndklæder

Det er også en god idé at give håndklæder i bryllupsgave. De er bløde og lækre og findes i mange forskellige farver og design. Gå efter en god kvalitet og undersøg, hvilke farver brudeparret har på deres badeværelse. Typisk er håndklæder ikke et område, som man selv prioriterer, så her har du mulighed for virkelig at forkæle nogle gode venner.

Bryllupsgave niveau: Håndklæder ligger generelt på et lavt prisniveau, så du kan holde dig i den økonomiske ende eller flotte dig med flere håndklæder i forskellige størrelser. Vi anbefaler at vælge håndklæder mærket GOLD, som er fremstillet af de fineste materialer.

4. Dyner og puder

En idé til den perfekte bryllupsgave kunne også være to luksusdyner og puder. Dyner og puder holder i mange år og er derfor en oplagt gaveidé. Vælg luksusdyner med naturfyld, da disse har lang levetid og en god evne til at transportere fugt væk fra kroppen. 

Bryllupsgave niveau: Dyner og puder ligger typisk i den højere ende af prisskalaen.

5. Sengeborde

To ens sengeborde er en flot og næsten symbolsk bryllupsgave ide til et brudepar. Et nygift par, som måske netop er flyttet sammen, vil hver aften glæde sig over at tænde sengelampen på bordet og lægge telefon i skuffen.

Bryllupsgave niveau: Sengeborde fås i mange prisklasser og kvaliteter – lige fra laminat til massiv eg.

6. Sengetæppe

Der er mange fordele ved sengetæpper: De beskytter sengetøjet og med et sengetæppe ser soveværelset altid ens og ryddeligt ud. Læs mere om sengetæpper.

Bryllupsgave niveau: Sengetæpper ligger på et relativt lavt prisniveau, der også afhænger af hvilken størrelse du vælger.

7. Havesæt

Hvis brudeparret er flyttet sammen for nylig, har de måske ikke nået at møblere haven eller altanen. Køber du havemøbler til dem, kan de straks begynde at bruge deres uderum, så snart vejret tillader det. Du har også mulighed for at supplere med havehynder og fx lanterner eller solcellelamper, hvis dit budget tillader det.

Bryllupsgave niveau: Havemøbler fås i alle prisklasser – lige fra hængekøje over klapstole og til loungesæt. Materialet har også noget at sige. Typisk ligger havemøbler i massiv træ i den høje ende, men har samtidig sin egen unikke charme.

8. Entrebænk

En entrebænk er en lidt utraditionel gave, som ikke nødvendigvis ender i entreen – den kan også fungere i soveværelset som fralægningsplads eller i stuen som ekstra siddeplads. Uanset hvad er en entrebænk svær at undvære, når man først har haft en.

Bryllupsgave niveau: Entrebænke fås i mange forskellige prisklasser, alt efter materiale, design, om de har opbevaringsplads osv.

God fornøjelse med at finde den perfekte bryllupsgave til venneparret. Når bryllupsgaven er fundet, så husk også at sætte god tid af til at skrive et personligt kort til brudeparret. Du kan for eksempel skrive om særlige oplevelser, I har haft sammen. Det sætter prikken over i’et.

Udforsk mere

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil