BLACK WEEK er i gang! Se de gode tilbud her!SHOP NU


Længere leveringstid på online ordrer kan forekomme.

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Uanset om du foretrækker tynde eller kraftige gardiner i dit hjem, er nye gardiner og persienner en hurtig og enkel måde at opgradere din boligindretning. Anne Mette Amstrup Bang er vores ekspert, når det kommer til vinduesbeklædnings trends, kvaliteter og funktionalitet. I dette blogindlæg deler hun sine favoritter i sortimentet med os.

“Vi har i denne sæson fokuseret på at tilføje gardiner i lettere tekstiler til vores sortiment,” fortæller Anne Mette og fortsætter: “Disse lysere gardiner passer perfekt til årstiden, og vil typisk have en plads i hjemmet længere tid, da det ikke er farver, man let bliver træt af.”

ABRAUR råhvidt gardin

Halvgennemsigtige og hvide gardiner i stuen

 
“ABRAUR gardinet er et af de nye lettere gardiner, vi introducerer denne sæson. Gardinet er råhvidt og har en diskret lidt tilfældig stribe i stoffet, som giver det et rigtig flot udtryk.”

ABRAUR kan sættes på både skinne og gardinstang og kan nemt afkortes med et strygejern, en klud og det medfølgende oplægningsbånd.

Få flere gode råd til valg af gardiner her

NESVATN kraftige gardiner

Sandfarvede gardiner i skandinavisk spisestue


“Jeg vil også fremhæve vores populære gardin NESVATN. Det er en favorit hos vores kunder, og jeg forstår godt hvorfor. Gardinet er lavet i en lækker, kraftig chenille kvalitet og kommer i en smuk sand og blå. Det er et tungere gardin, der blokerer for det meste sollys og nysgerrige øjne – uden at være et mørklægningsgardin,” siger Anne Mette, inden vi går videre til hendes sidste favorit.

BOLGA mørklægningsrullegardin

Hvide mørklægningsrullegardiner og gennemsigtige beige gardiner


"Hvis du er på udkig efter gardiner, der helt lukker lyset ude, så vil jeg anbefale vores mørklægningsrullegardin BOLGA. Det enkle design gør det til et godt valg til de fleste hjem, og prisen matcher de fleste budgetter. Perfekt til soveværelset eller stuen kombineret med for eksempel ABRAUR gardinet.”

BOLGA kan pletrenses med vand og kan afkortes i bredden.

Læs vores guide: Sådan rengør du dine gardiner og persienner

 

Udforsk mere

Kom i den rigtige julestemning med indendørs og udendørs julelys

Hold en ægte jul med kunstige planter

Julegaveidéer, der skaber glæde i hjemmet

Kom i julestemning med den nye Nordic Mood-kollektion

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.