Beige gardiner og hvide rullegardiner i et soveværelse og råhvide gardiner i en stue og spisestue

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Gardiner har stor indflydelse på hjemmets visuelle udtryk og på dit velvære. De kan skærme af for lys og nysgerrige blikke udefra og blokere kold trækvind. I dette blogindlæg fortæller vores ekspert indenfor gardiner, Anne Mette Amstrup Bang, om sine favoritter i det nye JYSK-sortiment med os. "I vores travle hverdag har vi brug for praktiske og nemme løsninger," siger Anne Mette og fortsætter: "De gardiner som jeg har udvalgt, passer perfekt til årstiden og er nemme at hænge op."

ROXEN grå gardiner 

“ROXEN er et nyt gardin i vores sortiment. Det er hverken kraftigt eller tyndt, men noget midt imellem, som jeg synes passer helt ideelt til den kommende sæson. Det har et roligt og nordisk look, der passer til enhver indretning og stil,” siger Anne Mette og fortsætter:

“Gardinerne i JYSK er normalt 300 cm lange, men ROXEN er 245 cm, så man slipper for at forkorte det (selvom det er nemt – se vores videoguide). Og der er en ting mere, der er nemt ved dette gardin: Det har både gardinbånd og skjulte løkker, som gør, at man kan hænge det enten i en traditionel gardinskinne eller på en gardinstang. Man behøver ikke lave om på det, man allerede har derhjemme."

ROXEN fås i to klassiske farver: Grå og beige.

ABRAUR råhvidt gardin

“ABRAUR gardinet er et af de nye lettere gardiner, vi introducerer denne sæson. Gardinet er råhvidt og har en diskret lidt tilfældig stribe i stoffet, som giver det et rigtig flot udtryk.”

ABRAUR kan sættes på både skinne og gardinstang og kan nemt afkortes med et strygejern, en klud og det medfølgende oplægningsbånd.

Få flere gode råd til valg af gardiner her

BOLGA mørklægningsrullegardin

"Hvis du er på udkig efter gardiner, der helt lukker lyset ude, så vil jeg anbefale vores mørklægningsrullegardin BOLGA. Det enkle design gør det til et godt valg til de fleste hjem, og prisen matcher de fleste budgetter. Perfekt til soveværelset eller stuen kombineret med for eksempel ABRAUR gardinet.”

BOLGA kan pletrenses med vand og kan afkortes i bredden.

Læs vores guide: Sådan rengør du dine gardiner og persienner

Udforsk mere

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Indretning af studiebolig: Få det rigtige udstyr

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver