MØBELDAGE - SPAR OP TIL 50% PÅ INDENDØRSMØBLER

Soveværelse med beige sengetæppe og rygpuder samt indsat billede af Sara Højgaard Rasmussen

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Hver gang, vi introducerer nyheder i vores sortiment inden for tekstil, fortæller vores indkøber inden for boligtekstil Sara Højgaard Rasmussen om sine favoritter og om historien bag dem. ”Denne gang vil jeg gerne fremhæve tre forskellige varer, som alle afspejler vores smukke natur. De har alle et afdæmpet - og man kan endda sige beroligende - udtryk, som mange af os vil sætte pris på,” siger Sara, inden hun fortsætter med at beskrive sine favoritter i detaljer.

GULDREGN pyntepudebetræk

Pyntepuder stablet oven på hinanden


GULDREGN pyntepudebetræk fås i tre forskellige udgaver: blå, rosa og beige. De er alle 50 x 50 cm og de to sider har forskelligt mønster.

"Med GULDREGN får du to-i-en," siger Sara med et smil. “Disse pyntepudebetræk har forskelligt mønster på hver sin side, så du kan vælge din favorit den ene dag og skifte den næste ved blot at vende puden om. Du kan kombinere pudebetræk i forskellige farver og få et levende udtryk eller nøjes med én farve og stadig være i stand til at skabe et dynamisk look. Farverne er dæmpede og i tråd med det skandinaviske udtryk, som vi elsker her hos JYSK. For mig emmer de af sommerhus - helt afslappet og naturligt,” siger Sara.

DUNHAMMER sengetæppe og rygpude

Soveværelse med beige sengetæppe og rygpuder


DUNHAMMER fås både som sengetæppe og som rygpude. Begge dele er beige, har flæser og små cirkler prikket i stoffet.

Sengetæppet er 220 x 240 cm og passer til en dobbeltseng. Rygpuden er 35 x 75 cm og en ideel støtte, når fx du vil læse i sengen.

"Det her er så fint et design," siger Sara. “Farven er naturligt smuk, og for mig skaber den en behagelig atmosfære, der inviterer til at slappe af og række ud efter naturen og vores nærmeste. De romantiske flæser er virkelig prikken over i'et, som helt sikkert får dig til at elske dette sengetæppe,” siger Sara med et smil.

Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj.

MASKROS tæppe

Rundt tæppe foran firkantede tæpper i forskellige naturlige farver


"MASKROS er et meget alsidigt tæppe," siger Sara. “Du kan bruge det både indendørs - fx i stuen eller i køkkenet - og udendørs, og det kan vendes og dermed holde længere. Igen er der et design, der opmuntrer os til at nyde livet omgivet af vores nærmeste – MASKROS er fx helt oplagt at lægge under loungesættet på terrassen, så eftermiddagskaffen i solen bliver endnu hyggeligere,” slutter hun.

Udforsk mere

Inviter forårsvarmen indenfor i dit hjem

Praktisk indretning med kunstige planter

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.