Fri fragt på al pakkepost - slutter søndag d. 17.12.2023  

Sofa med fleecetæppe, imiteret pels tæppe, stribede blå pyntepuder og imiteret pels pyntepude

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Hver sæson får vi nye lækre boligtekstiler i sortiment. Vores indkøber inden for boligtekstil, Sara Højgaard Rasmussen, udvælger altid nogle fantastiske fund til vores kunder, og i dette blogindlæg deler hun tankerne bag favoritterne. ”Jeg har udvalgt nogle produkter, der i høj grad kan kombineres med det, man allerede har derhjemme, samtidig med de tilføjer et forfriskende touch til din indretning, forklarer Sara. 

TAKS imiteret pels

“TAKS er en klassiker i vores sortiment. Kollektionen består af imiteret pels i høj kvalitet i form af lammeskind, pyntepuder og stolehynder. Sæsonens nyhed er den beige farve, som netop er blevet introduceret. Vi har ladet os inspirere af naturens farver til at skabe en neutral, varm version af både TAKS pudebetræk samt det imiterede skind.  

”TAKS-kollektionen består af dejligt bløde produkter, du kan bruge både indendørs og udendørs. Læg det imiterede skind i din lænestol eller på en bænk for at øge komforten og hyggen, eller tag pyntepuden med dig ud i hængekøjen,” foreslår Sara. 

POPPEL pyntepudebetræk 

“POPPEL er et pyntepudebetræk, der kommer i to design: Ét med kontrastende farver og ét med et mere nedtonet udtryk,” fortæller Sara. ”Begge pyntepudebetræk har et moderne og livligt mønster, der får dem til at skille sig ud fra resten af indretningen.”

POPPEL er ideelt for folk, som kan lide forandring, men som ikke har lyst til regelmæssigt at skifte al interiør i hjemmet ud. Med POPPEL behøver du ikke at købe nye puder – du kan give dine eksisterende pyntepuder en makeover med et nyt pyntepudebetræk.

POPPEL pyntepudebetrækket er 50x50 cm, er 100 % bomuld og kan vaskes ved 30°C. 

BONDEROSE fleecetæppe

“BONDEROSE er et luksuriøst, blødt og varmt fleecetæppe,” fortæller Sara. ”Fleecetæppet har en smuk glans, og spørger du mig, er de store frynser dét, der gør tæppet uimodståeligt.” 

“BONDEROSE fås i blå, beige og latte – neutrale og rolige farver, der passer godt til stort set alt. Med dets tykkelse og høje kvalitet kommer tæppet til sin fulde ret som en uundværlig del af hyggen og komforten i hjemmet. 

Tjek også vores indkøberes favoritter inden for andre kategorier ud, heriblandt indkøberens favoritnyheder inden for sengetøj, og få inspiration til at indrette dit hjem lige efter din smag. 

Udforsk mere

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

Valg af det rigtige tæppe: En guide

Forny dit hjem med fransk flet og rattan

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen