UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%KØB NU


MØBELDAGE - SPAR 20-50%KØB NU

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Har du en svaghed for hyggeligt, blødt boligtilbehør, så kan du glæde dig til den nye sæson i JYSK. Sara Højgaard Rasmussen er vores indkøber inden for boligtekstil, og vi har spurgt hende hvilke varer, der er hendes favoritter i vores nye sortiment. "Jeg har udvalgt et jute tæppe, et vattæppe og to af vores klassiske pyntepuder. Alle er produkter, der kan være med til at gøre din indretning personlig," begynder hun.

VALERIANA ternede puder

Grå, råhvid og ternet pude i lænestol


"Vi har tilføjet to nye ternede puder til vores stilfulde kollektion VALERIANA," siger Sara. “De har et meget klassisk look med et lækkert retro twist. De tilføjer lidt farve til indretningen, men på en diskret måde, som jeg er vild med." VALERIANA puderne har et betræk af 70% bomuld og 30% hør og fyld af fjer, som gør dem ekstra behagelige.

SOLSIKKE jute tæppe

Jute tæppe under spisebord i køkken-alrum


"SOLSIKKE er et meget slidstærkt jute-tæppe," siger Sara om sin næste favorit i sortimentet. ”Det rustikke look kan skabe en flot kontrast i mange forskellige typer indretning, fx romantisk, klassisk eller moderne. Farven er naturlig og både ufarvet og ubleget, og det minder mig på en dejlig måde om dengang, hvor alt var lidt enklere. Jeg har selv lagt tæppet på min overdækkede terrasse for at skabe en hyggelig og stue-agtig fornemmelse.” SOLSIKKE er lavet af plantefibre og håndvævet.

Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj.

SKOVSTJERNE vattæppe 

Vattæppe i lænestol


"SKOVSTJERNE vattæppet har et design, som straks gjorde mig lidt nostalgisk, da jeg så det," fortæller Sara om sin sidste favorit. “Det er på en gang super trendy, og har et vintage look med de forskellige farverige mønstre. Balancen mellem de røde og blå toner er nøje afstemt, og med det grafiske udtryk er vattæppet et flot supplement i et stilfuldt hjem,” slutter hun.

 

Udforsk mere

Praktisk indretning med kunstige planter

Tag forskud på foråret med rolige, blågrønne nuancer

Årets farve

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.