Skænke for en flot og funktional indretning

En skænk er helt ideel i hjemmet, da skænke rummer plads til opbevaring og samtidig er de flot at kigge på. Udvalget af skænke fra JYSK omfatter både skænke med låger, skænke med skuffer samt skænke med sokkel eller på ben. Der er med andre ord masser af flotte og funktionelle skænke at vælge imellem. Er du vild med flet, kan du også vælge en skænk med låger i flet, som minder meget om et lille fletskab med lav højde. Uanset om din skænk skal være hvid i farven, have mønster som sildeben eller være lavet af træ, eg eller ask, finder du det her. Hvis du har brug for hjælp til, hvilken skænk du skal vælge, kan du få inspiration i vores guide til at vælge den rigtige skænk.

Skænke i alle størrelser

Udover at tænke på, om din skænk skal have 1, 2 eller 3 skuffer eller låger, være åben eller lukket, er det også en god idé at tænke på, hvilken størrelse en skænk skal have for at passe ind hjemme hos dig. I forhold til størrelse kan du vælge forskellige skænke både i højde, længde og dybde. Måske har du en lille stue, hvor en smal skænk ville passe perfekt eller en stor entre, hvor en høj, bred og rummelig skænk ville være den bedste løsning. De mindste skænke i vores sortiment har en bredde på omkring 80 cm, en dybde på omkring 35 cm, og en højde omkring 75 cm. De største skænke kommer i størrelser med en bredde på 150-165 cm på de største, en dybde omkring 43-45 cm og højde fra cirka 80 til 110 cm. 

Måske leder du efter en skænk i en størrelse, der passer perfekt i stuen kombineret med dit fjernsyn? Se alle vores TV skænke her.