Forskellige typer af skænke i forskellige rum.

Sådan vælger du den rigtige skænk

I JYSK tilbyder vi et stort udvalg af forskellige skænke. Skænke er en stilfuld tilføjelse til ethvert hjem, ved både at være en praktisk opbevaringsløsning og et æstetisk element til din spisestue, stue, entre eller soveværelse. Nedenfor finder du et overblik over alt, du skal vide omkring skænke: 

  1. Funktionalitet og fordele

  En af de primære fordele ved skænke er deres plads til opbevaring. Med skuffer, hylder og/eller døre, udgør de en praktisk løsning til at organisere og opbevare alt lige fra spisestel og bøger til elektronik og andre husholdningsartikler.

  I forlængelse af deres funktion som et praktisk opbevaringsmøbel, er skænke i sig selv også et æstetisk element til dit hjem. Ønsker du at gøre dem endnu mere dekorative, kan du style din skænk med billeder i rammerdekorativt tilbehørvaser eller kunstige planter for at tilføje et strejf af personlighed til dit rum.

  2. Valget af den rigtige skænk

  Skænke kommer i mange forskellige stilarter, størrelser og materialer. Lige fra en hvid eller sort elegant og moderne skænk til en mere rustik og traditionel skænk i træ – der er en skænk til at komplementere ethvert hjem. Hvorvidt du burde vælge en skænk med eller uden skuffer og/eller låger, kommer an på dit behov for at have et ryddeligt og strømlinet hjem. 

  2.1 Skænke med skuffer og/eller låger

  Skænke med skuffer og/eller låger gør det muligt for dig at gemme rod væk og opretholde et pænt hjem, hvilket også gør dem ideelle til at opbevare ting, du foretrækker at holde ude af syne. På samme tid er skænken den perfekte opbevaringsløsning til at holde mindre ting, såsom duge, sengetøj, tæpper osv. pænt arrangeret og let tilgængeligt.

  2.2 Skænke uden skuffer og/eller låger

  Skænk uden låger og skuffer i en stue
  Skænk EGELEV eg
  950,-/stk.
  1199,- /stk.
  Laveste pris 30 dage 1199,- /stk. (-21%)
  Spar 21%

  Skænke uden skuffer og/eller hylder tilbyder en åben opbevaringsløsning, og gør det muligt at vise dekorative ting såsom bøger, vaser osv. frem. Fraværet af skuffer og/eller låger skaber en mere let og luftig rumfornemmelse, som også gør, at skænke uden skuffer og låger er ideelle for mindre steder eller rum, hvor du gerne vil bibeholde en følelse af åbenhed.


  3. Multifunktionel brug

  Mens skænke ofte bliver associeret med opbevaringsløsninger til spisestuen, gør deres alsidighed, at de kan bruges til flere forskellige funktioner gennem hele hjemmet. I stuen for eksempel, kan du bruge din skænk som et stilfuldt TV-bord, imens det også kan fungere som opbevaring til medieudstyr osv.

  Hvis du søger mere inspiration omkring opbevaring til dit hjem, kan du læse denne guide, som omhandler hvordan man vælger det rigtige vitrineskab. 

  Udforsk mere

  Guide til skoopbevaring

  Guide til skoopbevaring

  Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

  Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

  I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

  I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

  Forny dit soveværelse på budget

  Forny dit soveværelse på budget