Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude 500g TUSINDFRYD lav 60x63/70

Varenummer: 4241400
GOLD

Pude 500g TUSINDFRYD lav 60x63/70

Pr. stk. 1099,- 2 for 1399,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig luksuspude med 3 kamre, der kombinerer blødhed og god støtte. Fyldt med 100% hvide, europæiske moskusdun i yderkamrene og 70% hvide, europæiske andefjer/30% andedun i inderkammeret, i alt 500 g. Bolster i 100% jacquardvævet bomuld, som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Bæreevne 11/7. Vask 60°C. 60x63/70 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Moskusdunpude
Størrelse Bredde: 60 cm, Længde: 63/70 cm, Højde: 12 cm
Fyldvægt 500 g
Totalvægt 700 g
Fyld Ydre kamre: 100% hvide europæiske moskusdun. Indre kamre: 70% hvide europæiske andefjer/30% hvide europæiske andedun
Bæreevne 11/7
Bolster 100% jacquardvævet bomuld
Konstruktion
3 kamre
De ydre kamre på pudens over- og underside er normalt fyldt med dun, der gør puden blød. Det indre kammer er normalt fyldt med fjer eller en kombination af fjer og dun, der giver støtte.
Farve Hvid
Kant Farve: Creme, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Højde Lav
Allergivenlig Ja

Alle kundeanmeldelser

 
7 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
01/01/2018

Dejlig pude

Virkelig en dejlig og blød pude

By: Brørup Alder: 55-64 Køn: Kvinde
07/10/2017

Køb af hovedpude

En rigtig dejlig pude til en god pris

By: Ejby Alder: 45-54
04/05/2017

Super hovedpude

Den opfylder alle betingelser om, at du skal ligge så lavt med hovedet som muligt. Puden er både blød og behagelig, og kan reguleres i alle nødvendige højder. Det kræver bare lidt håndarbejde.

By: 2620 Alder: 45-54 Køn: Mand
17/05/2016

Fantastisk pude

Har lige købt en ny pude. Det er nr. 2 af slagsen. Den gamle pude har vi haft i flere år, og den bliver ved med at være god, men vi vil gerne have 2 at bytte med.

By: 8920 Randers NV Alder: Over 65 Køn: Kvinde
15/01/2015

God pude

Super lækker pude som jeg også tager med når jeg lejer sommerhus.

By: Ruds Vedby Alder: 55-64 Køn: Kvinde
16/01/2014

Kvalitet

Rimelig dyr men en pude som er utrolig behagelig. Eneste minus er st den lave udgave hurtigt bliver lidt for lav, og mellem udgaven bliver ved med at være lidt for høj..,

By: Egtved
16/01/2014

Super lækker pude

Det er bare den bedste pude jeg har haft, og jeg har haft mange. Jeg er bare så afhængig af puden at jeg tager den med på ferier og når jeg skal sove i byen. den kan bukkes, bøjes eller bare ligge helt under mig, og er super i alle forskellige stillinger jeg sover i. har lige været meget syg og da var den dejlig varm når feberen steg og dejlig sval når feberen var blevet høj. Alt i alt sy

By: Tinglev

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Flora Danica - Fremstillet i Danmark

Flora Danica bygger på traditionelt dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: luftige, fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.  Flora Danica produceres udelukkende i Danmark. Desuden er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

Flora Danica er inspireret af Simon Paulis bog af samme navn fra 1648. Simon Pauli var læge, anatomist og botanist og fungerede som læge for to danske konger. Han kombinerede medicin og botanik i bogen, der indeholder cirka 400 planter og urter til brug i lægevidenskaben. Flora Danicas dyner og puder er alle opkaldt efter disse planter og giver dig en god og sund søvn.

Flora Danica er udelukkende produceret med nye europæiske dun og fjer af bedste kvalitet. Dynerne og puderne er allergivenlige og er mærket med NOMITE og Downafresh®. Desuden er de certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Flora Danica dyner har 10 års garanti.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer