GREEN WEEK - SPAR OP TIL 60%KØB NU


FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 1.000 KR. - SLUTTER SØNDAG 26.3.2023

Spisestue med et gråt tæppe under spisebordet og en bænk med en pyntepude og et vattæppe

Tæpper, plaider og pyntepuder skaber hygge i dit hjem

Ny-indretning af stuen eller spisestuen behøver ikke at være så stort et projekt, som du måske forestiller dig. Det er ikke nødvendigt at male vægge, købe ny sofa eller nye lænestole - du kan bare skifte ud i stolehynder, plaider og tæpper. Boligtekstil påvirker hele rummet – det kan definere forskellige områder i og enten skabe harmoni eller dynamik i din indretning.

Off-white puf med en blå plaid ovenpå og en grå og hvid vase


Plaider har mange funktioner. En plaid kan bryde en ensfarvet overflade, skabe en rolig baggrund for farverige puder eller et charmerende look til en lænestol, draperet over armlænet. Og så holder den dig varm på kolde aftener.

En grøn pyntepude og en beige plaid på en grå sofa


Du kan vælge pyntepuder og plaider i forskellige nuancer af samme farveskala og lade dem matche resten af din indretning og møbler, som vi har gjort i stuen ovenfor. Eller du kan bruge dem til at tilføje ekstra gnist til et allerede farverigt look som vi har gjort det nedenfor.

Farverige puder og et vattæppe i en blå sofa


Boligtilbehør der skaber hygge 

Du kan bruge tæpper til at definere et område eller til at adskille forskellige områder. Læg et tæppe under dit spisebord for at skabe et "rum i rummet" eller under dit sofabord for at gøre stuen ekstra hyggelig. Et tæppe ser hjemligt ud og føles rarere for fødderne end et koldt gulv.

Spisestue med et gråt tæppe under spisebordet


Hvis tæppet skal passe ind i et bestemt rum, kan du i nogle tilfælde tilpasse tæppet. VILLEPLE kan skæres til i den størrelse eller facon, der passer dig. Nedenfor har vi taget saksen frem og afrundet hjørnerne for at skabe et blødere look. 

Stue med et gråt tæppe, en lænestol og en sofa med farverige puder


Polstrede møbler, tæpper, plaider, gardiner og pyntepuder tilføjer alle varme til et rum og er med til at forvandle et hus til et hjem. Men selv små ting som stofservietter kan bidrage til følelsen af hygge ved middagsselskaber - eller på en helt almindelig hverdagsaften. 

Bord dækket med skåle, glas og tallerkener med stofservietter


Vil du vide mere om boligtekstiler på JYSK? Se vores indkøbers favoritter i det nye sortiment

 

Udforsk mere

Den personlige billedvæg: Tips og idéer

Værtindegaver til påskefrokosten

Ideer til årets temafest: Eurovision Song Contest

Praktisk indretning med kunstige planter

Find din lokale JYSK-butik

Få råd og vejledning fra vores butikspersonale, og se vores brede udvalg i butikken.