Spisebord, spisestole og tæppe i spisestue og to pyntepuder

Tæpper, plaider og pyntepuder skaber hygge i dit hjem

Ny-indretning af stuen eller spisestuen behøver ikke at være så stort et projekt, som du måske forestiller dig. Det er ikke nødvendigt at male vægge, købe ny sofa eller nye lænestole - du kan bare skifte ud i stolehynder, plaider og tæpper. Boligtekstil påvirker hele rummet – det kan definere forskellige områder i og enten skabe harmoni eller dynamik i din indretning.

Plaider har mange funktioner. En plaid kan bryde en ensfarvet overflade, skabe en rolig baggrund for farverige puder eller et charmerende look til en lænestol, draperet over armlænet. Og så holder den dig varm på kolde aftener.

Du kan vælge pyntepuder og plaider i forskellige nuancer af samme farveskala og lade dem matche resten af din indretning og møbler, som vi har gjort i stuen ovenfor. Eller du kan bruge dem til at tilføje ekstra gnist til et allerede farverigt look som vi har gjort det nedenfor.

Farverige puder i en beige sofa

Boligtilbehør der skaber hygge 

Du kan bruge tæpper til at definere et område eller til at adskille forskellige områder. Læg et tæppe under dit spisebord for at skabe et "rum i rummet" eller under dit sofabord for at gøre stuen ekstra hyggelig. Et tæppe ser hjemligt ud og føles rarere for fødderne end et koldt gulv.

Spisestue med et lyst tæppe under spisebordet
SANDFIOLTæppe SANDFIOL 160x230 creme
700,-/stk.
1099,- /stk.
Laveste pris 30 dage 1099,- /stk. (-36%)
+ Flere størrelser
SKOVLUNDESpisebord SKOVLUNDE 90x160 eg natur/sort
2500,-/stk.
3299,- /stk.
Laveste pris 30 dage 3299,- /stk. (-24%)

Hvis tæppet skal passe ind i et bestemt rum, kan du i nogle tilfælde tilpasse tæppet. VILLEPLE kan skæres til i den størrelse eller facon, der passer dig. Nedenfor har vi taget saksen frem og afrundet hjørnerne for at skabe et blødere look. 

Polstrede møbler, tæpper, plaider, gardiner og pyntepuder tilføjer alle varme til et rum og er med til at forvandle et hus til et hjem. Men selv små ting som stofservietter kan bidrage til følelsen af hygge ved middagsselskaber - eller på en helt almindelig hverdagsaften. 

Bord dækket med skåle, glas og tallerkener med stofservietter

Vil du vide mere om boligtekstiler på JYSK? Se vores indkøbers favoritter i det nye sortiment

Udforsk mere

Vælg den rigtige blomstervase

Vælg den rigtige blomstervase

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Indkøberens favoritter inden for gardiner

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver