Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Mønstret pude, brunt tæppe i imiteret pels og blå fake fur plaid

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Dato:

Kategori: Stue, Inspiration

Tags: Puder, Pyntepuder, Indretning, Tæppe, Dug

Sara Højgaard Rasmussen er vores indkøber inden for boligtekstil som pyntepuder, dugetæpper og plaider, og da der er et nyt sortiment i JYSK, har vi bedt hende fortælle om sine favoritter. ”De kolde og mørke måneder er lige om hjørnet, og jeg ser virkelig frem til at slappe af i sofaen med et blad eller en god bog. Derfor er mine favoritter denne gang perfekte til at skabe en atmosfære af komfort og hygge,” starter Sara.

ERANTHIS plaid i imiteret pels

Bænk med fake fur plaid og puder i velour, chenille og imiteret pels


”Jeg vil gerne lægge ud med ERANTHIS plaiden som er et glimrende eksempel på design, der imiterer naturen. Den føles som den ægte vare, selvom den faktisk er imiteret pels," siger Sara og fortsætter: "Den er ret stor og tung, og det giver den et eksklusivt udtryk. Den klæder sofaen, men du kan også bruge den på terrassen eller altanen på de første efterårsdage.”

Plaiden er OEKO TEX-certificeret og fås i beige eller blå. Du kan vaske den med lignende farver ved 30 grader.

Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj.

STORMHATT brunt tæppe

Stue med brunt tæppe i imiteret pels, blå sofa og runde sofaborde


”Kan du forestille dig at vågne op efter en god nats søvn og sætte fødderne ned på det bløde, vamsede STORMHATT-tæppe? Jeg kan godt,” siger Sara med et saligt smil. ”Det er i mørkebrun imiteret pels, og vil også pynte i stuen under sofabordet eller andre steder, hvor du vil lette lidt på et minimalistisk look eller bare skabe en afslappet atmosfære.”

STORMHATT er 140 cm bred og 200 cm lang og luven har en højde på 7 cm.

TOPPKLOKKE mønstret pude 

Grå sovesofa med mønstret pude og rundt hjørnebord


”Pyntepuden TOPPKLOKKE fortjener også ekstra omtale. Efter min mening har den et næsten asiatisk look, der er perfekt til at bryde en ensfarvet flade som fx i en sofa,” foreslår Sara. “TOPPKLOKKE er en ganske stor pude, hvor du får meget for pengene, da den er en del af vores EVERYDAY LOW PRICE-koncept.”

Baggrunden er mørkegrå, og mønsteret er en blanding af blomster og grafik i en harmonisk komposition. Den har en rosa ”piping”, der giver den et eksklusivt touch.