Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Rundt gulvtæppe i jute og stolehynder i forskellige farver og faconer på en stol

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Dato:

Kategori: Stue, Inspiration

Tags: Puder, Pyntepuder, Indretning

Puder, tæpper, plaider og duge fylder Sara Højgaard Rasmussens tanker dagen lang, og hun drømmer om dem om natten. Sara er nemlig indkøber hos JYSK og ansvarlig for vores sortiment inden for boligtekstil. Der er nye produkter online og i vores butikker, og vi har spurgt Sara om hvilke 3 favoritter, hun har blandt nyhederne i denne sæson: ”Vores nye sortiment inden for boligtekstil er baseret på naturens egne farver. Denne sæson har vi produkter, der ligesom naturen er evigt moderne og passer ind i de fleste hjem,” siger hun og fortsætter med at fremhæve 3 produkter.

Vattæppe med mange muligheder

Vattæppe på en bænk med en kurv og en pyntepude


"En af de seneste nyheder er vattæppet VALMUE i 100% bomuld. VALMUE fås i både en gul og en grå version, og du kan bruge det som en dejlig plaid til din sofa eller som et praktisk picnictæppe. Jeg elsker det enkle design, vintage-looket, og det at tæppet er lavet til at blive brugt, ikke kun til pynt”


Se indkøberens favoritter inden for dekoration og belysning  

Stolehynder i petroleum eller grå velour

Stolehynder i forskellige former og faconer på en stol og på gulvet


”Uanset hvor du har brug for lidt ekstra komfort, så er HYBENROSE stolehynderne oplagte. De er i velour og har en detaljeret finish, der matcher mange forskellige looks. Og de er meget behagelige at sidde på,” siger Sara med et smil. "HYBENROSE fås i petroleumsblå og i grå, og farverne kan let mikses eller fungere separat."

Rundt gulvtæppe i jute

Rundt gulvtæppe i jute under en bænk med et vattæppe og en pude

”Sidst, men ikke mindst, vil jeg fremhæve det runde tæppe SANDELTRE. Med sin kombination af jute og bomuld kan det fungere både som et dekorativt tæppe under dit sofabord eller på din terrasse som et behageligt og praktisk underlag. Det naturlige materiale og farven gør det nyttigt i mange forskellige omgivelser, og jeg ved lige, hvor mit eget skal ligge.”

Vi er stolte over, at alle tekstilprodukter i JYSK, dvs. varer hvor minimum 80% af varens vægt er tekstil, lever op til OEKO-TEX’ krav, og langt størstedelen af tekstilvarer i JYSK bærer OEKO-TEX Standard 100-mærket. Læs mere om JYSKs arbejde med OEKO-TEX.