Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Seng med beige quiltet sengetæppe og matchende rygpuder i lyst soveværelse og indsat billede af Sara Rasmussen

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Dato:

Kategori: Stue, Inspiration

Tags: Puder, Pyntepuder, Indretning, Tæppe, Dug, Indkøberens favorit

Der er nyheder i vores sortiment indenfor hynder, duge, plaider og tæpper i vores butikker og på JYSK.dk. Sara Højgaard Rasmussen er vores indkøber inden for boligtekstil, så vi har bedt hende røbe, hvilke favoritter hun har i sortimentet. "Jeg har udvalgt tre forskellige produkter, som både er nyttige og meget dekorative," begynder Sara.

ARISTEA tæppe, dækkeserviet og pyntepude

Vattæppe, pyntepude og tøjdyr og indsat billede af motiv


“ARISTEA er en serie bestående af et tæppe, en pude og en dækkeserviet med det samme søde motiv, som virkelig taler til både piger og drenge. Jeg kan virkelig godt lide løven, kaninen, aben, giraffen og bjørnen, der vinker fra luftballonen, mens de begiver sig ud på et spændende eventyr. Farverne er rolige og nedtonede og stjæler ikke for meget opmærksomhed,” siger Sara.

VALMUE quiltet sengetæppe

Seng med quiltet sengetæppe og matchende rygpuder i et lyst soveværelse


"Vores quiltede vattæppe VALMUE er meget populært, og vi har lyttet til vores kunder, der har efterspurgt en større version, der passer som sengetæppe. Du kan få et stilfuldt look i dit soveværelse med det beige sengetæppe, puder i enten orange eller olivengrøn og beige rygpuder, alt sammen fra samme serie. Farverne understreger det skandinaviske look, som vi elsker her hos JYSK, og fyldet i puderne er GRS-certificeret, hvilket gør dem til et mere bæredygtigt valg,” siger Sara.

Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj.

FJELLSTARR jute dørmåtte 

Jute dørmåtte med lanterne


”Vi har på det seneste lavet en større opdatering af vores sortiment, så der er noget for enhver smag, og det er FJELLSTARR et glimrende eksempel på,” siger Sara. ”Dørmåtter i naturmaterialer som jute er praktiske såvel som dekorative. Det håndvævede look gør dem velegnede både inde i gangen og uden for din hoveddør.”