Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

FANTASTISKE JULETILBUD - SPAR OP TIL 50%

SE JULETILBUD NU
Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Dato:

Kategori: Stue, Inspiration

Tags: Puder, Pyntepuder, Indretning

Lotte Gandrup er JYSKs indkøber inden for boligtekstil og ansvarlig for vores sortiment inden for bl.a. pyntepuder, tæpper, plaider og duge. Lotte har været hos os i 7 år, og hun og hendes team ved om nogen, om det er uld eller bomuld, jordfarver eller pasteller, der trender denne sæson. Vi har spurgt Lotte, hvilke favoritter hun har blandt nyhederne i vores sortiment, og hun skal ikke tænke længe, før hun bestemmer sig for fire forskellige sofapuder, der alle fortjener særlig omtale:

”Der er selvfølgelig også nyheder blandt vores tæpper og plaider, der får mit hjerte til at banke ekstra hurtigt, men denne gang vil jeg gerne fremhæve vores smukke grå pyntepuder FJELLSYRE, SKOGSIV og FJELLFLOK sammen med den søde sofapude HORNDRAGER,” siger Lotte.


”FJELLSYRE, SKOGSIV og FJELLFLOK har alle fyld af fjer, og betrækket er et kraftigt møbelstof, ligesom på en sofa. Farverne er de klassiske nordiske grå toner, der ser fantastisk ud sammen, og som samtidig er lette at kombinere med andre farver for et lidt lettere udtryk.”

Se indkøberens favoritter inden for dekoration og belysning  

Klæd din stue på til vinteren med grå pyntepuder

Puderne har et råt design med et look, der er perfekt til efteråret og vinteren, der nærmer sig. ”Striberne på FJELLFLOK giver puden et næsten industrielt look, og SKOGSIVs sort/hvide farver kan forestille en fyrreskov, et etnisk mønster eller noget helt tredje,” siger Lotte og fortsætter til med at den tredje pude med ordene:

”FJELLSYRE har en slags flettet mønster, der er råt og elegant på samme tid.”


HORNDRAGER - sjove og overraskende detaljer

Lotte har en sidste pude på listen over favoritter i det det nye sortiment: ”Jeg er vild med det søde og sjove mønster på HORNDRAGER. På afstand ser det lidt ud som hjerter eller måske bare som tern. Når du kommer tæt på, opdager du, at det er små fugle. HORNDRAGER er et sjovt og friskt element i stuen eller måske teenage-værelset.”


Vi har også fået nye krus, glas, skåle og kander i vores sortiment. Mere om dem om et par uger…

 

Louise Content Specialist

Kommentarer