Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60% 

SHOP NU
Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Dato:

Kategori: Stue, Inspiration

Tags: Puder, Pyntepuder, Indretning

Sara Højgaard Rasmussen er JYSKs indkøber inden for boligtekstil og ansvarlig for vores sortiment inden for bl.a. pyntepuder, tæpper, plaider og duge.  Vi har spurgt Sara, hvilke favoritter hun har blandt nyhederne i vores sortiment, og hun skal ikke tænke længe, før hun bestemmer sig – dog kan det være svært at begrænse sig til kun 3 produkter:

MAIGULL vattæppe henleder tankerne på sommer og sol

”Vores vattæppe MAIGULL er et super alsidigt tæppe, som både er virkelig smukt samtidig med, at det henleder tankerne på dejlige sommerdage. Du kan bruge det i sofaen som et hyggeligt slumretæppe, eller tag det med dig på stranden eller i haven, og brug det som et picnic-tæppe. Eller måske kan du bruge det som et dekorativt sengetæppe i soveværelset?” siger Sara og fortsætter ”For mig er det vattæppets retro-udtryk, som gør det til en af mine absolut favoritter denne sæson. Farvesammensætningen og det fine blomstrede mønster giver et flashback til simplere tider”.

Lænestol med puder og vattæppe i rosa, gule og lilla farver


Se indkøberens favoritter inden for dekoration og belysning  

Gulvtæpper der indbyder til leg og læring

”Det næste produkt som jeg gerne vil fremhæve, er allerede blevet en fast del af mit eget hjem” fortæller Sara. ”Når du går ind på børneværelset, kan du hurtigt føle dig angrebet af pangfarver fra alle sider. Legetøj og børnemøbler er ofte i stærke blå, røde, grønne eller gule farver, men GULMAURE tæpperne er lavet i dejligt nedtonede farver, som kan bringe lidt ro og harmoni til rummet. Tæpperne er lavet til både at understøtte læring og leg, og de opfordrer til lege, hvor børnene bruger både deres krop og sind. Mindre børn kan med fordel starte med trafik-tæppet, hvor de lidt ældre børn vil have mere glæde af alfabet-tæppet og hinke-tæppet,” foreslår Sara.

Gulvtæpper til børneværelset med trafik-, hinke- og alfabetmønster


Puder i fløjl med et legende udtryk

“Jeg har mange favoritter blandt nyhederne i vores pudesortiment, så bliver jeg også nødt til at fremhæve 3. Den første pude, der fortjener at blive fremhævet er FRESIA. En smuk blomsterformet pude, som fås i to muntre farver: Gul og lyserød. De er begge et pust af frisk luft, men stadig ikke for ”vilde”. Hvis du føler dig mere modig eller synes dit hjem trænger til et humoristisk indspark, så vil jeg gerne fremhæve vores pude KLEMATIS. Med dens læbeformede facon er den perfekt på teenageværelset eller som en (Valentins) gave til en du har kær". 

Fløjlspuder og et fleecetæppe i en kurv


"Sidst, men ikke mindst, så vil jeg nævne vores AJANIA pude med tekstprintet ”You are amazing”. Den har et 80'ers look, men i en opdateret version, som jeg virkelig godt kan lide – og hvem kunne ikke bruge et dagligt selvtillidsboost?”afslutter Sara med et smil.