Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Rund dug, stort jute tæppe og stor gulvpude med indsat billede af Sara Højgaard Rasmussen

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Dato:

Kategori: Stue, Inspiration

Tags: Puder, Pyntepuder, Indretning, Tæppe, Dug

Sara Højgaard Rasmussen tænker på stoffer som velour, jute, bomuld og fleece, når hun er vågen og drømmer om dem natten ... Hun er vores ndkøber hos JYSK og ansvarlig for vores sortiment inden for boligtekstil som pyntepuder, dugetæpper og plaider, og da der er et nyt sortiment i JYSK, vi har bedt hende om at fortælle os om sine favoritter. ”Om kort tid starter vores udeliv igen, så jeg har valgt tre forskellige produkter, som alle kan bruges både i din stue og på din terrasse eller altan,” starter Sara.

BLOMME rund dug

Rund dug i grå med et geometrisk mønster og indsats af dugen i grøn og gul


”BLOMME er en ny dug i vores sortiment. Den fås i en rund og en firkantet udgave og i grå, grøn og gul. Især sidstnævnte har et meget sommerligt look, der lyser hele dagen op. Dugen har et diskret, klassisk mønster, lidt som sildeben eller årerne på et blad. Men det vigtigste for alle de travle mennesker derude er, at den er rynkefri,” påpeger Sara med et smil.

BLOMME matcher farverne i SCANDINAVIAN SENSE-serien og passer perfekt på nogle af vores bedst sælgende runde spiseborde, for eksempel RINGSTED.

Se indkøberens favoritter inden for dekoration og belysning  

GLORIOSA jute tæppe

Stue med grå sofa og et jute tæppe under sofabordet


”GLORIOSA er lavet af jute, og når det ligger under sofabordet eller spisebordet, får hjemmet et moderne og afslappet udtryk. Jute er en hurtigt voksende plante, så tæppet er biologisk nedbrydeligt og materialet kan genbruges. Du kan bruge det både inde og ude. Det fås i 140x200 cm og 160x230 cm,” fortæller Sara.

FJELLFIOL gulvpuder 

Gulvpude under en sofapude og en plaid med gulvpuden i grå indsat


”FJELLFIOL gulvpude eller rygpude har et betræk af bomuldsvelour med en mere mat finish end den sædvanlige velourkvalitet. Jeg kan virkelig godt lide bomuldsvelours mere nordiske look, men lige så vigtig er pudens fyld af fjer, der gør, at FJELLFIOL bevarer sin form i lang tid. Du kan bruge FJELLFIOL, når du sidder på gulvet, som en rygpude, når du læser i sengen eller udenfor på din terrasse eller din altan. Den fås i grå eller grøn, og betrækket kan vaskes,” slutter Sara, før hun efterlader os med skønne, lange sommeraftner i tankerne.

De nye produkter er tilgængelige i vores online sortiment fra 26. januar.

Hvilke favoritter har du i det nye sortiment inden for boligtekstil? Del dem med os i kommentarfeltet!