Alt i tilbehør og værktøj til montering af gardiner

Hos JYSK finder du alt, hvad du skal bruge til gardinmontering. Vores udvalg af tilbehør og værktøj består bl.a. af skruer, rawlplugs, beslag, bundvægte, bundkæder, trækstang, kædetræk og meget andet. Derudover tilbyder vi også reservedele til dine gardiner, så de kan holde endnu længere. Vi tilbyder også et udvalg af ekstra lameller, persiennebørste og persiennesaks. Se vores udvalg her på siden, eller i din lokale JYSK. 

  Perfekt gardinmontering

  Få mest muligt ud af dine hjemmesyede eller færdigsyede gardiner ved at montere og vedligeholde dem korrekt. Ved brug af det rette udstyr og reservedele kommer dine gardiner til at fremstå som en integreret og perfekt tilpasset del af dit hjem.
  Hvad end du har valgt færdigsyede stofgardiner, lamelgardiner, persienner, plisségardiner eller rullegardiner, så har vi det rette værktøj og tilbehør til dig.

  Har du f. eks købt persienner i standardmål der ikke passer helt, kan du klippe dem til med en saks.
  Hvis dine lamelgardiner går i stykker - enten i bundkæden eller kædetrækket, har vi masser af reservedele, så du ikke skal investere i helt nye lameller. Hvis selve lamellerne bliver grimme eller krøllede, og bare trænger til en udskiftning, kan du købe ekstra lameller.

  Har du brug for lidt råd og vejledning, så læs vores store Gardinguide her.