Bestil gardiner i specialmål hos gardinbussen

Trænger din bolig til nye gardiner, kan du bestille et besøg fra Gardinbussen. I samarbejde med DEBEL tilbyder JYSK både professionel vejledning, opmåling og montering af gardiner. Gardinbussen medbringer et stort udvalg af tekstiler med hjem til dig, så du kan få den løsning, som passer til dine ønsker og behov. Når du bestiller gardiner fra Gardinbussen, fratrækkes din ordre 199,- så besøget af Gardinbussen bliver gratis. 

  Skræddersyede gardinløsninger fra JYSK

  I JYSK kan du bestille gardiner i specialmål online, så de passer til netop dit hjem. JYSK tilbyder gardiner i specialmål til gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er enkelt, og dine skræddersyede gardiner leveres til dig 5-6 uger efter bestilling.

  Gør det selv - hurtigt og nemt

  Hvis du selv ønsker at stå for opmåling og montering af dine gardiner, kan du nemt og hurtigt få overblik over mulighederne i vores gardinstudie, som du finder her eller i én af JYSKs butikker. Her du kan se vores udvalg af rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, lamelgardiner, persienner og bløde gardiner.

  Kompetent rådgivning og inspiration

  I vores store katalog kan du få masser af ideer til, hvordan dine gardiner skal se ud. Se priseksempler og bliv inspireret af de flotte gardinløsninger