Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

UDSALG OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

Nye lamper i JYSKs sortiment

Nyt i JYSK: Skønne lamper til ethvert behov

Dato:

Kategori: Indretning

Tags: Lamper, Belysning, THE THINKER, HUMAN NATURE, CREATIVE MIND

Efterhånden som dagene bliver kortere, og vejret bliver koldere, bruger vi mere tid indendøre. Vi hygger os med spændende bøger, eller med at sludre med venner og familie over en varm kop kaffe. Og med den rigtige belysning kan du intensivere den hyggelige atmosfære.

Hos JYSK har vi fordoblet mængden af lamper i vores sortiment, så vi har lamper til ethvert behov og for enhver smag. Uanset om du leder efter en gulvlampe, en pendel, en væglampe eller en bordlampe, kan du finde den på JYSK.

For eksempel den trendy bordlampe JENSPETER i blå, hvid eller grå. Skærmen i perforeret metal giver et let og luftigt udtryk og skaber et blødt og behageligt lys.


Eller den enkle, men raffinerede væglampe AKSEL, perfekt til en stille stund med din yndlingsbog eller på natbordet.


Begge lamper har et udtryk, der fortæller en historie om enkelhed, ro og tid til omtanke. De tager udgangspunkt i den trend, vi kalder "THE THINKER". Denne trend trækker på den skandinaviske livsstils klassiske minimalisme, hvor vi skaber rolige rum og kroge, hvor man kan være i nuet. Farverne er blå, grå og sort uden forstyrrende kontraster, der distraherer sindet. De tidløse og stilfulde nuancer kombinerer både det gamle og det moderne og skabe eftertænksom atmosfære.

Vores nye bordlampe HELGI følger også denne trend. Med fokus på rene og geometriske elementer giver denne trend plads til refleksion med et moderne skandinavisk touch.


THE THINKER ledsages af to andre store trends dette efterår: CREATIVE MIND og HUMAN NATURE. CREATIVE MIND er legende og uhøjtidelig og kombinerer feminine mønstre med etniske detaljer for at skabe et indbydende miljø. Med HUMAN NATURE er vores fokus på trivsel og på at skabe kontakt til naturen. Denne trend kombinerer brune, grønne og blå farver med industrielle materialer som metal, glas og træ samt kunstige planter. Bemærk, hvordan vores bordlampe IVAN i metal og hvidt papir passer ind i både et feminint og et mere "organisk" miljø.


Lamperne er alle blevet håndplukket til vores sortiment, og JYSKs egne designere har lagt særlig vægt på de små detaljer for både at få dem til at matche og supplere hinanden. De er tilgængelige i vores butikker og online.