INSPIRATIONSDAGE - SPAR OP TIL 60%*

Kaffekrus i hvide glasurer, gulvvase og kunstige blomster i kurv

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Dekoration, Kunstige planter, Inspiration, Indkøberens favorit

To gange om året spørger vi Tina Nymann, JYSKs indkøber af interiør og boligindretning om hendes favoritter blandt nyhederne i JYSK-sortimentet: “Når de mørke og kolde måneder kommer, har vi brug for noget varme og farve i vores hjem, så jeg har håndplukket to ting, der tilføjer netop dét til dit hjem. Derudover vil jeg også fremhæve vores nye krus, der er perfekt til en hyggelig, rolig stund,” begynder Tina.

GUSTAF gulvvase

"Lad os starte med GUSTAF," foreslår Tina og fortsætter med at beskrive vasen i detaljer. ”Vi har i et stykke tid nu set trenden med at bringe naturelementer ind i indretningen, og denne trend er på ingen måde forbi. Med sit håndlavede look er GUSTAF et smukt eksempel på dette.”

Keramisk gulvvase med kunstige blomster


GUSTAF gulvvase har en hvid glasur med firkantede mønster. Style den med tørrede eller kunstige blomster eller med dekorative grene. GUSTAF passer særdeles godt sammen med TOMAS kunstige blomster. TOMAS er 95 cm i længden og er inspireret af det dekorative pampasgræs, som findes i naturen tæt på strande og søer.

Med sine 47 cm i højden er GUSTAF vasen perfekt til gulvet med kunstige blomster – eller som en dekorativ genstand i sig selv. Højden gør den også ideel at placere på en kommode eller på et konsolbord.

Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj

SVERRE hygge krus

Krus i beige og grønne nuancer på egetræs hylde


”Denne sæson har vi også nogle smukke tilføjelser til vores køkkensortiment,” siger Tina om sin anden favorit. ”En af dem er SVERRE. Et krus lavet med en glasur, der giver hver krus et unikt udseende. Dæk bordet med SVERRE og OLE serveringsfadet, der matcher perfekt sammen.”

Krus og serveringsfads i beige og grønne nuancer


SVERRE krus er perfekt til en stor kop kaffe eller te. Placer dem på en dekorativ hylde og gør det nemt at nyde en hyggelig stund.

PER kunstige blomster

Kurv med kunstige papirblomster


"Vores nye kunstige papirblomster PER er også værd at nævne," siger Tina om sine sidste favoritter. "Giv dit hjem nyt liv med et evigt stænk af farve. PER kommer i tre smukke farver: orange, rosa og lilla. Alle er smukke alene og i buketter."

Selvom PER ligner tørrede blomster, er de lavet af papir. PER er 40 cm, og stilken har en metaltråd, der gør den nem at bukke, så den også passer i mindre vaser.