SUPERDAGE - SPAR OP TIL 60%KØB NU


NU ENDNU BEDRE TILBUD PÅ HAVEMØBLERSHOP NU

Køkken med skærebrætter i rosa og gul samt vindueskarm med hvid lysestage og vase

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

To gange om året spørger vi Tina Nymann, JYSKs indkøber inden for boligindretning, om hvilke favoritter hun har blandt nyhederne i JYSKs sortiment: ”Jeg synes, at tiden både kalder på varme, små glimt af glæde og ægte hygge,” indleder Tina. "Derfor har jeg valgt at fremhæve nogle produkter, der lyser op hjemmet – både i overført og i konkret forstand."

NILSSON skærebrætter


“I øjeblikket prøver mange at begrænse udgifterne til dagligvarer, men det betyder ikke, at madlavning ikke kan være sjovt, eller at man ikke kan dække et indbydende bord,” siger Tina. “Vi har introduceret nogle farverige ting og dekorative former i vores sortiment. NILSSON skærebrætterne kan sætte kulør på de mest kedelige køkkenopgaver. Og LIAM er ikke bare en serveringstang – det muslingeformede greb er en humoristisk vinkel på et køkkenredskab, og gør tangen perfekt til både salater, pasta og kager.”

NILSSON skærebrætter sælges i sæt af to – det gule er 30 x 22 cm, og det rosafarvede er 25 cm x 18 cm. LIAM serveringstang er 23 cm lang og sølvfarvet.

Se også vores indkøbers favoritter inden for sengetøj

SEBASTIAN skål


SEBASTIAN er en grøn skål i stentøj med et mønster af dildkroner. Den er 8 cm høj og har en diameter på 30 cm.

”SEBASTIAN kan få enhver salat til at ligne en million,” siger Tina med et smil. “Du kan bruge den som salatskål, frugtskål eller bare som pynt på dit spisebord. Den fylder godt op rent visuelt og kommer helt sikkert til at fange både din egen og dine gæsters opmærksomhed.”

THORSTEN og LAURITS lysestager


LAURITS er en råhvid lysestage i stentøj med plads til tre lys og THORSTEN er en grøn porcelænsstage.

"Vinter, forår, sommer eller efterår - den hygge, stearinlys spreder i et rum, er altid velkommen, og den rigtige lysestage bidrager til en dejlig, varm atmosfære," siger Tina. “Vores nye lysestage LAURITS giver dig mulighed for at tænde tre lys, så du kan tredoble glæden ved den knitrende flamme. Med THORSTEN lysestagen får du to-i-én: Både en skulptur og en lysestage, der tilføjer stil til dit hjem med sin organiske form,” slutter Tina med et smil.

Udforsk mere

Sådan rengør du dine gardiner og persienner

Find den perfekte studentergave

Sådan kan mørklægningsgardiner gøre en forskel i dit hjem

Gaveidéer til mors dag