Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Pude 700g ANEMONE 60x63/70

Varenummer: 4225200
GOLD

Pude 700g ANEMONE 60x63/70

Pr. stk. 599,- 2 for 799,-
 
anmeldelse(r)

Allergivenlig luksuspude med 3 kamre, der kombinerer blødhed og god støtte. Fyldt med 60% hvide, europæiske moskusdun/40% moskusfjer i yderkamrene og 100% andefjer i inderkammeret, i alt 700 g. Moskusdun minder om de eksklusive edderdun og giver en blød og behagelig støtte. Blødt bolster i 100% bomuldscambric som er så tætvævet, at støvmider ikke kan trænge igennem. Bæreevne 8/6. Vask 60°C. 60x63/70 cm

Hvilken pude skal du vælge?

Din pude betyder meget for kvaliteten af din søvn, og derfor bør du stille store krav til den. I vores pudeguide kan du læse om vores forskellige typer af puder og, hvordan du vælger den der passer til dig. Læs vores pudeguide her.

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Type Naturfyldspude
Størrelse Bredde: 60 cm, Længde: 63/70 cm, Højde: 15 cm
Fyldvægt 700 g
Totalvægt 940 g
Fyld Ydre kamre: 60% hvide europæiske moskusdun/40% hvide europæiske moskusfjer. Indre kamre: 100% hvide europæiske andefjer
Bæreevne 8/6
Bolster
100% bomuldscambric
Bomuldscambric er vævet af en tynd tråd, hvilket giver et tættere, lettere og mere smidigt bolster. Tætheden gør, at fyldet ikke kan arbejde sig ud gennem bolsteret, og at bolsteret er meget slidstærkt.
Konstruktion
3 kamre
De ydre kamre på pudens over- og underside er normalt fyldt med dun, der gør puden blød. Det indre kammer er normalt fyldt med fjer eller en kombination af fjer og dun, der giver støtte.
Farve Hvid
Kant Farve: Creme, Materiale: 100% polyester, Facon: Snorekant
Vask 60°C
Blegning Må ikke bleges
Tørretumbling ** Tørretumbling muligt ved normal temperatur (max. 80ºC)
Strygning Må ikke stryges
Rens Tåler ikke kemisk rens
Vedligehold Bør luftes og børstes, må ikke bankes eller støvsuges
Miljø- og sundhedsmærkninger
OEKO-TEX 100
Produkter der bærer mærkningen ”Tiltro til tekstiler”, opfylder de strenge testkriterier opsat af den internationale OEKO-TEX®-forening, og er fri for sundhedsskadelige stoffer.
Egenskaber
Downafresh
,
NOMITE
Produkter med Downafresh mærket indeholder dun og fjer, der lever op til de europæiske standarder for hygiejne og renhed. Dette betyder, at dun og fjer er vasket og varmebehandlet for at eliminere støvmider og allergener. Mærket sikrer også, at produkterne er produceret i overensstemmelse med dyrevelfærdslovgivningen.
Puder og dyner der bærer NOMITE mærket, har et betræk, der er særdeles tætvævet. Dette gør, at støvmider ikke kan trænge igennem eller overleve i puderne og dynerne.
Højde Mellem
Allergivenlig Ja

Alle kundeanmeldelser

 
12 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/01/2019

Drømmepude

Man sover så dejligt med den. En rigtig drømmepude!

By: Odense Alder: 25-34 Køn: Kvinde
13/12/2018

Pude

Lækker og god kvalitet pude.

By: Ærøskøbing. Alder: 35-44 Køn: Kvinde
19/11/2018

Pude

Rigtig god Pude

By: Bagsværd Alder: 45-54 Køn: Kvinde
13/04/2018

Godt køb

Et godt køb, dejlig blød og formbar. Har hjulpet på min søvn.

By: Fakse Alder: 25-34 Køn: Mand
06/01/2018

Skøn pude

Har netop investeret i 1 mere af denne skønne pude! Den er fast og blød på en gang og giver god støtte

By: Kongens Lyngby Alder: 45-54 Køn: Kvinde
06/12/2017

Lækker pude

Jeg har haft forskellige puder, men denne er virkelig god. Nem at forme og ikke for høj

By: Silkeborg Alder: 45-54 Køn: Mand
23/04/2017

God kvalitet

Dejlig pude til en god pris.

By: København Alder: 45-54 Køn: Mand
29/03/2017

Lækker hovedpude

Hovedpuden er superlækker og blød

By: Værløse Alder: 45-54 Køn: Kvinde
20/01/2017

Super pude

Rigtig blød , og lækker pude . Er fuldt ud tilfreds

By: Vojens Alder: 25-34 Køn: Mand
17/01/2017

Pude

Efter jeg har fået ny pude sover jeg meget bedre. Jeg vågner ikke med hovedpine mere.

By: Ringsted Alder: 45-54 Køn: Kvinde

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Flora Danica - Fremstillet i Danmark

Flora Danica bygger på traditionelt dansk håndværk og design i 100 % naturmaterialer: luftige, fyldige dun omfavnet af dejlig blød bomuld.  Flora Danica produceres udelukkende i Danmark. Desuden er fabrikken, hvor Flora Danica produceres, Europas største og har produceret dundyner og -puder siden 1947. 

Flora Danica er inspireret af Simon Paulis bog af samme navn fra 1648. Simon Pauli var læge, anatomist og botanist og fungerede som læge for to danske konger. Han kombinerede medicin og botanik i bogen, der indeholder cirka 400 planter og urter til brug i lægevidenskaben. Flora Danicas dyner og puder er alle opkaldt efter disse planter og giver dig en god og sund søvn.

Flora Danica er udelukkende produceret med nye europæiske dun og fjer af bedste kvalitet. Dynerne og puderne er allergivenlige og er mærket med NOMITE og Downafresh®. Desuden er de certificeret efter OEKO-TEX® Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Flora Danica dyner har 10 års garanti.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer