Tilbehør til dit garderobeskab

Indret dit klædeskab med smarte opbevaringsløsninger, der dækker dine behov på den bedst mulige måde. JYSK har et stort udvalg af tilbehør, der kan monteres efterfølgende. Vælg mellem hylder, skuffer, metal trådkurve, overskabe, soft-close beslag og en smart LED lampe med sensor, som giver god belysning i dit skab.

TILBEHØR TIL DIT GARDEROBESKAB

Har du et garderobeskab derhjemme som godt kunne bruge en ændring i indretningen, er det ikke nødvendigt investere i et helt nyt skab. Hos JYSK har vi masser af smart tilbehør, som kan give dit gamle tøjskab nyt liv. Du finder et udvalg af hylder og indsatser til garderobeskabet i form af trådkurve, metalkurve eller skuffer med fuldt udtræk. Du kan dermed nemt få en skabsindretning der dækker dine behov. De forskellige indsatser passer perfekt til at få et overblik over eksempelvis strømper og undertøj.

Til de fleste af vores garderobeskabe kan du også tilkøbe ekstra hylder i forskellige størrelser, hvis behovet opstår, eller hvis gamle hylder går i stykker. 

Udvid med et overskab
Det er som regel en fordel at bygge op i højden, så du optager mindst muligt gulvplads. Du kan derfor udvide skabspladsen ved at købe et overskab, som kan installeres ovenpå det eksisterende garderobeskab, såfremt der er plads mellem skabet og loftet. Det er en smart måde at forlænge garderobeskabet på, uden at det fylder ud i rummet.

Hvis du har investeret i et skab med skydedøre, kan det være en fordel at anskaffe easy-luk tilbehør til lågerne. Den er let selv at montere og gør, at skydedørene lukker stille og roligt.