Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

Skab ONSTED 151x201 m/spejl sort

Varenummer: 3618912
GOLD
KAMPAGNE

Skab ONSTED 151x201 m/spejl sort

Kampagnen gælder til og med: 28.04.2019

  Pr. stk. 2350,-
 
anmeldelse(r)

Kunstfiner. Skydedøre med soft-close. Skabets indretning: 2 hylder og 2 bøjlestænger. B151 x H201 x D64 cm

Relaterede blogindlæg og guides

Specifikationer

Materiale
Melamin
, Metal, Træfiberplade
Melamin er en type kunstfiner med en slidstærk overflade, der er afvisende overfor ridser. Det er lavet af meget tynde plastlag, der limes på en træfiberplade eller MDF-plade.
Farve Sort
Type Skydedøre
Lågefunktion(er)
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Inklusiv 2 bøjlestænger 2 hylder, 2 skydedøre,
Soft-close
Soft-close får låger og skuffer til at lukke stille og roligt.
Størrelse samlet Bredde: 151 cm, Højde: 201 cm, Dybde: 64 cm
Samle info Usamlet
Størrelse usamlet Bredde: 68 cm, Længde: 209 cm, Højde: 33 cm
Antal kolli 6

Alle kundeanmeldelser

 
10 international(e) anmeldelse(r) |
Skriv en anmeldelse
09/12/2018

vanskeligt at danne sig et overblik over alle de mange dele skabet består af

Det ville lette samleopgaven betydeligt, hvis alle dele til samlingen af første sektion dernæst anden sektion o.s.v.var i samme pakke med tilhørende forklaringer. Lige nu er det et stort sorteringsarbejde, og en meget tidskrævende opgave at sætte sig ind i alle delenes funktion for at være sikker på at de anvendes rigtigt. Hvordan skulle det være muligt at lave en krydsmåling med et bøjeligt metalmålebånd. Hvordan skal man sætte bagbeklædningen fast, når den er lavet af tyndt masonit. Tyngdekraften får bagbeklædningen til at falde ned. Jeg måtte bygge et stillads midt i skabet før det lykkedes.

Skrevet af: By: o.s.v4682 Tureby Alder: Over 65 Køn: Mand
02/04/2017

Absolut pengene værd.

Har købt 3 Onsted skabe i 3 forskellige størrelser og de er alle samlet og i fuld "drift". Samlingen tager noget tid men det hele er stabilt og solidt (ved fastgørelse til bagvæg) når det er færdigt. Softlock systemet virker også fint og er absolut værd at købe med hvis det ikke medfølger.

Skrevet af: By: Køge Køn: Mand
27/04/2018

Kuvan mukainen

Siisti, modernilla lookilla varustettu kaappi. Voisin suositella ystävilleni.

Oprindeligt skrevet på jysk.fi

Skrevet af: By: 18120 Alder: 25-34 Køn: Mand
14/03/2019

Mooie kast

Prachtige kast. Alleen jammer dat er geen extra planken in de juiste kleur bij te krijgen zijn.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Hurdegaryp Alder: 25-34 Køn: Kvinde
25/11/2018

Onmogelijk zonder ervaring

Vreselijk om in elkaar te zetten. En dit zeker is niet de eerste x dat wij een kast in elkaar zetten. De stuk zwart vliegen er vanaf. De beschrijving is erg onduidelijk alles zit in verschillende de dozen. Je begint met doos 3. Zo veel en moeilijk.Nooit meer.

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Vlaardingen Alder: 35-44
10/08/2018

Meh

Plus punt: top kast! Min punt: handleiding mag veel duidelijker, individuele schroeven/benodigdheden mogen specifieker verpakt worden Hoop dat er hier iets mee gedaan wordt

Oprindeligt skrevet på jysk.nl

Skrevet af: By: Sittard Alder: 25-34 Køn: Mand
05/05/2017

Review

Extrem de calitativ si de modern.Culoarea foarte adaptabila pentru orice camera si foarte draguta.Incapator si calitativ.Recomand cu incrdere!!

Oprindeligt skrevet på jysk.ro

Skrevet af: By: bucuresti Alder: 35-44 Køn: Kvinde
07/01/2018

Bilder på hemsidan

Nästan alla garderober på hemsidan saknar bilder på hur de ser ut på insidan. Man vet inte vad man får då!

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: kristianstad Alder: 15-24 Køn: Kvinde
Jysk Svar fra JYSK
Hej Malin Det finns ofta fler bilder på våra produkter om man klickar in på en vara så finns det många gånger små bilder som visar hur den ser ut. Med vänlig hälsing Yvonne

Oprindeligt skrevet på jysk.se

01/12/2017

Montage

Monteringen tog tid. Arbetar som snickare. Ändå tog de säkert 2 kvällar respektive 8-10h att få ihop garderoben. Ändå är de glipor. Får en stjärna eftersom färgen stämde överens med bild.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: Örebro Alder: 25-34 Køn: Mand
28/11/2017

Garderob.

Jätte bra på alla sätt men färgen flaga väldigt lätt. Å hålen som är förborrade stämde inte alls när vi skulle sätta dit ”handtagen” lite små dåligt att bara ett hyllplan följde med så man måste köpa till. Men annars så är den kanon.

Oprindeligt skrevet på jysk.se

Skrevet af: By: Mariestad Alder: 25-34
Jysk Svar fra JYSK

Hej Angelica! Om det saknades förborrade hål så är det något som är fel, så ska det inte vara och det ber vi om ursäkt för. Vad kul att göra att ni gillar garderoben i övrigt. Med vänlig hälsning, Louise

Oprindeligt skrevet på jysk.se

JYSK tilbyder en række forskellige muligheder for levering, når du handler online. Her kan du finde et overblik og vælge den løsning, der passer bedst til dig

Click & Collect – gratis

Med Click & Collect kan du reservere produkter via hjemmesiden og hente dem i en JYSK butik efter eget valg. Når du bruger Click & Collect vil du få besked fra butikken, når dine varer er klar til afhentning. Der er ingen fragtomkostninger, når du bruger Click & Collect, og du betaler først, når du henter dine varer i butikken.

Afhent i butik – gratis

På trods af at vi ikke har plads til hele vores store sortiment i vores butikker, ønsker vi at give vores kunder mulighed for at vælge frit. Derfor har JYSK en række produkter, som kun kan købes online.
Hvis du ønsker at købe produkter online, men ikke at betale for fragt, kan du vælge at afhente dem i en JYSK-butik efter eget valg. Når du køber dine varer på hjemmesiden vælger du, hvor du gerne vil afhente dem. Så bliver du kontaktet af butikken, når dine varer er ankommet og klar til afhentning.

Hjemmelevering af mindre produkter – betaling

Når du køber mindre produkter hos JYSK bliver de leveret af posten eller af andre firmaer med speciale i at udbringe pakker. Du kan selv vælge, om du vil have leveret pakken derhjemme, på din arbejdsplads eller et helt tredje sted, hvor det er praktisk for dig. Når du handler på vores hjemmeside, kan du se, hvad det koster at få netop dine varer leveret helt til døren.

Hjemmelevering af større pakker – betaling

I forbindelse med køb af større produkter som møbler, senge, madrasser osv. foretrækker mange kunder at få produkterne leveret.
Derfor samarbejder JYSK med store transportfirmaer, der er kendt for god service og levering til tiden. I forbindelse med dit køb kan du vælge, om du vil have levering til kantstenen eller helt ind i det rum, hvor varen skal stå.
Du kan se muligheder og priser i forbindelse med bestillingen.

Direkte fra leverandør – betaling

Med varer direkte fra leverandør har vi mulighed for at tilbyde vores kunder en række varer, som ikke er på lager hos JYSK. Når du bestiller disse varer, bliver de sent direkte fra vores leverandør til dit hjem. JYSK kundeservice kan naturligvis stadig hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål.

Kun i butik

For JYSK er det vigtigt at give vores kunder alle muligheder både online og i vores butikker. I særlige tilfælde er der dog produkter, der kun kan afhentes i vores butikker. Det drejer sig typisk om udgående varer, eller varer der kun bliver solgt i en kortere periode. Hvis du finder produkter på hjemmesiden, som kun kan afhentes i butikken, kan du bestille dem via click & collect, eller besøge en af vores butikker, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Vi anbefaler følgende tilbehør og relaterede varer