DANSTRUP skydedøre i specialmål

Et garderobeskab med skydelåger kan give mere luft og plads i et rum, fordi lågerne ikke optager plads, når de er åbne. Med et skydedørsskab kan du desuden udnytte rummet fuldt ud ved at montere skab fra gulv til loft, og dermed få mere plads til opbevaring. 

Det bedste af det hele - du får selv lov at bestemme moduler, materiale, placering, dimensioner og indretning. Indret skabet med hylder, skuffer, trådkurve, bøjlestænger, spot/lys og diverse tilbehør som passer 100% til dit behov.

Hos JYSK kan du bestille skydelåger i specialmål og designe dit eget garderobeskab. Det er nemt og ligetil at bruge vores online designprogram. Vælg imellem mange forskellige farver og materialer på fronterne.

Priser på skydedøre er inklusiv skinnesæt og profiler i aluminium.

  • 5 års garanti på alle bevægelige dele
  • Leveret inden for 15 arbejdsdage

Design din skydedørsløsning her

Vælg selv materiale

Skydedøre er en ryddelig og praktisk løsning for alle typer opbevaring. Soveværelset, bryggerset eller entreen er alle rum, hvor skydedørsskabe vil være en smart og moderne løsning. Der er forskellige behov, når det kommer til garderobeskabe, derfor tilbyder vi ikke kun skydedøre i standardmål, men også specielt tilpassede mål.

Du finder let noget, der passer til dit hjem og din smag, for du kan selv vælge materiale på skydelågerne. Du kan vælge imellem forskellige fronter, som fx træstruktur i eg, sort og hvid eller glas, hvid og spejl, alt efter om du ønsker et klassisk eller mere moderne udtryk.

Vælg imellem fx træstruktur, glas, hvid eller spejl

Vælg imellem fx træstruktur, glas, hvid eller spejl

Se her, hvordan du bestiller dine skydedøre

Se her, hvor let det er at montere dine skydedøre


Levering

  • Dine skydedøre bliver leveret til døren inden for 15 arbejdsdage (mellem jul og nytår og i sommerferien kan der forekomme forlænget leveringstid).
  • Ved afslutning af ordren vælger du selv en leveringsdato. Chaufføren ringer til dig på leveringsdatoen 1-2 timer inden levering