To små vægskabe med glasfront og vægmonteret hylde

Indkøberens favoritter inden for nye små møbler

Rikke Høst brænder for både design og kvalitet - to nøgleområder i hendes stilling som Range Manager inden for små møbler hos JYSK. Derfor har vi spurgt hende, hvilke der er hendes 3 favoritter i vores nye sortiment: “En meget populær trend denne sæson er opbevaringsløsninger til vægge - og det skal både være praktisk og dekorativt. Derfor vil jeg fremhæve tre møbler til vægopbevaring. Tre forskellige løsninger - men alle med fokus på interessant design,” begynder Rikke.

RIBE og LOOK IN vægskabe

Vægskab med glasfront med dekorative genstande

”Vores vægskab, RIBE, er en ny version af vores meget populære vægskab TREND fra sidste år. Efter meget efterspørgsel har vi bragt det dekorative og praktiske skab tilbage - men under et nyt navn. RIBE vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed, og det er perfekt til at vise dine yndlingsting,”siger Rikke.

“Designet er supermoderne og vil passe ind i de fleste hjem. Skabet har glas foran og i siderne, hvilket giver det et let og elegant udtryk. Brug RIBE i køkkenet til at fremhæve dit dekorative køkkenudstyr eller i stuen til at fremvise nips og pynt - mulighederne er uendelige,” siger Rikke og beskriver sin næste favorit:

Vægskab med glasfront i rosa

“Vores andet vægskab LOOK IN ligner RIBE, men med et andet udtryk. LOOK IN har en smuk, støvet rosa farve, der øjeblikkeligt giver rummet et tvist af farve. Det er perfekt i soveværelset til dine parfumer, smykker og makeup, men også godt som et dekorativt og funktionelt møbel i andre rum.

Vores små overskabe er populære, og det er let at forstå hvorfor,” siger Rikke, inden hun begynder at fremhæve egenskaberne ved hendes sidste favorit i det nye sortiment.

KETTINGE vægmonteret hylde

Vægmonteret hylde med papirvarer, notesbøger og lysestager

”Jeg synes, at KETTINGE væghylden har et sjovt og anderledes udtryk. Den skiller sig ud uden at være overvældende,” siger Rikke. “Udstil dine yndlingsbøger, eller brug den til at fremvise dine vaser eller andet dekorativt nips. Hylden kan også bruges på dit hjemmekontor til at organisere og opbevare kontorartikler. Denne reol består af 6 mindre hylder i forskellige størrelser. Med sit enkle design kan den passe ind i ethvert rum i dit hjem, uanset hvilken stil du har. ”

Se også vores indkøbers 3 favoritnyheder inden for interiør.

Udforsk mere

Find den perfekte studentergave

Find den perfekte studentergave

Bedste ideer til eksamensgaver

Bedste ideer til eksamensgaver

Gaveidéer til Mors Dag

Gaveidéer til Mors Dag

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion