Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Tina Nymann præsenterer nye dekorative produkter hos JYSK

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Vaser, Dekoration, Kunstige planter, Inspiration

Tina Nymann har været JYSK’s indkøber af interiør siden 2015. Vi har bedt hende om at dele sine favoritter med os fra denne sæsons kollektion.

”Vi har en masse smukke og spændende pynteting denne sæson, men mine personlige favoritter skal findes imellem vores nye vaser. Specielt tre af vaserne, synes jeg, er meget dekorative og smukke,” fortæller Tina og forsætter: ”GESTUR, HILMIR og MANFRED er, hvad jeg vil beskrive som luksus-vaser med smukke former og fine detaljer. Derudover er både GESTUR og MANFRED lavet af mundblæst glas.”

GESTUR – ikke to vaser er ens


”GESTUR er en virkelig skøn vase lavet i mundblæst glas. For mig er den et stykke glaskunst: Hver vase er unik. Vasen er let rosa i bunden og bliver så gennemsigtig mod toppen. Det, der virkelig gør denne vase til noget specielt, er de små kobber ”bobler”, som på fineste vis stiger mod vasens top. GESTUR er 30 cm høj og måler 18 cm i diameteren, hvilket gør den velegnet både som bord- og gulvvase. Jeg synes ikke engang den behøver blomster, da den er så smuk i sig selv. En anden fordel ved denne vase er dens anvendelighed. Den fungerer både med enkelte lette blomster og større buketter.”

Se også indkøberens 3 favoritter inden for sengetøj her.

HILMIR - iøjnefaldende og fængende


”Denne vase passer perfekt ind i trenden MEMPHIS - som er én af vores tre nye trends som kommer til efteråret. MEMPHIS er kendetegnet ved en legende tilgang til former. HILMIR er lavet i rosa farvet glas med et moderne, rillet mønster. Dens form er organisk og anderledes, hvilket virkelig kommer til udtryk, når du ser den fra oven. Jeg synes, at vasen er smuk med alle slags blomster – eller uden blomster som en dekorativ skulptur.

MANFRED – sofistikeret elegance


”Med MANFRED føler jeg virkelig, at vi har ramt noget unikt. Den er i mundblæst glas, har en smuk, moderne form og er i røgfarvet transparent glas. Den er virkelig et stykke interiør i den selv. Formen og glasset fanger lyset på smukkeste vis, og den smalle facon gør, at bare et par blomster står flot i vasen.”

Så flotte som ægte planter


”Jeg vil også gerne fremhæve vores nyheder inden for kunstige planter. Hos JYSK har vi et stort udvalg af kunstige planter. Vi gør os umage med at vælge dem, der både ser naturlige ud har forskellige størrelser og udtryk. Kunstige planter er en virkelig god måde at skabe en rolig og naturlig atmosfære i dit hjem. For ikke at nævne, at de er en engangsinvestering, der varer for evigt.”

Displaying 0 - 0 of 0

 

Louise Content Specialist

Kommentarer