Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

41 ÅR MED GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%
FRI FRAGT PÅ ONLINE ORDRER OVER 3.500 KR.
FÅ BUTIKKER ER LUKKEDE

LÆS SENESTE NYT
Lille hylde med skåle og tallerkener, pyntekasse og piedestal med blomsterpotte

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

Dato:

Kategori: Inspiration

Tags: Vaser, Dekoration, Kunstige planter, Inspiration

JYSKs indkøber af interiør til hjemmet siden 2015, Tina Nymann, kender om nogen til tendenserne inden for design og boligindretning. Dette forår er der et nyt sortiment af pynteting og dekoration i vores butikker og online, og Tina har sagt ja til at dele sine 3 favoritter med os.

”Og jeg kan kun vælge tre?” spørger Tina med et smil og fortsætter ”Jeg vil gerne starte med at fremhæve en tendens, der er meget populær i øjeblikket, som handler om, at vi udstiller vores fineste og kæreste ejendele, så alle kan se dem. Piedestaler, dekorative væghylder - alt hvad der fremhæver dine pynteting, samleobjekter, souvenirs eller smykker. Pyntekassen MAKSEN, hylden ROAR og piedestalen PELLE er alle skønne eksempler.”

MAKSEN – pyntekasse med antikt look 

Pyntekasse på et konsolbord med smykkeskrin og vase


”Denne pyntekasse har et antikt messing-look. Den er 25 cm bred, 13 cm dyb og 29 cm høj og har glassider og hylder, og du har adgang til dine ting gennem den lille låge på fronten. Du kan opbevare den på et bord eller en reol, eller du kan hænge den på væggen. Uanset hvad udgør den en smuk ramme om dine pynteting i stuen eller måske om dine smykker i soveværelset?” foreslår Tina.


Se også indkøberens 3 favoritter inden for sengetøj her

ROAR - en lille hylde til køkken eller stue

Hylde på en køkkenvæg med hængende viskestykker og et bord med en høj vase


”ROAR er en lille vægreol eller hylde i mat, sort metal med glashylder og sider i rillet glas. Den er 30 cm bred, 18 cm dyb og 50 cm høj. Glassiderne fanger lyset og giver et visuelt løft til de ting, du vælger at vise frem i ROAR,” forklarer Tina. "Brug den i køkkenet til dine smukkeste skåle og glas, eller i stuen til de ting, der fortjener særlig opmærksomhed."


PELLE - en alsidig piedestal med små hylder

Daybed ved siden af piedestal med ornament og blomsterpotte


”Sidst men ikke mindst er jeg nødt til at fremhæve vores piedestal PELLE. Denne matte sorte metal-piedestal har to hylder og en konstruktion med 8 lette ben, der giver den et smukt og elegant look. Du kan bruge den til blomsterpotter, som et lille kaffebord i stuen eller som et sengebord i soveværelset – mulighederne er talrige,” siger Tina.

 

Louise Content Specialist

Kommentarer