Havemøbeldage - Spar op til 50%

Hvid vase, hvid skål, lysestage og fyrfadsstage på skænk

Indkøberens 3 favoritnyheder inden for interiør

To gange om året sætter vores indkøber og ekspert indenfor interiør og indretning, Tina Nymann, sine favoritter blandt det nye sortiment i rampelyset. ”Jeg synes, at denne tid på året handler om at finde ro, hygge og varme, så man sammen med venner og familie kan nyde alle de små glæder i hverdagen. Med fokus på især organiske former, bløde og taktile materialer samt overflader med spændende teksturer er jeg sikker på, at mine favoritter kan hjælpe dig godt på vej med at opløfte og forny den hyggelige stemning i dit hjem,” fortæller Tina. 

CARLO-vase

Den første af Tinas favoritter er den iøjnefaldende vase, CARLO, der med sine bløde former og bølgede kanter stråler af elegance. Vasens varme hvide glasur, der er en smule gennemsigtig, giver den et smukt farvespil, hvor den underliggende ler er delvist synlig. Samtidig betyder den reaktive glasur også, at hver CARLO-vase er unik. Placér en blomst eller to, en buket eller et bundt små grene – friske eller kunstige – i vasen for at skabe et smukt og iøjnefaldende midtpunkt, der i den grad tilfører varme og hygge til dit hjem. 

HILMIR-skål 

Tinas anden favorit er HILMIR. Ligesom med CARLO-vasen er HILMIR-skålen også et fantastisk eksempel på, hvad organiske former og bløde, bølgede kanter kan gøre for udtrykket – ved et hurtigt øjekast ser det næsten ud som om, at skålens kanter svæver i vinden. HILMIR-skålen er egnet til fødevarer, og derfor er det oplagt at bruge den som et dekorativt element ved middagsbordet eller som frugtskål.

ANDREAS-lysestage  

Tinas tredje favorit er den keramiske ANDREAS-lysestage, der fås i rolige, jordlige nuancer af brun og sand, som står i smuk kontrast til hvide stearinlys. Lysestagens runde former opløfter dine stearinlys og giver dem højde. ANDREAS er en iøjnefaldende dekoration, der samtidig nemt blender sig ind i baggrunden, og måske er den lige præcis, hvad du har brug for i dit hjem. 

ALLAN-fyrfadsstage

Til denne opdatering af vores sortiment har Tina ikke bare tre men fire favoritter, og den fjerde er ALLAN-fyrfadsstagen. ALLAN er lavet i brunfarvet glas og har en hamret, teksturrig overflade, der på smuk og hyggelig viser lader lyset skinne igennem. Brug ALLAN-fyrfadsstagen til at tilføre varme, stemning og personlighed til hyggekrogene rundt omkring i dit hjem. 

Se vores fulde sortiment indenfor interiør og indretning online eller se udvalgte produkter nedenfor. Hvis du er på udkig efter dekorativt køkkentilbehør og tilbehør til bordopdækning, kan du finde inspiration i vores blogindlæg om Tinas favoritter indenfor tilbehør til køkkenet. Du er naturligvis også velkommen til at besøge din lokale JYSK-butik, hvor du kan få hjælp og vejledning fra vores medarbejdere, så du kan indrette dit hjem – præcis som du gerne vil have det. 

Udforsk mere

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Giv hjemmet et forårsboost med ny kollektion

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Frisk dit hjem op med kunstige planter

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Tilføj et strejf af naturlig varme til dit spisebord med Nordic Mood

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil

Indkøberens favoritter inden for boligtekstil