Skænke i eg i to forskellige størrelser og TV-bord

I rampelyset: LYNGVIG-kollektionen

LYNGVIG er en kollektion af kvalitetsmøbler i egetræ med et stilrent design, præget af en elegant sans for detaljer. Vores kunder viser deres tilfredshed med LYNGVIG-kollektionen ved at give den fantastiske anmeldelser på vores hjemmeside: Alle LYNGVIG-produkter har en vurdering på fire stjerner eller mere på JYSK.dk*.

LYNGVIG fås som TV-bord og skænk i to forskellige størrelser, og fælles for dem er de stilfulde jalousilåger. Derudover har alle modeller smukke, runde former og håndtag, der passer fint ind i helheden. LYNGVIG fås i to farver: lys og mørk eg.

Skænk med jalousilåger

LYNGVIG skænken fås i en lille udgave, der er 120 cm bred og en større udgave, der er 160 cm bred. Begge er 80 cm høje og 40 cm dybe. En skænk med jalousilåger er både smuk og pladsbesparende – lågerne glider til siden i stedet for at lukke op ud i rummet, så det slipper du for at tænke over, når du placerer skænken i stuen.

Denne hollandske kunde har skrevet en 5-stjernet anmeldelse på JYSK.nl sammen med disse ord:

"God kvalitet og samlet på en time."

En af vores bulgarske kunder ser ud til at være enig i, at skænken er både stilfuld og nem at samle:

“[...] Helt alene, uden hjælp, samlede jeg den på en eftermiddag, vejledningen er klar og præcis. Jeg vil klart anbefale den til alle, der ønsker et smukt og stilrent møbel i deres hjem.”

TV-bord med jalousilåger

LYNGVIG TV-bordet er 120 cm bredt, 50 cm højt og 40 cm dybt. Jalousilågerne optimerer pladsen i din stuen, da der ikke er brug for ekstra plads til en låge, der skal åbnes udad. LYNGVIG er samtidig helt ideel til at gemme fjernbetjeninger og spillekonsoller af vejen bag lågerne, så din stue ser ryddelig ud.

Dette tidløse TV-bord har en dekorativ, nutidig appel, kombineret med et funktionelt design, som denne irske kunde bemærker i en 5-stjernet anmeldelse på JYSK.dk:

"Nem at samle. Ser fedt ud. Fjernbetjeningen virker også, når lågerne er lukkede"

Ligesom EGELEV-kollektionen blander LYNGVIG-kollektionen tidløst design med praktisk funktionalitet. De positive ord og de fire- eller femstjernede anmeldelser afspejler vores kunders tilfredshed med den underspillede elegance som jalousilågerne og de afrundede former tilføjer til ethvert hjem.

Anmeldelserne stammer fra de lande, som JYSK opererer i: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovakiet, Holland, Slovenien, Storbritannien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Serbien, Ukraine, Rumænien, Bulgarien, Grækenland, Belgien, Irland, Østrig, Italien, Spanien, Frankrig, Portugal, Tyskland, Schweiz og Tyrkiet.

Udforsk mere

Find det rigtige TV-bord til din stue

Find det rigtige TV-bord til din stue

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Guide: Vælg det rigtige vitrineskab

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Rullegardiner eller gardiner?

Rullegardiner eller gardiner?