Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
ULLITS skrivebord i råt look
Skrivebord ABBETVED i eg og hvid
STEGE skrivebord med 2 skuffer

Skriveborde til ethvert behov

I JYSK finder du et stort udvalg af skriveborde i flere forskellige materialer og design. Uanset om du er på udkig efter et nyt skrivebord til teenageværelset, studieboligen eller hjemmekontoret finder du et bredt sortiment hos os. Find også din kontorstol og skriveunderlag her på siden eller i din lokale JYSK-butik.

Kontor - Skriveborde/PC-borde

 
Skrivebord BILLUND 53x120 beton/hvid
Skrivebord BILLUND 53x120 beton/hvid
KAMPAGNE
 
Skrivebord LANGESKOV 60x110 højglans/eg
Skrivebord LANGESKOV 60x110 højglans/eg
 
Skrivebord VEDDE 53x120 eg
 
Skrivebord SEJS 60x120 eg

Computerborde med plads til det hele

Kender du også det at ordne papirsager, betale regninger eller skrive opgaver i hjemmet uden at have en optimal arbejdsplads? Med de rigtige kontormøbler kan du sikre dig de bedste arbejdsforhold hjemme hos dig selv.

Et skrivebord er en væsentlig del af dit hjemmekontor, og hos JYSK finder du skriveborde i flere forskellige modeller, størrelser, farver og materialer. Er du studerende og har behov for meget plads på skrivebordet til dine bøger, mapper og diverse papirer, er det også muligt at finde skriveborde, som opfylder disse behov. Hertil kan du vælge at købe en kontorstol, der giver din ryg den optimale støtte, når du sidder og knokler med opgaven ud på de sene nattetimer.

Mix og match møblerne til dit hjemmekontor

Hvem siger at hjemmekonteret nødvendigvis skal være stift og kedeligt? Kontormiljøer har det ofte med at være praktiske og funktionelle, men også lidt kedelige. Sådan behøver det dog ikke at være. Du kan med simple midler forene stilen i dit hjemmekontor med boligens øvrige indretning.

Brug fx en spisebordsstol ved dit skrivebord som et alternativ til en traditionel kontorstol. Og læg evt. et lammeskind over stolen for at give den noget ekstra hygge og komfort. Man kan skabe nogle fine udtryk ved at kombinere spisebordsstolen med et stilrent skrivebord i den højde, der passer dig bedst.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.