Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
AGGERSBORG skrivebord med egefarvet bordplade
Hvidt TAMHOLDT skrivebord med egefarvede ben
STEGE skrivebord med 2 skuffer

Stort udvalg af skriveborde

I JYSK finder du et stort udvalg af skriveborde i flere forskellige materialer og design. Uanset om du er på udkig efter et nyt skrivebord til teenageværelset, studieboligen eller hjemmekontoret finder du et bredt sortiment hos os. Find også din kontorstol og skriveunderlag her på siden eller i din lokale JYSK-butik.

Kontor - Skriveborde/PC-borde

 
Computerbord INTRUP hvid
 
Skrivebord ABBETVED eg/hvid
Skrivebord ABBETVED eg/hvid
KAMPAGNE

Skriveborde med plads til det hele

Kender du også det at ordne papirsager, betale regninger eller skrive opgaver i hjemmet uden at have en optimal arbejdsplads? Med de rigtige kontormøbler, som for eksempel skriveborde, kan du sikre dig de bedste arbejdsforhold hjemme hos dig selv.

Et skrivebord er en væsentlig del af dit hjemmekontor, og hos JYSK finder du skriveborde i flere forskellige modeller, størrelser, farver og materialer. Er du studerende og har behov for meget plads på skrivebordet til dine bøger, mapper og diverse papirer, er det også muligt at finde skriveborde, som opfylder disse behov. Hertil kan du vælge at købe en kontorstol, der giver din ryg den optimale støtte, når du sidder og knokler med opgaven ud på de sene nattetimer.

Mix og match møblerne til dit hjemmekontor

Hvem siger at hjemmekonteret nødvendigvis skal være stift og kedeligt? Kontormiljøer har det ofte med at være praktiske og funktionelle, men ærlig talt også død kedelige. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan med simple midler forene stilen i dit hjemmekontor, med boligens øvrige indretning.

Sæt for eksempel en spisebordsstol ved dit skrivebord, som et alternativ til en traditionel kontorstol. Og læg evt. et lammeskind over stolen for at give den noget ekstra hygge og komfort. Man kan skabe nogle fine udtryk ved at kombinere spisebordsstolen med et stilrent skrivebord i den højde, der passer dig bedst.

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.