En samling af opbevaringsmøbler: Opbevaringsmøbel til soveværelse, til stue, til entre – til hele hjemmet

I rampelyset: MARKSKEL-kollektionens møbler med opbevaring

Er du glad for at indrette dit hjem med hygge, varme og klassiske møbler, der er helt nede på jorden? Udforsk vores MARKSKEL-kollektion, der indeholder en masse forskellige møbler med opbevaring til hele hjemmet. Med sit mere traditionelle udtryk, der dog stadig har et minimalistisk og moderne udtryk, kombinerer MARKSKEL-kollektionen lyse nuancer af hvid og grå med naturtræ-look, der resulterer et en møbelserie, der både er klassisk, moderne og tidløs.

Udover store møbler med opbevaring finder du i kollektionen også spiseborde, skriveborde og sengegavle, hvilket giver dig mange muligheder for at skabe en masse opbevaringsplads i hjemmet, samtidig med MARKSKEL-møblerne fungerer som en rød tråd gennem alle rum. 

En moderne udgave af et klassisk look

Uanset om du er kæmpe fan af cottagecore, det moderne hjem på landet eller måske endda fortsat er trofast tilhænger af det toskanske landkøkken, er MARKSKEL-kollektionens møbler ideelle til at bringe det velkendte og jordnære stil ind i dit hjem, uden det clasher med mere moderne udtryk. 

Et væld af opbevaringsmuligheder til spisestuen

De mest ikoniske og iøjnefaldende møbler i MARKSKEL-kollektionen inkluderer skænken, vitrineskabet, kommoden, bogreolen samt spisebordet. MARKSKEL-møblerne er perfekte til at indrette en spisestue, der er både smuk og praktisk, da møblerne giver dig masser af opbevaringsplads. Dermed kan du let holde din spisestue ryddelig og lade de skønne detaljer træde frem.

Perfekt til opbevaring i stuen

Skænkene, vitrineskabene og kommoderne i kollektionen er også velegnede som møbler til opbevaring i stuen, da de giver dig mulighed for bl.a. at gemme småting af vejen, så dit hjem kan fremstå pænt og ryddeligt. Derudover inkluderer MARKSKEL-kollektionen også to møbler, som er et must i enhver stue: Et TV-bord med to skabe og en hylde samt et rektangulært sofabord med en hylde. 

Et godt match til hjemmekontoret

Skrivebordet i MARKSKEL-kollektionen er det mest iøjnefaldende og ideelle møbel til hjemmekontoret. Med et smukt udseende, ligesom resten af møbelkollektionen, får du med skrivebordet et indbygget ”arkivskab” – med et skab og en skuffe kan du nemt gemme skriveredskaber, papirarbejde og rod af vejen. Den matchende bogreol passer godt til skrivebordet og giver dig mulighed for at skabe en sammenhængende og hyggelig arbejdsplads med ekstra opbevaringsplads.

Hvis du har brug for endnu mere opbevaring, kan du også tilføje en kommode og måske endda et klædeskab, hvis der er plads til det på dit kontor. Klædeskabet, eller garderobeskabet, er det perfekte sted at opbevare ting, du måske ikke bruger hver dag, såsom jakker, kjoler, jakkesæt osv. Med MARKSKEL-kollektionen får du masser af muligheder for effektiv opbevaring til dit hjemmekontor.

Garderobeskab og kommode er ideelle som møbler til opbevaring
MARKSKELGarderobeskab MARKSKEL 112x210 hvid/egefarve
2150,-/stk.
2799,- /stk.
Laveste pris 30 dage 2799,- /stk. (-23%)
MARKSKELKommode MARKSKEL 4 skuffer hvid/egefarve
1500,-/stk.
1999,- /stk.
Laveste pris 30 dage 1999,- /stk. (-25%)

Masser af ekstra opbevaringsplads til soveværelset

Hvis du foretrækker at opbevare dit tøj og ting som sengetøj i soveværelset, er MARKSKEL-garderoben og -kommoden naturligvis også ideelle at have som en del af setup’et på dit soveværelse. Garderoben findes i flere varianter: én med to døre, en anden med tre døre med et spejl på midterdøren samt en tredje variant med fire døre og to store skuffer. Vælg den variant af garderobeskabet, der størrelsesmæssigt passer til dine præferencer, dit soveværelse og dine opbevaringsbehov.

MARKSKEL-kollektionen inkluderer også en komplet soveløsning: en smuk sengeramme og et matchende natbord. Sengerammen fås i flere størrelser, fra en enkeltseng til box-, spring- og skummadrasser på 90x200 cm til den største version til box-, spring- og skummadrasser på 180x200 cm.

Mix og match opbevaringsmøblerne efter dit behov

MARKSKEL-kollektionen er kendt for dens alsidighed, da seriens mange forskellige møbler med opbevaring nærmest giver dig uendelige muligheder for at tilpasse din opbevaringsløsning efter dine unikke behov og præferencer.

Uanset om du ønsker at optimere begrænset opbevaringsplads i en lille lejlighed eller organisere et stort walk-in-closet, giver de fleksible opbevaringsmøbler i denne kollektion dig praktiske og stilfulde løsninger, der nemt kan tilpasses til dit hjem.

Den fulde MARKSKEL-kollektion

Vil du gerne se mere af kollektionen, kan du se udvalgte favoritter nedenfor eller besøge os online, hvor du kan se hvert eneste møbel i MARKSKEL-serien.