INSPIRATIONSDAGE - SPAR OP TIL 60%*

Kvinde der sover i seng

Hvad er dit søvntal?

Dato:

Kategori: Soveværelse

Tags: Søvn, Soveværelse

En god nattesøvn er afgørende for din livskvalitet. Hvis du nogensinde spekulerer på, om du kan forbedre din søvnkvalitet, så prøv vores nye Søvntest. Den viser dit søvntal i forhold til andre personer som dig og giver dig tips til, hvordan du kan forbedre din søvn.

Tag søvntesten

En række faktorer påvirker kvaliteten af din søvn, og der er ingen enkel opskrift på at sove godt. Måske får du for lidt søvn eller vågner op flere gange om natten. Rumtemperaturen i løbet af natten kan være for høj eller lav, og når vækkeuret ringer om morgenen føler du dig måske u-udhvilet. Du kan også vågne med ondt i nakken eller ubehag i en anden del af kroppen. Alt sammen påvirker det din generelle trivsel, så det er vigtigt, at du tager din søvn alvorligt.

Prøv Søvntesten, eller kig ind i den nærmeste JYSK-butik, hvor vores dygtige medarbejdere er klar til at vejlede dig. Hos JYSK er vi eksperter i produkter, der forbedrer din søvn, og vi kan hjælpe dig med at vælge den madras, dyne eller pude, der passer til dine individuelle behov.

Mål dit søvntal med JYSKs søvntest

Er du nysgerrig omkring din egen søvn? Tag vores Søvntest og find dit søvntal i forhold til andre personer som dig.