Rundt havebord i teak

Fordele ved runde haveborde

Nogle siger, at samtalen flyder lettere ved et rundt bord. Sådan er det også, når det handler om haveborde. Og den livlige snak er blot én af fordelene ved et rundt havebord. Læs mere i dette blogindlæg.

Runde haveborde til små områder

Størrelsen på havebordet skal passe til den plads, du har til rådighed på terrassen eller altanen. Hvis pladsen er begrænset, kan et rundt havebord være et bedre valg end et kvadratisk eller rektangulært havebord. Er havebordet beregnet til en terrasse med meget trafik, er den runde udgave også et glimrende valg. Den bløde form gør det nemlig lettere at komme omkring bordet.

Du og dine gæster sidder også tættere på hinanden ved et rundt bord, og det er nemmere for alle at være en del af samtalen omkring bordet. HESTRA havebordet har en diameter på 126 cm og er 73 cm højt. Stel, top og sokkel er lavet af massivt akacietræ. 

Den rigtige størrelse på terrassebordet afhænger også af, hvor stor din familie er, eller hvor mange gæster du inviterer. Er I en mindre familie er BASTRUP havebordet den perfekte løsning med en diameter på 120 cm. Derudover fås det både med sort og hvidt stel.

Rundt havebord med fire havestole
BASTRUPHavebord BASTRUP Ø120 hårdttræ/hvid
1850,-/stk.
2399,- /stk.
Laveste pris 30 dage 2399,- /stk. (-23%)

Havebord på sokkel

Et havebord med sokkel i stedet for fire ben har endnu flere fordele. Du skal ikke tænke på bordbenene, når du placerer havestolene omkring det, og designet er moderne med et let udtryk. FAGERNES havebordet har en diameter på 110 cm og er 75 cm højt. Det har stel af stål og bordplade af fibercement.

Læs om fordelene ved et havebord der kan justeres i højden

Nu er du klar til at de lyse, lune aftener med spisning på terrassen eller altanen. JYSK ønsker alle en dejlig sommer.

Udforsk mere

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Sådan vælger du den rigtige havepavillon

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Guide: Find den helt rigtige parasol til dig

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Sådan vælger du det perfekte loungesæt

Guide: Vælg den rigtige hyndeboks

Guide: Vælg den rigtige hyndeboks