MØBELDAGE - SPAR 20-50%*

To traditionelle terrasseborde og et havebord på sokkel

Fordele ved runde haveborde

Dato:

Kategori: Indretning

Nogle siger, at samtalen flyder lettere ved et rundt bord. Sådan er det også, når det handler om haveborde. Og den livlige snak er blot én af fordelene ved et rundt havebord. Læs mere i dette blogindlæg.

Runde haveborde til små områder

Størrelsen på havebordet skal passe til den plads, du har til rådighed på terrassen eller altanen. Hvis pladsen er begrænset, kan et rundt havebord være et bedre valg end et kvadratisk eller rektangulært havebord. Er havebordet beregnet til en terrasse med meget trafik, er den runde udgave også et glimrende valg. Den bløde form gør det nemlig lettere at komme omkring bordet.

Du og dine gæster sidder også tættere på hinanden ved et rundt bord, og det er nemmere for alle at være en del af samtalen omkring bordet. SANDVIG havebordet har en diameter på 120 cm og er 74 cm højt. Rammen er i aluminium, og bordpladen er lavet af kunsttræ.

Rundt havebord med grå havestole


Den rigtige størrelse på terrassebordet afhænger også af, hvor stor din familie er, eller hvor mange gæster du inviterer. RANGSTRUP havebordet fås i to forskellige størrelser: Med en diameter på 110 cm eller 130 cm. Højden er den samme for begge: 74 cm. Det fås med bordplade i enten natur eller sort, og med sorte eller hvide ben i aluminium.

Rundt havebord med fire havestole

Havebord på sokkel

Et havebord med sokkel i stedet for fire ben har endnu flere fordele. Du skal ikke tænke på bordbenene, når du placerer havestolene omkring det, og designet er moderne med et let udtryk. FAGERNES havebordet har en diameter på 110 cm og er 75 cm højt. Det har stel af stål og bordplade af fibercement.

Havebord på sokkel med fire havestole


Læs om fordelene ved et havebord der kan justeres i højden

Nu er du klar til at de lyse, lune aftener med spisning på terrassen eller altanen. JYSK ønsker alle en dejlig sommer.

Displaying 0 - 0 of 0