Tre forskellige typer skrivebordsstole og skriveborde til hjemmekontoret

Guide: Valg af kontorstol til hjemmekontoret

Når du leder efter en ny kontorstol, er der flere ting at overveje: Hvilken slags materiale foretrækker du? Imiteret læder er let at rengøre, men stof kan være mere behageligt - især i varme perioder. Hvor meget rygstøtte vil du have? Har du et kontor, eller skal din nye kontorstol passe ind i din spisestue eller i stuen? I dette blogindlæg guider vi dig igennem nogle af de forskellige muligheder, du har hos JYSK.

Traditionelle kontorstole

Hvis du kan lide at sidde mageligt, er TJELE skrivebordsstolen for dig. Med høj ryg, polstret sæde, ryg og armlæn er det et godt valg af kontorstol. TJELE er kan justeres i højden og er super behagelig, selv når du sidder ned igennem længere perioder. Overfladen er af kunstlæder og nem at rengøre og vedligeholde.

SKODSBORG har det samme kvalitets-look som TJELE, men har en stofoverflade, der kan føles mere behagelig mod lår og ryg, når du sidder ned gennem længere perioder. SKODSBORG fås også i sort.

ASPERUP er en kontorstol, der er en ekstra overvejelse værd, hvis du ønsker en endnu mere behagelig oplevelse. Den er af stof og mesh, som er et luftigt materiale, der er meget behageligt i sommermånederne, eller hvis du kæmper med varme generelt.

Gode kontorstole med stil

Hvis du ikke har et dedikeret kontor, men arbejder i stuen, foretrækker du måske en stol med lidt mindre kontoragtigt look.

ABILDHOLT er en grå stol i stof med justerbar højde og et behageligt sæde. Ryglænet er formet til at støtte din ryg og lænd, når du sidder ned.

Gamerstole

Hvis du er en ivrig gamer, er det vigtigt at passe på fysikken under lange spilsessioner. En egentlig gamerstol kan være det rigtige for dig. Flere har justerbar højde og en trinløs vippefunktion så du kan skifte stilling undervejs i spillet.

Se flere tip til den rigtige gamerstol og gamerbord

Udforsk mere

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

Indret dit hjem med gardiner til mange formål

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

3 gode råd til indretning af hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

Guide: Valg af skrivebord til hjemmekontoret

3 forskellige typer hjemmekontor

3 forskellige typer hjemmekontor