Møbeldage - Spar op til 50%

Reol og tøjstativ som rumdelere

Inspiration til opdeling af rum

Du kan bruge en rumdeler til opdeling af et værelse, så du får flere forskellige sektioner. Der findes flere gode løsninger til både stue og soveværelse. Læs videre her og få rumdeler-inspiration!  

Her kan du få glæde af en rumdeler

En rumdeler er god måde at få mest muligt ud af et rum på. Det er også et billigt alternativ til at sætte en væg op, og faktisk kan en rumdeler tildele et rum ekstra hygge. Eksempelvis på et fælles børneværelse, hvor søskende gerne vil have hver sin afdeling. Eller i en etværelseslejlighed, hvor du gerne vil adskille soveområde fra stueområde.

En rumdeler kan også skabe en god kontorplads i stuen eller i gangen, hvor du ugeneret kan arbejde. Endelig kan en rumdeler give et eksklusivt udtryk i soveværelset, og fungere som påklædningsområde i forbindelse med et walk in closet.

Reol som rumopdeler

Opdeling af rum kan være udfordrende. Du skal finde en løsning, der skaber to rum af passende størrelse, og som måske også har en anden funktion end bare at adskille to områder. Uanset hvilket værelse, du skal dele op, er en reol altid en god og klassisk løsning.

Det smarte ved at bruge en reol som rumdeler er, at du får opbevaringsplads med i købet – og opbevaring er en kæmpe fordel i små hjem. Møbler med flere funktioner er smarte, hvis du ikke har så meget plads. Desuden kan du få reoler i mange forskellige størrelser – og derfor også i en størrelse, der passer til dit hjem.

TIP: Vælg en åben reol for et let udtryk og en lukket reol for et mere opdelt udtryk. Hvis du køber en reol med bagbeklædning, kan du også tapetsere bagsiden med fint tapet – så ligner det næsten en væg.

Tøj som rumopdeler

Ved at bruge et tøjstativ som rumdeler slår du to fluer med et smæk. Du får opdelt værelset samtidig med, at du får opbevaring til dit tøj. Denne løsning er særligt god til soveværelset, hvor du kan hænge dit tøj op på stativet og skabe et påklædningsområde. Et tøjstativ fungerer også godt i entréen, hvor du kan fylde stativet med overtøj. 

TIP: Hvis du vælger at lade dit tøj fungere som rumopdeler, kan du med fordel sortere tøjet efter farve - det giver et mere roligt look. 

Den hængende rumopdeler

For en let og luftig opdeling af et værelse, kan du vælge en hængende rumdeler. Den hængene rumdeler kan nemt konstrueres ved hjælp af en gardinstang og et langt gardin. Det smarte ved denne løsning er, at den ikke optager gulvplads – faktisk fylder den ikke rigtigt noget.

TIP: I stedet for at hænge et gardin op på stangen, kan du bruge din hængende rumdeler som tøjstativ og lade dit tøj hænge på gardinstangen og opdele rummet. 

Påklædningsskærm som rumopdeler

Hvis du leder efter en nem og fleksibel løsning til rumopdeling, er en påklædningsskærm det perfekte valg for dig. Opdeling af rum med en påklædningsskærm har den fordel, at den ikke optager særlig meget plads, samtidig med at den er nem at flytte rundt på. Så hvis du ofte omrokerer i dit hjem, eller hvis du er i tvivl om, hvor du skal placere din rumdeler, er det en ideel løsning for dig.

Få mere inspiration til indretning af små boliger her.

Udforsk mere

Sådan vælger du den rigtige skænk

Sådan vælger du den rigtige skænk

Guide til skoopbevaring

Guide til skoopbevaring

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

Indkøberens favoritter inden for dekorative kurve

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen

I rampelyset: TRAPPEDAL kollektionen