Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom
Gyngestol til haven, sæde opå havestol og havestol ved havet

I rampelyset: VARMING havestolen

Dato:

Kategori: Have

Tags: Havemøbler, Havestole, Havetilbehør

Livet i haven er blevet vigtigere for os igennem de seneste år. Vi  elsker at skabe en hyggelig oase i haven, på terrassen eller altanen, hvor vi kan nyde sommersolen sammen med familie og venner. Ideelt set skal det både være et behageligt sted at opholde sig, og være et sted, der afspejler de aktuelle trends inden for indretning. I denne sæson opfylder VARMING havestolen begge krav med sin høje komfort og sit enkle, skandinaviske look.

Stolen har støbt sæde af UV-beskyttet plast, of benene i matlakeret FSC-certificeret hårdttræ er aftagelige. Hvis du stadig er på udkig efter den ideelle havestol, så lad dig inspirere af disse smukke billeder af VARMING havestolen.
 

 


VARMING havestolen er klassisk sort, og den neutrale farve gør, at den passer til ethvert havebord - uanset om du har en moderne indretningsstil, eller om du foretrækker noget mere klassisk, matcher den ethvert interiør.

En anden skøn egenskab ved VARMING stolen er dens alsidighed. Når havesæsonen er forbi, kan du placere den indendørs ved spisebordet eller integrere VARMING gyngestolen i din stue som en lænestol. Mulighederne er uendelige.

Hvis du vil sidde ekstra godt i den trendy VARMING stol kan du købe en VARMING hynde. Sædepuden er specialfremstillet til denne stol og fås i sort eller grå.


Matchende haveborde

Med sit enkle design passe VARMING stolen til en bred vifte af haveborde. Hvis du har en lille altan, kan du matche den med cafébordet THY, der er vedligeholdelsesfrit eller med BLOKHUS og drømme dig bort til en parisisk café. Hvis du har en større terrasse, kan du kombinere VARMING stolen med det elegante STRIB havebord eller med MOSS der har tillægsplader inkluderet og plads til op til 12 personer. Bliv inspireret af disse smukke billeder:

Havestole og cafebord på altan ved havet

 

Havesæt med havebord og havestole på terrasse ved havet