Din kurv

Din kurv er tom

Din kurv

Din kurv er tom

NYHEDER OG ANDRE GODE TILBUD - SPAR OP TIL 60%

KØB NU
Hvide julekugler med LED i et juletræ og en nisse foran en bænk med pyntepuder og plaid

Giv din juleindretning et moderne touch med Glacial Escape

Dato:

Kategori: Jul

JYSK præsenterer to trends for dig denne jul: Glacial Escape, der er inspireret af naturen og de storslåede landskaber mod nord, og Cosy Tradition med rødder i familieværdier og hygge. I dette blogindlæg kan du blive inspireret af Glacial Escape med de støvede, naturlige jordfarver og referencerne til smukke, skandinaviske vinterlandskaber.

Kunstigt juletræ, glas lanterne med frostet look og en lyskæde viklet over en træbjælke


Med sit frostede look er ALUNIT glaslanternen et glimrende eksempel på Glacial Escape. Den har en LED-pæren og kører på batteri med timerfunktion, så den automatisk slukker efter 6 timer. Bonus: Du kan bruge den udendørs og nyde det hyggelige lys, der byder dig velkommen hjem, når du vender tilbage på en kold vinteraften.

Bænk med to julepuder, en plaid og på gulvet en nisse med grøn hue


Sort, støvet grå, oliven og petroleum er farver, der er karakteristiske for denne tendens, og den nedtonede palette gør mange af produkterne tidløse. Et fremragende eksempel er den grønne HORNFIOL pude i blød chenille.

To stearinlys formet som juletræer og julestjerner i guld, sølv og brun


Lad julestjerner åbne dit hjem mod himlen over os og nyd hvordan små, kunstige træer kan skabe et magisk strejf af de dybe skandinaviske skove.

Moderne julepynt i form af tre kunstige grantræer på en bjælke


Inviter den tyste, rå natur ind i dit hjem med de kunstige OFIOLIT-juletræer. Placer dem sammen, og skab din egen lille skov. 

To batterilamper formet som hvide stjerner


Jul er traditionelt stearinlysenes højtid, men du kan lige så let skabe en hyggelig atmosfære med dekorative batterilamper. Hvis du placerer dem i hjørnerne af stuen, kommer den til virke større, samtidig med at de spreder lys og glæde i en mørk årstid.

Læs mere om Cosy Tradition